- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 46
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.481
Benim oglumun adı da kağan.severek koyduk.Kızlar günaydın dün oğluma Kaan ismine karar verdik yanına da ezel ismi nasıl olur sizce ? Yardımcı olur musunuz ismi ne kadar çabuk koyarsak o kadar çabuk alışıyor insan çünkü
Evet anlamı da çok güzel ve kuranda da geçiyormuş benim için onlar da önemli isim konusunda katılmak isteyenler oldu ama kimse kusura bakmasın isterse de baksın son çocuğum ismi ben koyacağım dedim sağlıkla gelsin de ismi hazır paşamınBenim oglumun adı da kağan.severek koyduk.
Benim de hamilelikten önce yoğun ankiyetem vardı çok çok zor günler geçirdim ama zamanla savaşmayı öğrendim sanırım... çok zor bir durum kimse yaşamasın...Kansızlığım yok canım, d vitaminimde normal düzeydeydi. Bendeki psikolojik kökenli. Panik ve anksiyete rahatsızlığım var, ilaçta kullanamıyorum.
Yok yok idrar kaçırmışındır canım , ıkınıp öğürdüğün için endişelenme bence.
yeni yapılan idrarda ne kokusu olacak hem, içini ferah tut bence herşey iyi
N nursenaoz Canım korkma suyun değildir. Ben son aylarda sık yaşamıştım ilkinde. Ama bebişle ilgisi yoktu akıntı su şeklindeydi ya da ufak tefek enfeksiyon sorunları oluyodu. Sendekininde önemli olmadıgını düsünüyorum idrar bile olabilir. için rahat etmezse takipte kal yine dr.una sorarsın tekrarlarsa
Masallah canım.adıyla yaşasın insallah.biz oglumda çok düşünmüştük.ben eymen ismini de çok sevmistim.ama esim tek isim oldu.ama kulağına ezan okunurken adı eymen kağan olarak söylendi ama nüfus cüzdanında eymen yazmıyor.bizim de cinsiyet tam net belli olmadı.sr bugün gittigimizde yine kordon oldugu için net bisey ddiyemedi.ama erkege benzetiyor.randevumuz 1 ay sonra merakla bekliyoruz.hayırlısı artıkEvet anlamı da çok güzel ve kuranda da geçiyormuş benim için onlar da önemli isim konusunda katılmak isteyenler oldu ama kimse kusura bakmasın isterse de baksın son çocuğum ismi ben koyacağım dedim sağlıkla gelsin de ismi hazır paşamın
Geçmiş olsun canım , arkadaşım da aynı durumda diğer gebeliğinde farkedemedikleri için sonuç kötü olmuştu, lütfen sende ihmal etme doktoruna güven , ne gibi zararı olabilirki dikişin . Atılmaması tehlike o arkadaşım içinde , 16. Haftaya grlmesi bekleniyor şimdi yeniden hamile. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...kızlar gece dr. um geldi ve muayene etti, turnusolla baktı suyum değilmiş, bebeğin suyu iyimiş ama bişey dikkatini çekti servikal uzunluğum normalin çok altındaymış. normalde 25 mm olması gerekirken 15-16 mm.. dr. pazartesi tekrar muayne edeyim ve dikiş atmak gerekir yoksa düşük olur dedi. daha önce düşüğün oldu mu dedi hayır ilk gebeliğim dedim. prolatin iğne yaptılar ne kadar acıtıyor öyle.
ama bu rahim ağzına dikiş olayı çok moralimi bozdu, yapısal bişeymiş ve dikkat etmek gerekiyormuş. hatta her gebelikte yapılması gerekiyormuş. başka dr. a gitsem mi yoksa dr.uma güvenip dikişi attırsam mı.. çok vakitte yok 16. haftayı doldurduk bugün. böyle olup yani fark edilmeyip 20. haftada erken doğum yapanlar varmış. dua edin herşey yolunda gitsin
Her şeyin hayırlısı canım benim inşallah sağlıkla gelsinler eymen de çok güzel bi isim diğer oğlumun adı Ahmet ediz benim hep hayalimdi Ahmet ve Kağan ismi ondan ötürü eşim de çok beğendi o Kağan yanına güçlü koyalım dedi Yok dedim Ege de düşündük ama ben ezelden yanayım bakalım ne olacakMasallah canım.adıyla yaşasın insallah.biz oglumda çok düşünmüştük.ben eymen ismini de çok sevmistim.ama esim tek isim oldu.ama kulağına ezan okunurken adı eymen kağan olarak söylendi ama nüfus cüzdanında eymen yazmıyor.bizim de cinsiyet tam net belli olmadı.sr bugün gittigimizde yine kordon oldugu için net bisey ddiyemedi.ama erkege benzetiyor.randevumuz 1 ay sonra merakla bekliyoruz.hayırlısı artık
kızlar gece dr. um geldi ve muayene etti, turnusolla baktı suyum değilmiş, bebeğin suyu iyimiş ama bişey dikkatini çekti servikal uzunluğum normalin çok altındaymış. normalde 25 mm olması gerekirken 15-16 mm.. dr. pazartesi tekrar muayne edeyim ve dikiş atmak gerekir yoksa düşük olur dedi. daha önce düşüğün oldu mu dedi hayır ilk gebeliğim dedim. prolatin iğne yaptılar ne kadar acıtıyor öyle.
