2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Selamlaaar bugun nasilsiniz kizlar :) haftaya haftasonu direksiyon sinavim var ani fren falan yapcam bebisim Allaha emanet artik sonraki haftayada randevu aliyim diyorum yoksa bayram tatili giricek meraktan catlarimki ben :)

Selamlaaar bugun nasilsiniz kizlar :) haftaya haftasonu direksiyon sinavim var ani fren falan yapcam bebisim Allaha emanet artik sonraki haftayada randevu aliyim diyorum yoksa bayram tatili giricek meraktan catlarimki ben :)
Canim merhaba bende kizima hamileyken almistim ehliyeti. Sen hamile oldugunu soylersen ani fren yaptirmiyorlar. Bilgin olsun

Selam guzel anneler ben araniza yeni katildim insAllah 10 Mart tarihinde bekliyorum bebeyimi bu 3 hamilelikim
Tahmin yapan arkadaslar varmis bende bir tahmin alsam
10 hafta

Merhaba kızlar özellikle deneyimli anneler ne olur yardım edin. 10. Haftamdayim 8. Haftadan itibaren mide bulantılarım başladı. Kusmuyorum ama bulanıyor ve her sey kötü kokuyor. Eşim, insanlar, deniz, çiçek, yemek, parfüm, yumuşatıcı, şampuan, beyaz sabun. Aklınıza gelebilecek her sey kokuyor. Önceden bayıldığım her kokudan nefret ediyorum. Dünya kokuyor sanki. Ben ben degilim. Yemek yapmaya yapilmasina tahammulum yok. Simdilik kv geldi ama o bile kokuyor bana tövbe estagfurullah kimseye tahammülüm yok kimseyi istemiyorum. Ve hep bas agrisi ile uyaniyorum kötü rüyalar görüyorum. Cunku midemin bulanmadigi tek an uyudugum an o yuzden hep uyuyorum. Doktora drslerim başlayacak Eylül sonunda. 9 ay böyle gecerse napicam ben? Yalvarirm bir sey deyin elbet bebeğim iyi olsun yeter ki diyorum ama kendime tahammülüm kalmadi nolucak böyle?

Bulanti bilekligi alin pahali bsyde degil eczaneden cogu kiside ise yaradi... ilk hamileligimde bende evimden tiskinmistim ve 9 ay annemde kaldim yalniz degilsin arada bi esyalarimi almaya geliyordum ve mutlaka kusuyordum :)

Bulanti bilekligi alin pahali bsyde degil eczaneden cogu kiside ise yaradi... ilk hamileligimde bende evimden tiskinmistim ve 9 ay annemde kaldim yalniz degilsin arada bi esyalarimi almaya geliyordum ve mutlaka kusuyordum :)
Aynen ailemden de uzaktayim esim ise gidiyor tum gün olmuyor. Esimin babasi o kucukken vefat etmiş Kv benim icin geldi gun icinde yalniz kaliyoruz sanki oturdugu yerler bile kokuyor kadin bna yardımcı olabilmek icin burada ama ben kendi ailemi istiyorum ya annem de babami evi pek birakamiyor. Of gecer mi bugunler 9 ay surmez demi? Nolur biri gececek desin

canım benim çoğu hamile aynı sıkıntıları yaşıyor yalnız değilsin merak etme hepsi çok normal ve 9 ay sürmüyo 4. ayında biticek bunlar inşallah allah yardımız olsun

canım benim çoğu hamile aynı sıkıntıları yaşıyor yalnız değilsin merak etme hepsi çok normal ve 9 ay sürmüyo 4. ayında biticek bunlar inşallah allah yardımız olsun
Okullar açılınca doktora dersleri başlayınca napicam diye kara kara düşünüyorum. Gececegini bilerek sabretmek de güzel teşekkür ederim..

Kızlar merhaba. Dün kontrolum vardı. 5. Haftadan beri kese etrafında kanamam vardı bu kontrolde kanama alanını görmedik 10+2 'de. Kanaması olanlar için fikir verme amacıyla yazdım tabi ki iğne ve fitili düzenli kullandım. Bunun dışında doktor haftami değiştirdi bebeğin boyuna göre bir hafta ileri attı çalışan bayan olduğum icin hafta hesabı benim icin önemli başına böyle bir şey gelen var mı? Bir de doktorum 2li test istedi sormayı unutmuşum özelde bu testi yaptıran var mi ve ne kadar devlette yapılıyor mu? Biliyorum çok soru sordum :)

Doktoruma soyledim örnek aldi simir fln yapmisti hamilelikten once vucudun kendi yaptigi bi sey dedi zararsiz demisti ama cogaldi sanki hamilelikle birlikte
yeşil ve kötü kokuluysa normal değil diye bilirim hep. ama dr. bakmış sonuçta. bir dahaki gidişinde söylersin yine

merhaba.. dr. bebek gelişimi ileri diyemi öyle yaptı bilmiyorum, anlamadım yine de mantığını.
ikili yaptırmadım. pazartesi gidicem bu sefer devletten aldım randevuyu

Ben çok yoruluyorum hic halim yok kolunu kaldırmak istemiyorum ne zaman gecicek bunlar acaba bütün gün yata bilirim

Güzeller şimdi aktar nane yağı tavsiye etti.sürekli koklayın dedi.Diriliş ertuğtul dizisi varmış orada da hamile kadınlara koklatıyolarmış nane yağını. bir de Durumleyla nın dediği bilekliği deniyeceğim.sevgiler hepinize

Güzeller şimdi aktar nane yağı tavsiye etti.sürekli koklayın dedi.Diriliş ertuğtul dizisi varmış orada da hamile kadınlara koklatıyolarmış nane yağını. bir de Durumleyla nın dediği bilekliği deniyeceğim.sevgiler hepinize

Aynen canım bende aynı durumdayım maalesef deterjan sabun parfüm eve odaya giriyorum oda bile kokuyo bana. Senin gibi öyle çok kusmuyorum ama bulantım var. Yemeğin tadını almadan bulantıyla yiyorum mecburen. Arkadaşımda öyleymiş de 3. Aydan sonra geçti diyor bende birgün geçicek bunlar diye avutuyorum kendimi. Burda arkafaşların canları birşeyler istiyormuş mesela çiğköfte filan. Benim canım hiçbir şey istemiyor hatta düşününce bile midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…