2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
ıns ya benımde ılk bebegım oldugu ıcın bısey olurmu dıye tedırgın oldum. cevremdekıler ona etkı etmez dıyorlar ama ıns oyledır canım
Benim de ilk ama ateş falan yaparsa kötü diye biliyorum.nefes almakta zorlanıyoruz ya o bile etki eder ister istemez doktora gittin mi bişi Yaptılar mı serum gibi ?

Benim de ilk ama ateş falan yaparsa kötü diye biliyorum.nefes almakta zorlanıyoruz ya o bile etki eder ister istemez doktora gittin mi bişi Yaptılar mı serum gibi ?

dün akşam acile gıttım canım gebesın bısey yapamam dedı. ıhlamur ıc dedı. ole bos yolladı bakalım bır ıkı gune gecmezse kendı doktorumdan randevu alıp gıtcem haftasonu oldu hıc degılse bıraz dınlenırım.

Bende gidecektim acile de bişi yapmazlar diye gitmedim.rabbim yardım etsin valla hamileyken daha bir zor grip

Limon sıkıp sulandır iç canım birde alabilirsen kivi al bol c vitamini deposu yemeklerde yeşil biber ye ve bol bol su içip dinlen :) inşallah atlatırsın biran önce

Limon sıkıp sulandır iç canım birde alabilirsen kivi al bol c vitamini deposu yemeklerde yeşil biber ye ve bol bol su içip dinlen :) inşallah atlatırsın biran önce

tesekkurler canım. :) dedıklerını denıcem valla. bıran once toplamam lazım kendımı..

Kızlar dr.dan çıktık.ikili testimiz yapıldı.nt ense kalınlığı herhalde.1.7 çıktı.nazal kemik var.13.hafta1 günlük .kan verdim.sonuclar bir haftaya çıkar dedi.hersey normal guzel.dedi.cinsiyet erkege benzetiyor ama kordon varmis net birsey soyleyemedi.bir ay sonra söylerim dedi.merak ediyorum ama erkege de alistiriyorum kendimi.oglum zaten erkek olsun istiyor.hayırlısı artık

Bende aynı haldeyim hiçbişeye tahammülüm yok. Ben eşime öyle söylesem çıldırır daha da üstüme gelir, anlamıyor çünkü. İlkinde böyle değildim diye galiba. Sanki her gebelik birbirinin aynısı.. gel de anlat
Geçmiş olsun canım. Bol bol meyve tületmeye çalış canım. Limonlu ballı ılık su ya da ballı ıhlamur da iyi gelir.
Kuzum ilk bebeğimi kaybettikten sonra panik atak oldum zaten o dönem kötüydüm çok şükür şimdi iyiyim arada geliyorlar sadece korkular.
çarpıntı gerçekten tüm yaşam kaliteni bozan bşy
Öyle canım, halsiz bırakıyor insanı, nefes nefese.. bende çarpıntının üzerine gidip atlatıyorum bu kez de başka sıkıntı çıkarıyor. Bu hastalık böyle malesef. Allah yardımcımız olsun

Kızlar , çarpıntınızın sebebi kanınızın düşük olmasından ve d vitamini eksikliğinden de olabilir.

İlk bebektebiraz farkına varamiyolar bizim ikinci şuan arada cok fark var gerçekten cok ilgili randevuları kendi takip eder ilaç takibi yapar oğlumla surekli konuşur anneni fazla yorma diye Allah razı olsun ehh insanın hoşuna da gidiyor hani ilk bebekte bişey anlamıyorlar sanırım

Kızlar , çarpıntınızın sebebi kanınızın düşük olmasından ve d vitamini eksikliğinden de olabilir.
Kansızlığım yok canım, d vitaminimde normal düzeydeydi. Bendeki psikolojik kökenli. Panik ve anksiyete rahatsızlığım var, ilaçta kullanamıyorum.

Kansızlığım yok canım, d vitaminimde normal düzeydeydi. Bendeki psikolojik kökenli. Panik ve anksiyete rahatsızlığım var, ilaçta kullanamıyorum.
Hımmm anladım canım , dikkat et kendine en iyi sen tanırsın kendini , etkileneceğin şeylerden uzak durmaya çalış , telkin et kendini iyi düşün

Kızlar günaydın dün oğluma Kaan ismine karar verdik yanına da ezel ismi nasıl olur sizce ? Yardımcı olur musunuz ismi ne kadar çabuk koyarsak o kadar çabuk alışıyor insan çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…