2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Anladim ilk oldugu icin herseyde tedirginlesiyorum Aklima büssürü sey geliyo yaa cok tesekkur ederim icim rahatladi normali bu yani bi sorun yok insallah bu hamilelik beni cok evhamli yapti
benimde ilkinde öyleydi cnm karnım dümdüzdü 6 aylık olunca çıkmaya başladı kimse anlamıyodu hamile olduğumu.şimdi maşallah daha 2,5 aylık 5 aylık gibi çıktı göbeğim sadece 1 kilo aldım

Cigkofteyi en basindan beri yazdim burda aseriyorum diye bakalim cigkofteci hatunlarin bebisleri ne olucak
Canım ıkı oglum var ıkısındede tek yediğim çiğ kofteydı bundada yıyorım ama bunda kısır daha cok canım çekiyor.. Hıc bellı olmuyor bu işler ya mesala limon cok yiyorum eksi tatlı yı zorla yıyorum. Gecen aklıma bjr tatlı geldı gıttık yedim aman bunu nıye yedim kı sımdı dedımmıdem havalandı... Ama bazı erkek anneleri eksi yedim dıyor.. Yanı kısıden kişiye değişiyor bence...

Selam kizlar.. Bugün cok halsizim ve midem hergunkinden daha cok bulaniyor basimda biraz agriyor tansiyonum 9a 6 sanirim düşük biraz o yüzden böyleyim
benim de dün başağrım tutacak gibiydi yine gittim ölçtürdüm benimki de 9 a 6 çıktı, çok düşük tansiyon da başağrısı yapar dedi eczacı, ben de bir tuzlu ayran aldım içine biraz tuz koydum, içince çok iyi geldi, başımın ağrısı geçti, normalde de farkettim ki genelde meyve yiyorum, ceviz yiyorum, tuzlulara uzak kalıyorum son günlerde, demek ki o yüzden dedim

Durumleyla canım inşallah en yakın zamanda yersin gözlemeyi:) ben de hiç unutmam oğluma gebeyken canım söylemiyim bir şeyin ateşte yapılmış halini istemişti, o işlerle de kayınpeder ilgileniyor, kayınpedere dedim, akşam bana buzluktan donmuş haliyle getirdi elime verdi, ben mangaldan ne anlarım, ayda bir mangal yaparlar onu benim hatrıma yapmadılar hiç unutmam

benim ilki erkekti ve hep tatlı yedim çikolatalı şeyler cnm hiç tuzlu ve ekşi çekmemişti.bunda tam tersi hiç tatlı çekmiyor hep ekşi ve acı şeyler istiyo bakalım ne çıkıcak cinsiyet

benimde ilkinde öyleydi cnm karnım dümdüzdü 6 aylık olunca çıkmaya başladı kimse anlamıyodu hamile olduğumu.şimdi maşallah daha 2,5 aylık 5 aylık gibi çıktı göbeğim sadece 1 kilo aldım

Dune kadar inanilmaz sislik vardi kasiklarim ve karnimda birden iniverdi dumduz oldu anlamadim bende korktum

Evet benimde hep 9a 6 her gun dusuk her gun tuzlu ayran iciyorum dun basim agriyordu hafiften doktorumda korkma tuzlu ayran ic dedi tuzlu yemiyordum hic nerdeyse zararli diye sonra halsizlik oldu zateb bisey yiyemiyorum simdi hergun tuzlu ayran iciyorum insallah iyi gelir ve normale doner diye umut ediyorum kalp carpintisi falanda yapiyor yoruluyorum cabuk

Gozlemeyi bugun kendim yapicam yakinda olan varsa getirebilirim Gebzedeyim anneme dun gittim yine yapmadi yapmazsa yapmasin aman ama bebisime iki tane citcitli badi almis dogduktan sonra 2 yasina gelince giyer yalniz kocamanlar ben hic bsy almamistim kiziminkileri giyer diye dusunuyorum... tabi erkekse bilemiyorum nasil olacak

Aserme olayina gelince kizimda baklavalari seftalileri gömdüm oglumda eksi seyler yerdim hep simdi hic tatli yiyemiyorum hep aci hep tuzlu aseriyorum tatli meyve olarak kavun yiyorum bazen... ve benim kontrolum tam bayrama denk geliyo tatil olucak nasil yapsam bilemedim ay sonunda mi gitsem dr.a ? Direksiyon sinavimda var

Mide bulantıları geçen var mi ben çok zorlanıyorum mide bulantılarıyla çok halsiz düşürüyor ve 2 kilo verdim bile şimdiden

Mide bulantıları geçen var mi ben çok zorlanıyorum mide bulantılarıyla çok halsiz düşürüyor ve 2 kilo verdim bile şimdiden

Sabahlari oluyor benim dun iki defa bulandi onceki gun hic bulantim olmadi belli olmuyor hic. Ama baslarda kilo vermen cok normal ben 5 kilo vermistim midemde bulanmamisti ustelik ama hicbirsey yiyemiyordum hala baslardayim gercide sonradan gecicek diyorlar herkea bastan kilo veriyormus

Resim paylasirken haftasinida paylasin tahmin edemediklerim bu yuzdendi... birde 7 8 haftalik yada 11 12 haftalik fotosu diger fotolarda tahmin yapmak zor
Burada 8 haftalık şu an 10 haftadayız

Eklentiler

• IMG_1133.webp
    32 KB · Görüntüleme: 73
Benimde bulantim devam ediyor yedigim hicbirseyden zevk almiyorum bulantim oldugu zaman naneli sakiz atiyorum agzima o cok ferahlatiyor ama bilmiyorum zararlimidir ki. 1,5 kilo vermisim bende

kızlar ozaman doğurduktan sonra bi çif köfte partisi verelim baksanıza herkes çiğ köfte müptelası olmuş sayfada
Ben dayanamadım bi kaç kere yedim bol ayranla acı ve ekşi çok istiyor canım

Ben 3 kg aldım bile keşke bende kilo verseydim ilk aylarda ama homini gırtlak yiyorum

İki gün önce akşama kadar baygın baygın yattım bulantıdan su dahi içmek istemiyordum,dün ara ara uğradı bugün şu saat oldu hafif hafif hissediyorum kahvaltı yapabildim en azından.serbest stil devam ediyor benim bulantılar günüm günümü tutmuyor.birgün halsizlik tavan yapıyor ertesi gün bulantı.Oğlumda daha berbat günler geçirdiğim için bunlar beni çok etkilemiyor. 4.ayda geçmişti o zaman inşallah bu defa o kadar uzun sürmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…