2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkese iyi pazarlar arkadaslar :) sabahlari hala bulantim oluyor benim. Ve resmen karnım su ssom haftada bariz belli oluyor oglumda taaa 6. Ayda boyleydi ikincide cidden erken belli oluyormus.birde zayifladim fkt karnım yayvan dik degil. Hafif kalcama dogru yayik acaba kiz mi ki

Benim dördüncü gebelik resimdeki benim göbüş bildiğin 6 aylık gibi dün vücut temizliğimi yaparken bile çok zorlandım özellikle özel bölgem de sanırsam bi aya kadar hiç göremeyeceğim orayı

aynen beni anlatmışsın

bebek annenin güzelliğini alıyor derler büyükler

evet ya benim de 6 aylık gibi oğlumda 6. ay6da çıkmıştı karnım

Bence gayet guzel cnm
Dilfeza
29
13 haziran 2017
20 mart 2018
2. Çocuk
Cinsiyet belli degil
Isim
kiz hüsna
Erkek olursa ömer halit
Istanbul
Umraniye medical park

Ooo masallah ya kocaman olmus simdiden benim ikinci ama nerdeyse boyle ayni valla guzel bencr yaa cook tatli aynada onun varlığını gormek birde tekmeleri tam başlarsa super olacak

Ooo masallah ya kocaman olmus simdiden benim ikinci ama nerdeyse boyle ayni valla guzel bencr yaa cook tatli aynada onun varlığını gormek birde tekmeleri tam başlarsa super olacak
1den sonraki gebeliklerde bebeği daha erken hissediyorsun bir de kişiye göre değişiyor bizim için sorun yokta karnın çok büyük bebek daha ne kadar Ki diyen beyinsizler beni çok sinir ediyor üzerlerine atlayıp parçalayasım geliyor o nasıl olacak

Ayyy millet ne densiz yaa bana henuz diyen olmadi ama valla benim gobusum cok hosuma gidiyor :) evet bir iki haftadır ztn boyle seyirme gibi halller var fkr ram tekme durumu oglumda 21. Haftada olmustu bunda 16/17 de olur muhtemelen bakalim heyecanla bekliyoruz o günleri

Arkadaşlar gören katılmak isteyen olursa bilgilerini yazsın ekleyelim tabloya :)

Hızlı olmamı beklemeyin minik bir ergenim var evde çünkü fırsat buldukça yazıyor olacağım tablo için yazarken beni de etiketlerseniz daha hızlı görürüm

Üye AdıYaşSon Adet Tarihi Tahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı BebekBebek İsmiŞehirDoğum Yapılacak Hastane
Fiona86 3108.06.201715.03.2018-2-İzmirMedikal Park
jtaime020626 2318.06.201725.03.2018-3-Fransabeauregard
dilfeza 2913.06.201720.03.2018-2Hüsna/Ömer Halitİstanbul Ümraniye Medikal Park

kızlar bişey sorucam size barbekü sos da zararlılar arasında mıdır sizce yemeği kendim yapıcam ama sos hazır sonuçda ama çok canımız istedi biz eşimle aşeriyoruz da hatta bazen o benden önce eriyor

Ayyy cok güzel olmuş eline saglik canim

aman kıskanan her şeyi der diyorum bende takmıyorum cevabımı veriyorum öyle diyenlere evet benim de var zaten hep sol tarafta titreşim gibi arada bişeyler oluyor zannedersem bi kaç haftaya tekmeleri hissederiz inşallah

Evet çarşamba günü test sonucu ve ilaç değişimi için gittiğimde girmiştim ultrasona. pembişler geliyor dedi dr :) sen ne yaptın canım? Bir sıkıntın yoktur umarım. Belli mi cinsiyetiniz :)
Yerim yaaaa :) bizimkini ilk erkege benzetti ama daha net degil dedi, o yuzden daha belli degil. Sanirim 2 hafta sonra gittigimde netlesecek, cok sükür canim bir sıķıntı yok simdilik:)

Banada 4 mg verdi sabah akşam sonra günde 1 e düşürdüm şimdi yarım içiyorum yeterli oluyor ama artık bıraksan iyi olur dedi doktorum bende çok huzursuzum ama mecbur içtim hep

Canım eline sağlık çok sevindim valla
Leylimley33
38
Son adet tarihim 20 haziran 2017
Tahmini dogum tarihim:26 mart 2018
2.bebek
Cinsiyet belli degil
Isim henüz hazır değil
Türkiye(mersin)
Mersin forum yaşam hastanesi.eklersen sevinirim canım.teşekkürler

Sanki ben yazdım bu mesajı :)) bende oğlumda 5 bitti 6.ayda minik minik cıkmaya baslamıstı, yuvarlaktı yanlara tasmıyordu. Şimdi kız bebiş bekliyoruz, maşallah yayıldı gitti karnım taa belimin yanlarına kadar, rahatına düşkün olsa gerek kızçeler belki sende de bir prenses vardır kimbilir :)

bebek annenin güzelliğini alıyor derler büyükler
Evet ya, hamile oldugumu öğrendiklerinden beri kızın olcak diyip durdular, şimdide yüzün bir tuhaf diyip duruyolar. Oğlumdayken varya ekstra hiçbişey yapmıyodum ve cildim şahaneydi resmen. Saçlarım felan gürleşmişti hemen şekil alıyodu. Şimdiyse hepsi tersine gidiyor, yahu kendime bakasım gelmiyor valla, cildim nemlendirici dısında hiçbişeyi kabul etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…