2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canm kac.mg lik olanini aliyorsun? Bi 8mg varmis.Bana 4luk olani sabah aksam al dedi. Sonra yarim yarim alip azaltrsin dedi 2.kutuyu iciyorum cok tedirginim ama dr gayet rahatti kullanmaya devam et bisey olmaz 10 15gune gececek zaten dedi. Ama hic gececege benzemiyor bende 9ay cekenlerden olcam galiba

Kiz olunca daha fazla bulanti olur diyolar ama bence bunye meselesi. Ogluma hamileyken dogum icin hastaneye yattigimda bile hala kusuyodum. Simdi doktor bikc hafta once kiz gibi dedi ve benim bulantilarim suan epey azalmis durumda. Oglumda asla gecmezdi. Kilo almak yerine baya bi kilo vermistim. Ama simdi kilo aldim. Baya bir degisik bunye

Tarihlerimiz aynıymış, durumlarımızda :)) unutkanlığım artmaya basladı, aksam oldu mu üşümeye başlıyorum, tansiyonum normalde de düşüktür şimdi tokta olsam düşebiliyo gözüm kararıyo, şekerimde aynı şekilde :)
Kızlar normal diye düşünüyorum ben, bundan sonra bebek büyüyüp yukarı cıktıgında bu sancılar olacak. Ani oturup kalkmalarda bunu tetikliyor. İlk hamileliğimde hep öyle geçti. Bunda da dün gece sırt üstü yatmıştım eşimin söylediği bişeye fena güldüm hemende kalkamadım, sonra sancı başladı kasıklarda ve yanlarda. Epey uğraştım o sancıyla ama sonunda dalmışım.

Ben şuan bebişimin cinsiyetini bilmiyorum ama oğlumda çok daha fazla bulantım olmuştu iki ay sadece peynir ekmekle beslenmiştim şuan birgün olsa birgün olmuyor.yediğim ürünlerin yelpazesi daha geniş kişiden kişiye bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor bence bu belirtiler.bütünüyle genelleme yapılması doğru olmuyor tutmuyor çünkü herkeste

Tansiyonu düşen arkadaşlar size bir sorum var. Mesela kahvaltı ettim bugün biraz da olsa yedim. Sonra pazara cıktık daha gezmeden gözüm kararmaya başladı hafiften ve ter boşalır gibi oldu. Tokken bile böyle olması normal mi? Siz neler yapıyorsunuz dışardayken?

Benimde öyle oluyor canım iki aydır market pazar yapmıyorum bu yüzden gidersem de eşimle gidiyorum.tansiyonum normalde de 9/5 falandır şuan hepten yerlerde.önce bir yere oturup sonra da tuzlu ayran içiyorum ben hemen.genelde evde olduğum için imkanım oluyor dışarda yalnızca oturup dinlenip biran önce kendimi eve atmaya bakıyorum

İçimi nasıl ferahlattın, sağol canım. Aynen benimde 9/5 ya da 6 normalde de. Evdeyken bile oluyor. Zaman geçtikte sıklaşıyor sanırım bu bebişlerin büyümesiyle alakalı. Oğluma hamileyken ne kadar rahattım kontrollerde 11/7 çıkıyodu tansiyonum. Nadiren düşüyodu. Bu kız beni çok çirkinleştirdi ya, herkes yüzün nolmuş diyo, bende aynadan kaçar oldum valla :))

Evet tamamen hormonlardan kaynaklanıyormuş.Doktor hamilelik bitene kadar maalesef çekeceksin dedi.Cold mix nane yağı vs kullanıyorum ama maalesef kar etmiyor.

Azıcık mutfağı toplasam yarım saat bir saat yattığım oluyor.böyle nasıl devam edecek bilemiyorum.bende oğlumda bu kadar değildim herşeyi çok farklı yaşıyorum şuan ama ben cinsiyeti öğrenmedim henüz meraklardayım

Canim tarifin şekere de benziyor. Elin ayaginda bosalir gibi oluyorsa sekerin dusuyor olabilir. Agzina bir kesme seker at o anlarda bakalim faydasi olacakmi

Kansızlığın olabilir canım söyle ama benim de özellikle ayaklarım çok üşüyor hamilelikten de olabiliyor içimizde Bir can saha var sonuçta Perşembe bitiyor benim ilacım bi ay oldu bakalım şimdi ne verecek benim vitaminlerim hep eksik çıkmıştı ilaçta in önce şimd nasıl bilmiyorum ama benim de oluyor unutma Nadire'n geçte olsa içiyorum zaten ilaçlarımı akşam yemeğinden sonra içiyorum gündüz mide bulantısı yapabiliyorlar ondan dolayı daha iyi geliyor

Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah canım. Bende böyle oldugumda kalan 6 ayı düşünüyorum. Allah güzelce tamamlamak nasip etsin inşallah hepimize, miniş miniş büyütürüz inşallah :) acaba seninde mi kız, yoksa ikinci oluşundan mı rahatsızlıklar artıyor cinsiyet öğrenince değerlendirelim:)
Canim tarifin şekere de benziyor. Elin ayaginda bosalir gibi oluyorsa sekerin dusuyor olabilir. Agzina bir kesme seker at o anlarda bakalim faydasi olacakmi
Şekerim düşünce elim ayağım boşalıyor canım halim kalmıyor hemen tatlı birşeyler alıp yiyorum topluyo beni. Ama gözüm kararır gibi oluyor birkaç seferdir, sonradan da ter boşalıyor bi tuhaf oluyorum. şekerden de kararır mı öyle

Müstakbel anneler,

şimcik tablomuzda bu veriler olacak yeterli mi? ekleyelim/çıkaralım dedikleriniz var mı?

bulantılı geçen bir hamilelik ve 2 yaşında bir ergen anası olarak umarım altından kalkarım tablonun :)

Üye AdıYaşSon Adet TarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmiŞehirDoğum Yapacağı Hastane
Fiona86 3108.06.201715.03.2017-2-İzmirMedikal Park

guzel olmus canim. ekleye bilirsen ekle beni
-yas 23
-son 1det tarihi;18/06/2017
-muhtemel dogum;25/03/2017
-cinsiyet belli degil
-3.cu bebek
-bebek ismi hala yok
-Fransa (sehir marsilya)
-dogum yapacagim hastane; Beauregard.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…