2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
sakin ol canim hic takma kafana sitrese sokma kendini kimse kimsenin derdinden anlamaz

20. Haftadan sonra 2. Doz olursun dediler banada ayy ne karışık
20.haftadan sonra ikinciyi olman için aradan en az 4 5 hafta geçmesi gerekmiyor mu yanlış anlama olabilir mi yani 20.haftadan sonra iki doz olursun demek istemiş olabilir mi
19 hafta 5 gunluk oluyor o tarihte demekki senin dedigin gibi 20. haftada yapiliyor ilk doz canm
Bende senden bir iki gün önce gitmiş olurum sanırım:)

sakin ol canim hic takma kafana sitrese sokma kendini kimse kimsenin derdinden anlamaz
Akşama kadar yatsam da sanane öyle değil mi keyfimin kahyası mısın ben kendim için kötü bişey yapar öıyım çocuklarım için hayret bişey konuşmak için konuşuyor işte ama onun aklına onları kim sokuyor biliyorum

aaa evet oldugunda yazar misin ben cok korkuyorum ya cok acitiyormus şişicek falan dediler strese girdim

Lafını söylemişsin en azından, sakin olmaya çalış canım. İçinde kalsa eminim daha da sinirli olurdun. Hepimizin çevresinde var neredeyse böyle boşboğazlık eden. Bebişini de strese sokma konussun dursunlar

Bilemedim ki doktorum da 16. Haftadan sonra 2 hafta içinde ilk dozu ol 20. Haftadan sonra 2. Dozu olursun dedi

Benimde durum ayni
Ben surup iciyorum kabizlik icin mecburen cunku gecen gun 5gun tuvalete cikamadim ondan sonra yine cikamadim hala hatta yine icicem cunku kendiliginden gelmiyor
Kızlar kayısı bilindik ama erik üzüm ve incir de kabızlığa iyi geliyormuş. Denemediyseniz eğer.. Ayşe Öner in hamilelik doğum ve bebek bakım kitabında okudum bugün

Gören de sanar Ki gelinlerine yapmadıkları kalmamış işini yapamıyor bebek tehlikede diye geldiler bi işin ucundan tuttular hayret bişey 12 haftaya kadar her gün 2 iğneyi ben oldum doktor bunu boşa vermedi kaç kere kanlar boşaldı ben nasıl derim ki aman ne olursa olsun şimdi bu benim 4. Gebeliğim ve 5. Kesiğim ameliyatla beraber beni karısıyla bir tutuyor banane ondan sonra

aaa evet oldugunda yazar misin ben cok korkuyorum ya cok acitiyormus şişicek falan dediler strese girdim
Ben ilkinden tecrübe ettiğim kadarıyla evet şişiyor biraz. Kaşınıyor ama kaşımak istersen acıyor, arı sokmasının aynısı desem yeri :) bir de kolunda ağırlık oluyor en çok aklımda kalanlar bunlar. Öyle aşırı korku duyulcak bişey değil canım

Hiç umursama böyle gereksiz konuşmalarııııı sen söyleyeceğini söylemişsin sakin ol şimdi bebişi düşün durduk yere oda stres olmasın hepimizde var malesef yerini ve nerde nasıl konuşacağını bilemeyen kimseler

Kızlar kabızlık için akşamdan sarı incirin kabuklarını soyup dolaba koyuyorsunuz. Sabah kalktıgınızda aç karna onu yiyorsunuz birkaç tane, üstüne de su içiyorsunuz ama soğuk olmayacak. Öğün aralarında da taze armut en azından günde 1 tane tüketirseniz bunuda faydası oluyormuş. Eşimin teyzesinin tarifi bu. Ben incirle pek barışık değilim o yüzden armut yemeye çalışıyorum şuan sıkıntı yok şükür. İnşallah sizinde geçer

Alabili
Alabiliyorsan doğal tavuk al benimde çok istiyordu önceki hamileligimde

Kızlar 3lü test yaptıracak olanlar ne zaman gideceksiniz dr.a? Bizim çarşamba günü kontrolümüz var o zaman yapacağını söylemişti dr.umuz. 16+2 oluyoruz o gün.

Kaç cm çıkmıştı alttan bakıldığında??
1,6
ikili de mi çıktı bu ihtimal? kesinliği yok sanırım. İnşallah sağlıklı bir bebektir.
inşallah.. benim de ilk gebelik. daha 5-6 gün önce başka dr. a gitmiştim ultrasonda herşey iyi idi. alttan bakmasaydı haberimiz bile olmayacaktı. ama sen korkma zaten çok sık görülen bişey değil.

Baş ağrısından ölebilirim.
Ya da kafamı duvara vurup vurup ölebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…