ama bu rahim ağzına dikiş olayı çok moralimi bozdu, yapısal bişeymiş ve dikkat etmek gerekiyormuş. hatta her gebelikte yapılması gerekiyormuş. başka dr. a gitsem mi yoksa dr.uma güvenip dikişi attırsam mı.. çok vakitte yok 16. haftayı doldurduk bugün. böyle olup yani fark edilmeyip 20. haftada erken doğum yapanlar varmış. dua edin herşey yolunda gitsin
Her şeyin hayırlısı canım benim inşallah sağlıkla gelsinler eymen de çok güzel bi isim diğer oğlumun adı Ahmet ediz benim hep hayalimdi Ahmet ve Kağan ismi ondan ötürü eşim de çok beğendi o Kağan yanına güçlü koyalım dedi Yok dedim Ege de düşündük ama ben ezelden yanayım bakalım ne olacak
arkadaşının bu sefer güzel sonuçlanır inşallah.Geçmiş olsun canım , arkadaşım da aynı durumda diğer gebeliğinde farkedemedikleri için sonuç kötü olmuştu, lütfen sende ihmal etme doktoruna güven , ne gibi zararı olabilirki dikişin . Atılmaması tehlike o arkadaşım içinde , 16. Haftaya grlmesi bekleniyor şimdi yeniden hamile. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
İçinin rshatlamasını istersen , başka bir doktora daha git , karar verirsen kendi doktorun ilgilenir zaten...
evet ama senin ki gayet iyi benimkine göre. resmen yarısı benim kiServikal uzunluk rahim ağzı uzunluğu mu oluyor? Benim 32 cmmiş rahim ağzı uzunluğum ve dinlenmezsen ilerisi için sıkıntı olabilir ayakta kalma dedi, aynı şey mi?
Benım oglumun ismi eymen cok seviyorum ıyıkı koymusum Eymen kagan kagan ezel ben eymen kagan dan kullanıyorum oyumu naçizane :)))Her şeyin hayırlısı canım benim inşallah sağlıkla gelsinler eymen de çok güzel bi isim diğer oğlumun adı Ahmet ediz benim hep hayalimdi Ahmet ve Kağan ismi ondan ötürü eşim de çok beğendi o Kağan yanına güçlü koyalım dedi Yok dedim Ege de düşündük ama ben ezelden yanayım bakalım ne olacak
evet ama senin ki gayet iyi benimkine göre. resmen yarısı benim ki
Hayırlısı inşallah canım , üzme kendini şimdiden en azından çözümü var tehlike varsa bile , herşey yolunda gidecek inşallah...arkadaşının bu sefer güzel sonuçlanır inşallah.
bugün başka dr.a gidecektim ama akşam baya detaylı vajinal muayene yaptı gerildim baya. tekrar muayene zararlı olur mu acaba diye pazartesiyi bekleme kararı aldım
Geçmiş olsun canım çok kişide duyuyorum bu rahim ağzına dikiş atma işini, benim merak ettiğim birşey var bu servikal uzunluğu basıl ölçüyorlar? Vajinal muayene ilemi yoksa normal ultrasonla karından mı ölçülüyor? Benim ölçmüşmüdür acaba dr'um merak ettim şimdi hiç bişey demedi?kızlar gece dr. um geldi ve muayene etti, turnusolla baktı suyum değilmiş, bebeğin suyu iyimiş ama bişey dikkatini çekti servikal uzunluğum normalin çok altındaymış. normalde 25 mm olması gerekirken 15-16 mm.. dr. pazartesi tekrar muayne edeyim ve dikiş atmak gerekir yoksa düşük olur dedi. daha önce düşüğün oldu mu dedi hayır ilk gebeliğim dedim. prolatin iğne yaptılar ne kadar acıtıyor öyle.
Geçmiş olsun canım çok kişide duyuyorum bu rahim ağzına dikiş atma işini, benim merak ettiğim birşey var bu servikal uzunluğu basıl ölçüyorlar? Vajinal muayene ilemi yoksa normal ultrasonla karından mı ölçülüyor? Benim ölçmüşmüdür acaba dr'um merak ettim şimdi hiç bişey demedi?kızlar gece dr. um geldi ve muayene etti, turnusolla baktı suyum değilmiş, bebeğin suyu iyimiş ama bişey dikkatini çekti servikal uzunluğum normalin çok altındaymış. normalde 25 mm olması gerekirken 15-16 mm.. dr. pazartesi tekrar muayne edeyim ve dikiş atmak gerekir yoksa düşük olur dedi. daha önce düşüğün oldu mu dedi hayır ilk gebeliğim dedim. prolatin iğne yaptılar ne kadar acıtıyor öyle.
Zamanla alışır düzelir canım babalar da bizim kadar olmasa da bi uyum süreci geçiriyorlar.. Tez zamanda bütün kocalarımızın akıllarının başlarına gelmesi dileğiyle :)Bende aynı haldeyim hiçbişeye tahammülüm yok. Ben eşime öyle söylesem çıldırır daha da üstüme gelir, anlamıyor çünkü. İlkinde böyle değildim diye galiba. Sanki her gebelik birbirinin aynısı.. gel de anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?