2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Geçen kontrolümden önceki gün bende ağır bi temizliğe girişmiştim baya ağrım oldu ve çok korkmuştum ama kontrolde herşey yolundaydı. Dr.uma da sordum çok normal dedi ağrı olur zorlanınca ordaki tüm kaslar geriliyo şuan diye anlattı. Yine de kendimizi çok zorlamamamız gerek korkma bişey olmaz kuzuna:)

Sag ol canim :) Cinsiyeti belli oldu mu senin minnosun :))
Evet çarşamba günü test sonucu ve ilaç değişimi için gittiğimde girmiştim ultrasona. pembişler geliyor dedi dr :) sen ne yaptın canım? Bir sıkıntın yoktur umarım. Belli mi cinsiyetiniz :)

Evet , nasıl bağışıklık kazanabilirim onun için. Aşısı falan varmıdır acaba?
Normalde toxo enfeksiyon olunca farkına bile varmadan atlatıyorsunuz ama hamileyken çok tehlikeli kesinlikle bulaşmaması gerek. Dışarda çiğ sebze salata vs tüketmeyin az pişmiş et salam vs yemeyin evde de tükettiğiniz çiğ sebzeleri sirkeli suyla yıkayıp kullanın. Ve hayvanlardam uzak durun hamilelik boyunca. Çünkü hayvan dışkısından bulaşıyor. Yani hamileyken bağışıklık kazanma şansınız yok bulaşmaması gerekli. Bunlara dikkat ederseniz hiç sorun yaşamazsınız

Banada erkek demişlerdi bu gün kız dedi Dr çok şaşırdım bende ama o kadar bozulmadim kızda tatlı oglanda hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunlarda. Bizimde ismimiz hazırdı Allahtan kız içinde düşünmüştük egemen Di Zeynep ada oldu

Magnezyum aliyormusun

Çok sevindim ne kadar üzülmüştüm bu bir işaret herşey güzel olacak inşallah allah yardımcın olsun

Marketlerde puding gibi hemen yapabileceğin şekilde satilanlari var

Bende bi aydır elevit ve devit 3 damla kullanıyorum Perşembe bitiyor ilacım kontrolüm de o gün bakalım ne verecek bu sefer

Bana da elevit ve gyno ferro sanol verdi ama ikisi de inanılmaz bulantı yapıyor. Öncesinde bulantm yoktu hiç.
banada vereli 15 gunu gecti ama icinden sadece 5-6 tane ictim daham surekli unutuyorum. Cok fazla unutkanligim basladi. Unutmamak icin mutfaga masanin ustune koyuyorum gozumun onunde olmasina ragmen unutuyorum birde bu ara fazla usumeye basladim bakalm gidince soyleyecegim ne diyecek

Kizlar bugun 13+3 oldum ama dun koltuktan kalkarken birden sol kasigima igne batar gibi sancilama oldu sizladi geceden beride ara ara oluyo sirt ustu yatinca geciyo biraz ayaga kalkinca yine igne batiyo. Nedendir acaba yasayan oldu mu. Sali gunu doktor kontrolum endise ettim

günaydın arkadaşlar herkes iyidir umarım dün akşam ailecek yürüyüşe çıktık bir saat kadar yürüdük sanırım eve geldiğim de kasığım çok ağrıyordu hemen yattım ama hala geçmemiş gerginlik şeklinde bi ağrı var geçer inşallah önemli bişey değildir

canım benim de ters hareket ettiğim de ani ayağa kalktığımda arada olur yatıp ayaklarımı yükseğe koyunca geçiyor biraz dinlen istersen

canım benim de ters hareket ettiğim de ani ayağa kalktığımda arada olur yatıp ayaklarımı yükseğe koyunca geçiyor biraz dinlen istersen
Tesekkur ederim simdi yastiklari topluyorum gecer umarim. Insan tedirgin oluyo gercekten cektigim aci agri hepsine raziyimda yeter ki bebislerimiz iyi olsun.

ben de kabız olduğumda sağ kasığıma ayağa kalkarken bişey batar, ikiye bükülürüm o derece. yavaş yavaş kalkıyorum öyle olduğu zaman

Geçmiş olsun bende bir aya yakındır benzer durumdayım. Önce gripten dedim ama araştırınca artan östrojenden kaynaklandığını öğrendim. Serum fizyolojik, sıcak duş rahatlatıyor . Birde soğuk Buhara başlayacağım çünkü geceleri sürekli uyanıyorum

Ya kızlar benim de hamileliğimin başından beri bazen beyaz bazen şeffaf bazen de açık sarı,kokulu akıntım vardı.Doktor akıntı normal demişti ben de umursamamıştım.Bu aralar biraz araştırınca kokulu olması enfeksiyon olabilirmiş.Enfeksiyon da erken doğumu tetikliyormuş.Akıntısının rengi normal olup koku olanlar var mı? Varsa neler yapıldı?

Bi sey olmaz canim dun benim de yemekli misafirim vardi tum gun ayaktaydim.uzun süre ayakta kalinca agri oluyor ayaklari yuksege koyup dinlenince geciyor

Evet akıntınin kokusuz olması gerekiyor doktoruna sor canim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…