- 1 Nisan 2016
- 315
- 276
- 103
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.461
Başka faydalarda yazıyor cok iyimiş bağışıklık için abartmadan yeriz bizdede vardı bende attım hemen 1 kaşık :)Aaaa evde varr :)))) çok teşekkürler şekeri etkilemeyecek şekilde yiyebiliriz o zaman :))
Benim de ilkıns ya benımde ılk bebegım oldugu ıcın bısey olurmu dıye tedırgın oldum. cevremdekıler ona etkı etmez dıyorlar ama ıns oyledır canım
Benim de ilkama ateş falan yaparsa kötü diye biliyorum.nefes almakta zorlanıyoruz ya o bile etki eder ister istemez doktora gittin mi bişi Yaptılar mı serum gibi ?
Bende gidecektim acile de bişi yapmazlar diye gitmedim.rabbim yardım etsin valla hamileyken daha bir zor gripdün akşam acile gıttım canım gebesın bısey yapamam dedı. ıhlamur ıc dedı. ole bos yolladı bakalım bır ıkı gune gecmezse kendı doktorumdan randevu alıp gıtcemhaftasonu oldu hıc degılse bıraz dınlenırım.
Limon sıkıp sulandır iç canım birde alabilirsen kivi al bol c vitamini deposu yemeklerde yeşil biber ye ve bol bol su içip dinlen :) inşallah atlatırsın biran öncedün akşam acile gıttım canım gebesın bısey yapamam dedı. ıhlamur ıc dedı. ole bos yolladı bakalım bır ıkı gune gecmezse kendı doktorumdan randevu alıp gıtcemhaftasonu oldu hıc degılse bıraz dınlenırım.
Limon sıkıp sulandır iç canım birde alabilirsen kivi al bol c vitamini deposu yemeklerde yeşil biber ye ve bol bol su içip dinlen :) inşallah atlatırsın biran önce
Bende aynı haldeyim hiçbişeye tahammülüm yok. Ben eşime öyle söylesem çıldırır daha da üstüme gelir, anlamıyor çünkü. İlkinde böyle değildim diye galiba. Sanki her gebelik birbirinin aynısı.. gel de anlatBebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızda bugünleri unutucaz canım şunun şurasında 5- 6 ayımız kaldı :) normal zamanda böyle bi insan değildim sinir küpü filan değil çok uyumlu sessiz biriydim ama hamilelik içimdeki canavarı ortaya çıkarmış olabilir :) bu duruma eşim başlarda uyum sağlayamadı, çık git evden seni bile çekecek halde değilim nerde kalırsan kal doğuma gelirsin dedim adam bi anda düzeldi her gün elinde çiçekle eve gelir oldu
Geçmiş olsun canım. Bol bol meyve tületmeye çalış canım. Limonlu ballı ılık su ya da ballı ıhlamur da iyi gelir.gunaydın herkese; cok kotu hasta olmusum kızlar üşüme titreme terleme burun akıntılarım.hapsurmalarım.. dun acılle gıttım doktor hıc bısey yapamam gebesin dedi..önerecegınız bırseyler varmı? ıhlamur dedı doktor baska bırseylerde olabılır mı? calısıyorum bıde ınanın cok zor ıkı gundur.
Öyle canım, halsiz bırakıyor insanı, nefes nefese.. bende çarpıntının üzerine gidip atlatıyorum bu kez de başka sıkıntı çıkarıyor. Bu hastalık böyle malesef. Allah yardımcımız olsunKuzum ilk bebeğimi kaybettikten sonra panik atak oldum zaten o dönem kötüydüm çok şükür şimdi iyiyim arada geliyorlar sadece korkular.
çarpıntı gerçekten tüm yaşam kaliteni bozan bşy
Günaydın.. evet canım ilk hamileliğim bana ilgisi muhteşem elbebek gülbebek davranıyor ama karnımda o çocuklar yokmuş gibi hiç söz ettirmiyor bile şunu yaparız bunu yaparız dediğimde hele bi doğsunlar sağlıklı sonra düşünürüz diyor hiç konuşmuyor konuşturmuyor çocuklar hakkında kendince kötü bişey olma ihtimaline karşı savunma mekanizması oluşturdu sanırımdoğduklarında benden çok ilgileneceğinden Emin'im canım çok iyi çocuk bakar
Kansızlığım yok canım, d vitaminimde normal düzeydeydi. Bendeki psikolojik kökenli. Panik ve anksiyete rahatsızlığım var, ilaçta kullanamıyorum.Kızlar , çarpıntınızın sebebi kanınızın düşük olmasından ve d vitamini eksikliğinden de olabilir.
Günaydın canımmGünaydın kızlar bebeisler nasıl siz nasilsiniz
Günaydın canım, ben halsiz tahammülsüz:) bebiş sessiz sakin :) tekmeleri hissedeceğim zamanı bekliyorum dört gözle. Siz nasılsınız?Günaydın kızlar bebeisler nasıl siz nasilsiniz
Hımmm anladım canım , dikkat et kendine en iyi sen tanırsın kendini , etkileneceğin şeylerden uzak durmaya çalış , telkin et kendini iyi düşünKansızlığım yok canım, d vitaminimde normal düzeydeydi. Bendeki psikolojik kökenli. Panik ve anksiyete rahatsızlığım var, ilaçta kullanamıyorum.
ben hafıften bır gıdıklanma hıssedıyorum karnımda ama emın degılım dahaGünaydın canımm
İyi maşallah mart anneleri bugünlerde çok daha iyiler. Yavaş yavaş hissetmeye başladınızmı miniğin hareketlerini?
Sağol canım:) elimden geldiğince idare ediyorum, Allah yardım etsin hepimize inşallahHımmm anladım canım , dikkat et kendine en iyi sen tanırsın kendini , etkileneceğin şeylerden uzak durmaya çalış , telkin et kendini iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?