2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar acil para kazanmam lazim igne oyasi cember yada pul islemeli ceyizlik ve misafirlik havlular satabilecegim yerler var mi etrafinizda. Yardimci olursaniz sevinirim

3419 işte normal hamile olmayan kişilerin bile yememesi gerek aslına bakarsanda...
ben hergün ne yemek yapacağımı şaşırıyorum.Zaten sık acıkıyoruz yaa napcaz bilmiyorum.
Evet öyle valla domatesler kafam kadar salatalıklar şekli şemali bozuk içleri damarlı rengi bozuk insanın yiyesi gelmiyor patlıcan desen hepsi aynı insanlar 3 kağıdı seviyor her şey fazla hormonlu çabuk yetişsin diye insanları kaylediyorlar ve maalesef ülkemizde kanser çok fazla sayıda türedi rabbim yardımcımız olsun bende çok acıkıyorum genelde kahvaltı türü daha cazip geliyor bana denemen de fayda var

Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda bugünleri unutucaz canım şunun şurasında 5- 6 ayımız kaldı :) normal zamanda böyle bi insan değildim sinir küpü filan değil çok uyumlu sessiz biriydim ama hamilelik içimdeki canavarı ortaya çıkarmış olabilir :) bu duruma eşim başlarda uyum sağlayamadı, çık git evden seni bile çekecek halde değilim nerde kalırsan kal doğuma gelirsin dedim adam bi anda düzeldi her gün elinde çiçekle eve gelir oldu

Kizlar gunaydin herkese. Biz bugun 14+5 olduk ama iko gundur kahvalti yapabiliyorum ve midem bulanmiyo herseyden tiksinirdim ama sanki kalmadi gibi boylemi olmali bende bi sorun mu var. Zaten kafayi yicem artik bulansa niye bulanmasa niye amaannn

gunaydın herkese; cok kotu hasta olmusum kızlar üşüme titreme terleme burun akıntılarım.hapsurmalarım.. dun acılle gıttım doktor hıc bısey yapamam gebesin dedi.. önerecegınız bırseyler varmı? ıhlamur dedı doktor baska bırseylerde olabılır mı? calısıyorum bıde ınanın cok zor ıkı gundur.

Kizlar gunaydin herkese. Biz bugun 14+5 olduk ama iko gundur kahvalti yapabiliyorum ve midem bulanmiyo herseyden tiksinirdim ama sanki kalmadi gibi boylemi olmali bende bi sorun mu var. Zaten kafayi yicem artik bulansa niye bulanmasa niye amaannn

3 aydan sonra gecıyor zaten bulantılar tıksınmeler dıyorlar. merak etme bısey yoktur ıns.

Canım benim çok geçmiş olsun. İhlamur iç bol limonlu. Kestane balı ye eğer alma imkanın varsa. Bir de sürekli meyve ye bol bol. Dinlenmen de lazım ama çalışıyosun çok zor. Allah yardımcın olsun inşallah.

cok sagol canım meyve yıyorum sureklı. balı deneyeyım ıyı gelır ıns.

Kelebekcikk34 Ah çarpıntı ah :) psikolojik rahatsızlığın var mı canım? Benim hem haftamla alakalı hemde psikolojimle alakalı olarak oluyor çarpıntı.
Kuzum ilk bebeğimi kaybettikten sonra panik atak oldum zaten o dönem kötüydüm çok şükür şimdi iyiyim arada geliyorlar sadece korkular.
çarpıntı gerçekten tüm yaşam kaliteni bozan bşy

Günaydın kızlar bende ilk kez bu hafta gece yatarken süt içmeme rağmen gece uykumun içinde bile açlıktan midemden sesler geliyor sabah zaten açlıktan saat 8 de uyanıyorum...Bu hafta bu nasıl bir açlık halidir.Sanarsın yemek yemiyorum

Aynen bende böyleyim grip Üşüme halsizlik iştahsızlık çok kötüyüm nasıl geçecek hiç bilmiyorum inşallah bebeklerimize bişi olmaz

Aynen bende böyleyim grip Üşüme halsizlik iştahsızlık çok kötüyüm nasıl geçecek hiç bilmiyorum inşallah bebeklerimize bişi olmaz

ıns ya benımde ılk bebegım oldugu ıcın bısey olurmu dıye tedırgın oldum. cevremdekıler ona etkı etmez dıyorlar ama ıns oyledır canım

smgsmg35
Kızlar keçiboynuzu gebelikte faydalarını okurken bir bölümünde buna denk geldim...Gece krampları olanlar.

"Ayrıca hamilelik döneminde gece bacak krampları sıklaşmaktadır. Bu krampların en temel nedeni ise potasyum eksikliğidir. Keçiboynuzu pekmezi potasyum açısından zengin olduğundan takviye olarak alınabilir. "

Günaydın kızlar ferro sanolden ne kadar sonra kahvaltı yapıyorsunuz ve ondan hemen sonra ceviz, süt, çay tüketilmemesi gerekiyormuş ne ladar doğru bilemiyorum. Doktorum tok bile alabilirsin dedi bana, siz nasıl tüketiyorsunuz

Aaaa evde varr :)))) çok teşekkürler şekeri etkilemeyecek şekilde yiyebiliriz o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…