2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende çok unutkanım istede sıkıntı oluyor eşim dra sordu çok unutkan oldu diye normal dedi Dr.

Kızlar 11.hafta içindeyim sabah akşam bulantı ve kusma var zofer alıyorum yarım yarım ama kabızlık yapıyor stres sinir hassasiyet duygusallık göğüs pullanması ve kaşıntı memnuniyetsizlik insanlardan kaçma eğilimi her bişey var bende sanırım

Çok şükür Kuzum bi problem yok antibiyotik hap vr krem verdi ödem yapmış dedi belime baktida bebisimde iyi ama bidaha taa 6hafta sonra gel dedi çok ya
Geçmiş olsun canım Allah korusun hepimizi. Zaman hiç geçmiyor dimi. Hareketlerini hissetmeye başlasak bir nebze olsun rahatlıcaz emin ol :) şimdi sadece dr.a gidince görebildiğimiz için böyle oluyor.

Evet gideceğim ikiliye o yüzden telaşlandım. Ödevini yapmamış öğrenci gibi oldum

Yüzü sivilcelenen var miii
Tam bir ergene dondum hem fiziksel hem davranışsal

Ben ilk hamileliğimde aşırı sivilce sorunu yaşamıştım. Hatta o dönem kullandığım kozmetik ürünü yapıyor sanıp, mağazaya şikayet etmiştim En fazla bir ay sürdü geçti. Umarım seninde geçer en kısa sürede.

Benimde sivilce problemim var hamilelikte oldu normalde hiç yoktu kiz bebek sivilcelenme yapar diyorlar sizin çocuğunuzun cinsiyeti neydi acaba

Çok şükür Kuzum bi problem yok antibiyotik hap vr krem verdi ödem yapmış dedi belime baktida bebisimde iyi ama bidaha taa 6hafta sonra gel dedi çok ya
Aman şükür birşey olmasında evet ya 6 hafta çok bencede bende 2 haftadır görmüyorum hem özledim hem merak ediyorum benim hem özelde hem devlette dr um varya 3er haftada bir ayarlamış gibi oldum bi ona bi ona gidicem gerçi çok ultrasona girmekte iyi değilmiş galiba

İlk bebeğim erkek oldu. Sürekli ekşi yemiştim. Bende tutmamıştı söylenenler. Şimdi hiç yok sivilce, bu hafta belli olur galiba cinsiyet.
Benimde iki oğlum var onlarda hiç sivilce leke tarzı şeyler olmamıştı bu sefer cildim çok bozuldu tabi gönül kızdan yana her şeyde belirti arıyoruz

Geçmiş olsun canım Allah korusun hepimizi. Zaman hiç geçmiyor dimi. Hareketlerini hissetmeye başlasak bir nebze olsun rahatlıcaz emin ol :) şimdi sadece dr.a gidince görebildiğimiz için böyle oluyor.
Cinsiyeti kıza benziyor ama birşey alma daha dedi bidaha ta 17.haftada kontrol kız olma ihtimali war yuksek ama kesinleşti eşey di bebeğimi de gorseydim hic olmazsa 1ay sonra gel deseydi minik kızımı gorseydim

Benimde iki oğlum var onlarda hiç sivilce leke tarzı şeyler olmamıştı bu sefer cildim çok bozuldu tabi gönül kızdan yana her şeyde belirti arıyoruz
Ben kız çok istedim ilkindede. Ama artık sağlıklı olsun diyorum kendimi hazırlamıyorum kıza. Oğlumu bu kadar sevdim, bir oğlum daha olursa daha az sevmeyeceğimden eminim. Hayırlısı olsun ikimiz içinde.

Merhaba hanimlar.. akıntısı olan var mi acaba benim akintim cok var yesilimsi ve kotu kokuyor. Cok su icmeye calisiyorum yani bi sorun yaratir mi bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…