2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İğneyi hep bacaktan yapıyorum daha doğrusu yaptırıyorum kendim yapınca çok moratoryum eşim yapıyor kendimi sıkmıyorum böylece o zaman hiç morarma olmuyor tavsiye ederim
Benim eşim yada başka biri ben yaparken bile yüzünü buruşturuyorlar nasıl vuruyosun diye :) benden başka kimse yok yapabilecek :) dünkü cok fena morardı hatta şişti bugünki vurulduğum yer bile belli değil benimde bir değişik :) çözemedim bende.

Yok yok idrar kaçırmışındır canım , ıkınıp öğürdüğün için endişelenme bence.
yeni yapılan idrarda ne kokusu olacak hem, içini ferah tut bence herşey iyi

Nefes nefese kalma boyutunda degil benmki ama boyle bi uorgunluk halsizlik yatip uyuyasim geliyo:)
Benim çarpıntı kaynaklı sanırım canım normalde gebelik yokkende kalbim hızlı atıyordu zaten.
Ama halsizlik oluyor ya haklısın avm de kocaman göbekle deli gibi dolaşan alışveriş yapan hamile bayanlara özeniyorum ben minik göbekle 2 gezsem dinlenmek istiyorum:)

Kızlar aranızda daha önce servikal ameliyatı olan varmı? Ben oldum tekrar olunması gerekiyormus diğer hamileliklerde sanırım rahim aralıgının kısa olması yüzünden :/

İlgi odağı değişiyor bence buna bozuluyorlar

Ahhaaha al benden de o kadar:) ben carsiya cikarken on kere dusunuyorum yorulurmuyum acikirmiyim basim donermi diye bide bakiyorum heryer hamile vala fildir fildir geziyorlar
Benim ilk hamileligim canim bide cevremden esimde dahil herkes yat dinlen kendini yorma sakin diyorlar oyle olunca benimde bilincaltima kazinmis heralde psikolojik olarak yoruluyorum basta zaten:)

Bende istiyorum:) nerde oturuyorsun?

Yalnız olmadığıma sevindim. Çok çabuk sinirleniyorum ve hemen geçmiyor. Çok tezcanlı oldum, psikolojik olarak çok güçsüz hissediyorum kendimi. Toparlanayım diyorum bişeyler yapmak istiyorum ama devamı yok. O gerginlik peşimi bırakmıyor
Eşim eve bi teşrif edebilse artık o ne hazırlarsa onu yicez. Bizim hiç akşam yemeği yerine kahvaltılık yeme huyumuz yok niyeyse en kötü ihtimal makarna yapar yeriz ama illa bi yemek olacak
Bizde genelde sıcak yemek arıyoruz sofrada ama işte bazen yapamıyorum. Eşimde makarnaya pek sıcak bakmaz gider çay koyar. Bunlarda geçer amaan :) şükür halimize

N nursenaoz Canım korkma suyun değildir. Ben son aylarda sık yaşamıştım ilkinde. Ama bebişle ilgisi yoktu akıntı su şeklindeydi ya da ufak tefek enfeksiyon sorunları oluyodu. Sendekininde önemli olmadıgını düsünüyorum idrar bile olabilir. için rahat etmezse takipte kal yine dr.una sorarsın tekrarlarsa

Kelebekcikk34 Ah çarpıntı ah :) psikolojik rahatsızlığın var mı canım? Benim hem haftamla alakalı hemde psikolojimle alakalı olarak oluyor çarpıntı.

Selam kizlar internet paketim yok sizi ozluyorum ama su aralar alacak durumum yok esim isten gelince ondan otlaniyorum hem biraz radyasyondan uzak kalmis oluyorum bu bahaneyle...
13 haftalik olduk ikili testim guzel cikti betahcg orani 70lerde bu duruma gore teori dogruysa kiz bebek oluyordu degilmi :) dr bsy demedi tabi hala... tiroidim yine dusuk cikti cok calisiyormus baska dr.a gosterdim bebek icin sorun olmaz 1 ay sonra birdaha bakalim dedi ilac falan vermedi... bulantilarim nadirde olsa kusmalarim devam ediyor goguslerde aci ayni siddette karnim buyudu biraz

Hayırlısı ne ise o olsun cnm sağlıkla inşallah:) sonuçların temiz cıkmasna sevndim gözünaydın :) inş senin açındanda sorunsuz olur hamileliğin

Benim eşimede hergün ver makarnayı yesin çok sever allahtan :) ama ben pek sevmem aman napayım valla bugünlerde geçecek dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…