2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tşkler ...

Pastanelerde var cnm asure netten siparis verebiliyorsan yemeksepetinden de bakabilirsin.

Cnm yeminle ben anlamadım ıkı sıpa da bende var evde mecbur yapıyorum ama sen bana sor hıc anlamıyorum bır bime gittim dun cok kısa mesafe normalde midesi bulanmıyan ben olecektım zor kendımı bır yere attım biraz soluklandım geçti ama hep boyleyım sabah eşim yurt dışından geldı pohaca alıyım dedım ıkı dakkalık mesafe kendımı zor kapının onune attım soluklanmak için. Doktor hiçbirşey demedi ama... Dınlen dedı yat dedi hep bizde prenses değiliz kı hizmetcıler imizde yok kım yapcak bu işleri...

Senin mide erken baslamis benim nor malde de mide sorunum var ama gebelikte reflum cosuyo ilk hamileligimde fazla bisi yiyemiyodum bide geceleri surekli agzima geliyodu iki yastik koyuyordum kafamin altina bide doktorum ilac vermisti.

Canım hayırlı olsun oğluşun.bizde haftaya cumartesi gidecegiz.ikili test yapılacak.cinsiyet konusunda net birseyler söylerim dedi.heyecanlıyım.benimde bir oglum var.o da erkek kardes istiyor benim ise kız.sağlıklı olsun da nasbimizde ne varsa artık

Senin mide erken baslamis benim nor malde de mide sorunum var ama gebelikte reflum cosuyo ilk hamileligimde fazla bisi yiyemiyodum bide geceleri surekli agzima geliyodu iki yastik koyuyordum kafamin altina bide doktorum ilac vermisti.
Sorma canım ya Perşembe benim de kontrol bakalım ne önerecek doktorum

Eşim Kadıköy'de bi arkadaşından istemiş sipariş vermiş 4 kase bi gelsin doya doya yiyeceğim
ohh ne guzel kiz gozun aydin hadi yine iyisin valla bebegin kicinda bugday taneleri cikmaz en azindan. benim canim bisey istediginde esime diyorum bak getir yoksa cocugun bir tarafinda leke cikarr sakasina tabii inanmiyorum boyle seylere .

Ben de birkaç ay sonrasını merak etmiyor değilim valla yaşayıp da görcez artık hem sen gül gül senin de az kalmış yastıkla uyumana
valla canim 2 hamilelik gecirdim cok sukur extra yastiga ihtiyacim olmadi. Gaviscon iyi ise yariyor . insallah bundada ihtiyacim olmaz. gaviscon iciyorum ben heleki 2.ci hamileligimde cok rahatlatiyordu beni. Ama kisi nasil rahat ederse oyle uyicaz tabi canim. baktin bende yorgana sarilip yatarim

Gönlüne göre olur umarım, sağlıklı olduğunu görmek yetiyor zaten. Kız derse farklı olduğu için sevinirsin, erkek derse ikisi de erkek beraber oynarlar aynı odayı paylaşabilirler birbirlerinin kıyafet ayakkabısını kullanabilirler avantajları çok olur.
Ultrason da iki kolu iki bacağı olduğunu gösterdi doktorum, burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı iyiydi çok mutlu oldum. İkili test sonucunu haftaya telefonda öğrenicem. Herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.

ohh ne guzel kiz gozun aydin hadi yine iyisin valla bebegin kicinda bugday taneleri cikmaz en azindan. benim canim bisey istediginde esime diyorum bak getir yoksa cocugun bir tarafinda leke cikarr sakasina tabii inanmiyorum boyle seylere .
Bende inanmıyorum Ama nefis dayanamıyor vallahi işte halimize şükür hiç bişey isteyipte yiyemeyenler de var

Yaaa ne güzel daha benim ilk hamilelik ve ekstra yastıklarla tanıştım şimdiden ne bileyim herkesi böyle zannediyorum ben de

Kızlar bende yorulduğum günlerin akşamlarında sol alt tarafta kasığa yakın yerde ara ara giren burkulma gibi sancılar oluyor sizde de oluyormu dün kontrole gittim herşey normaldi bende bugün temizlik yaptım biraz abarttım galiba bugünküler daha yoğun normalmi acaba

Ayy benimde aynı canım 16 haftalık olduk ama zofersiz yaşayamıyoruz gece gündüz ne yemek ne su ne uyku doktor bizde kızçe geliyor dedi değişmezse tabii kızlarda daha çok bulantı oluyor diyorlar ya doğru sanırım

Kızlar selam nasılsınız hurafemi bilmiyorum ama annem bebeğin sağda hissediyorsan erkek diyor doğruluk payı ne acaba hangi tarafta hissediyorsunuz
Solda hissediyordum Dr da solda demişti bu gün kız olduğunu öğrendim erkek diye tahmin etmişti Dr um daha önce oysa çok şaşırdım

Solda hissediyordum Dr da solda demişti bu gün kız olduğunu öğrendim erkek diye tahmin etmişti Dr um daha önce oysa çok şaşırdım
Siz böyle diyince ben heveslenıyorum noye yalan söyleyim benimkini hem kıza hem erkege benzetti demekki kız olma şansı da var dıyorum hala ..eger erkeksede dilimle kız kız demek istemiyorum üzerim gıbı gelıyor anne psıcolojısı bır bende ogrenseydım.. Saglıkla sıhhatle gelsin inşaallah ama herkesin cınsıyet degısıyo gıbı..

gerçeklik payı ne bilmiyorum ama sordum genelinde tuttu sanki burda test etmek istedim solda hissedilince kız sağda olunca erkek teorisi varmış bakalım öğrenince yazıcam benim sağda hayırlısı

Harikaydı yorumun

Eşim Kadıköy'de bi arkadaşından istemiş sipariş vermiş 4 kase bi gelsin doya doya yiyeceğim
Afiyet olsun canım :)
Kizlar epeydir yazmiyordum burasi senlenmis :) Allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim gibi yüzü, dudagi, elleri falan sürekli kuruyup pul pul olan var mi? Ya da yaptiginiz bir sey
Hoşgeldin canım :) benim cildim özellikle yüzüm kötüleşmeye başladı ya. Kız anneyi çirkinleştirir derler ya, doğru galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…