2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tadını çıkarsın gezmelernde , doğumda size yardımı dokunur , enerji depolasın o zamana kadar

Ay Yok valla iş miş umrumda değilde iki kap yemek yapabilseydim iyiydi dün iyiydim üstten evi süpürdüm banyo wc temizledim ama bugün tuvalete gidecek halim Yok

Ben üst sert yerleri alıyorum diğer alt tarafları yumuşak olan yerleri makine ile alıyorum makinem bozulduğu için bi kaç sefer aldım öyle bişey olmadı süreyi iyi ayarlamak lazım ama alışverişe çıkalım iyisinden bi tane alacağım ben temizliği çok takarım kafama aynen katılıyorum sana

Tadını çıkarsın gezmelernde , doğumda size yardımı dokunur , enerji depolasın o zamana kadar
Ay inşallah ben o zamandan da pek ümitli değilim ama valla ozamanda böyle gezme tatil peşinde olursa ben kayışı sıyırır lafımı esirgemem herhalde

Aminn inşallah.. Sağol canım sanada geçmiş olsun. O huzursuzluk ve ishal devam ederse bil ki ilaçtan değil salgındandır. Bol bol su içmeye çalış en güzeli o.
duymayım diyorum bende ama , hem yapım gereği hemde hamilelikten pek bir krılgan oldum
Görmeden duYmadan tepkisiz kalabilen kadınlara hastayım , nasıl başarıyorlarsa.
Bende öyle hem sinirliyim hem alıngan :) konuşsun dursunlar, ben cevap vermeye kalkınca altta kalmamak için temelli çeneleri düşüyor, en iyisi sallamak :)
Ay Yok valla iş miş umrumda değilde iki kap yemek yapabilseydim iyiydi dün iyiydim üstten evi süpürdüm banyo wc temizledim ama bugün tuvalete gidecek halim Yok
Olsun canım hepimizin oluyor böylr zamanları. Bugünde çay demle kahvaltılık felan geçiştir. Olmaz mı

Kızlar bu aralar garip bi ruh hali içindeyim

Böyle hiç kimseyi çekesim yok, tahammülüm yok

hemen her şeye sinirleniyorum

Dün gece uykuluyken burnumu kapıya çarptım, çok canım acıdı ama oturdum sinirimden ağladım acıdan değil, gardrop kapılarını yumrukladım

Kendim bile şaşıyorum bu aralar kendime

Eşim eve bi teşrif edebilse artık o ne hazırlarsa onu yicez. Bizim hiç akşam yemeği yerine kahvaltılık yeme huyumuz yok niyeyse en kötü ihtimal makarna yapar yeriz ama illa bi yemek olacak

Merhaba hanimlar. Doktor randevumuz vardi bugun. Hersey yolunda cinsiyetimiz kiz :)))) ama amniyon sivisi ortalamanin cok az asagisina dusmus. Basina boyle bisiy gelen var mi ?

Kesinlikle öyle acısı morluk hiç önemli değil onlar iyi olsunda ben dik vururken göbekten bebeğe zarar vercek gibi panik yapıyorum ondan bacağa geçtim canım.
İğneyi hep bacaktan yapıyorum daha doğrusu yaptırıyorum kendim yapınca çok moratoryum eşim yapıyor kendimi sıkmıyorum böylece o zaman hiç morarma olmuyor tavsiye ederim

Bol bol su iç canım
Annemler bizdeydi 10 gundur bugun gittiler cok yoruldum ve hic su icemedim. Insallah su icemedigimdendir. Basladik tkrar suya. Bide ibrahimm saracoglu havuc suyu icin dio amniyon sivisini cok artiyormus icicrm.bakalim insallah duzelir

Annemler bizdeydi 10 gundur bugun gittiler cok yoruldum ve hic su icemedim. Insallah su icemedigimdendir. Basladik tkrar suya. Bide ibrahimm saracoglu havuc suyu icin dio amniyon sivisini cok artiyormus icicrm.bakalim insallah duzelir
Vaay ciddi misin bende içeyim her gün teşekkür ederim

Merhaba hanimlar. Doktor randevumuz vardi bugun. Hersey yolunda cinsiyetimiz kiz :)))) ama amniyon sivisi ortalamanin cok az asagisina dusmus. Basina boyle bisiy gelen var mi ?
Bol sıvı tüketmen gerekiyor benim başıma gelmişti ama bebek bayağı büyüktü bizim serum takviyesi yapılmıştı bana düzelmişti

Bol sıvı tüketmen gerekiyor benim başıma gelmişti ama bebek bayağı büyüktü bizim serum takviyesi yapılmıştı bana düzelmişti

valla dogru canim oyle. onu yeme bunu yeme ne yiyecez . peki

valla dogru canim oyle. onu yeme bunu yeme ne yiyecez . peki
Aynen arkadaşlar ben yiyorum valla tavukta balıkta ona bakarsak her şey hormonlu domatesler salatalıklar çay şeker hepsinde bişeyler var bahçemizde Yok ki yetiştirelim elimizden geldiği kadar gelmediği kader yapacak bişey Yok yani çok zengin biri değilim her şeyi organik sipariş edeyim köyden vs ayrıca kimi doktorun zararlı dediği şeye diğeri faydalı diyor hangisine inanalım yani biz şaşırdım bir de sakınılan göze çöp batarmış vallahi tüple oldu çok uğraştık ama nasibi varsa ne yapsan boş bu süreçte kimse destek olmadı hiçbir yönden ve bebeğim o kadar kanamaya rağmen benimle inşallah sağ Salim. Alırım kucağıma ve temennim sizler için de öyle

arkadaşlar başım çok ağarıyodu, midem de bulantı ve kustum, kusraken sıvı geldi baya iç çamaşını ıslatacak kadar. idrar değildi kokladım kokmuyor bildiğimiz su gibi. çok korkuyorum suyum mu geldi yoksa? napsam bilemedim. dr. a mı gitsem ağrım sızım yok şuan. ve su ya da akıntıda gelmiyor. ama o ıslaklık beni çok korkutuyor

Canım Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah Allahım bereketiyle getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…