2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
normal tarihine ulastiysa neden oncekini baz alicakmis ki tuhaf geldi benim her ilerlemede doktor tarihi o gun ne ciktiysa ona gore kayit alip hareket ediyor

4 kez ne kesigi cnm benimde 5 bu 6 ci. Acikcasi busefer korkuyorum. Doktorlar guzel konusmuyor cnmi sıkıyorlar. Bagirsak yaralanmasi yapisiklik organ zedelenmesi bagirsaklar disarda yasayabilirsin bir sure gibi gibi. Sana birsey dedilermi ayrica 5 cide 4..de de ayni seyleri soylediler cok sukur yaşamadım.

Gece Uyanınca uyumak için bekleyen bekleyen baya bi bekleyen ben miyim bir tek.Hİçbir zaman vücudum uykuyu sevmedi hamilelik bile uyku yapmıyor bana.kaç günlük okumadığım yazıları okudum bu sayede.ben hala hiç kilo almadım hatta bu hafta dr a gittiğimde vermiştim bile.nedense bulantım geçti ama iştahım hala yok.eşim aç geziyorsun ondan halsizsin diyor ama elimde değil canım meyveden başka birşey istemiyor.normalde de hiç iştahlı biri olmadım oğlumda da yemezdim mesela hiç aşermedim.aşerme nasıl olur bilmiyorum.ve birde tabi en önemli faktör sevgili midem ve sıkıntıları.her zaman vücudumun en star parçası olmaya aday olmuştur daima kendinden söz ettirecek rahatsızlıklar verir.sağolsun.şuan gece uyandım boş mideme su içtim artık ne zamana rahat ederim bilemiyorum hergün aynı sıkıntı.tok olunca da gelsin kramplar yanmalar..böyle olunca da ister istemez yiyemiyor insan.yemek dert değilde halsizlik zorluyor işte.baya hemde oy oy.Allah sağlık sıhhat versin sıkıntılar gelecek geçecek diyorum teselli oluyorum neyse gözlerimi kapatym belki gelir benim uyku

Benim 3 sezaryenim var 1 de karın ameliyatı geçirdim rahimden aynı sezaryan gibi kesildi çocuk kadar kist vardı dağılınca almak zorunda kaldılar benim doktorum herkesin yapabileceği bi ameliyat değil ama ben yaparım dedi ve bana öyle şeyler söylemedi risklerin olduğunu biliyorum tabiki Allah büyük canım inşallah bişey olmaz doktorum daha önce 5 kere bir de 6 kere bi bayanın sezaryenini sorunsuz şekilde yapmış yalnız her doktor sorumluluk almıyor kendine güvenli yapabileceğine inanan biri olması lazım ya üniversite hastanesinde hocalar eşliğinde olacak ya da özel de yapılıyorsa tam teşekküllü bi hastane olması lazım çünkü 4.5. Ve 6. Karın ameliyatlarına genel cerrah ve üroloji doktorları da girmeli olabilecek bi olumsuzluk yüzünden onlar müdahale edebilsinler diye yani biraz hassas bi konu bir de kanamaya karşı bi kaç tüp kan bulundurmalılar ama bende hiç görmedim bu zamana kadar çok sayıda sezaryen yüzünden kana ihtiyaç duyulduğunu veya komşu organların yaralanması vs dua edelim Allah bizimle senin hepsi sezaryen mi peki canım ? Yalnız değilmişim yani bende kendimi tek sanıyordum dünyada

Evet canım maalesef var zaten onu düşünmekten başka bişey yapamıyorum allahım görmeden sevdirene şükürler olsun evlat çok başka bişey

bir bucuk ?? dikkat et canim biraz fazlaya kacmissin benim doktorum ekmek pilav makarna hpsini yasakladi ama ben az az yiyorum yine de . ama bir bucuk ekmek cok fazla simdi fazla kilo almiyoruz ama son aylarda cikicak acisi
Ekmek yenmesi gerekiyor tabi abartmadan hamilelikte iyi yapıyorsunuz

Selam kızlar. Bugün pazara gitmem lazım. Dışarı çıkmaya korkuyorum yine fena olucam diye. Kahvaltıdan sonra eşim kuzeninin yanına gitti bir işi varmış yardım edicek. 2 3 gibi gelir. O zamanı beklicem ama şuanda bile başım sersem gibi ya, hiç kıpırdayasım yok. Of ne zaman toparlanıcaz. Neden böyle oluyor

Hayirli pazarlar cnm. Aynen bende oyle dun disariya ciktim resmen baygınlık gecirecektim azcuk ayakta kaldim basim döndü midem soğuk soğuk terledim agzima bir çikolata attim kendime geldim biraz tek basina kesinlikle cikmamak lazim

Aynen canım. Evde de sarhoş gibiyim aynı. Bir gün iyi gibiyim ama diğer gün kesin böyle bayılcak gibi oluyorum. Hamileliğin tadını bile alamıyorum ya

Feci şekilde grip olmuşum boğazlarım nasıl yanıyor anlatamam pis bi gıcık var kızım da aynı yarın okul başlıyor of ben ne yapacağım ya şimdiye kadar bişey olmaz okullar başlayınca hastalıkta başlar ya burnum ne tam akıyor akmıyor da değil hapşırık vs öldüm her hapşırışta o kaşık batmaları yırtılır gibi hastaneye gitsem bişey de yapmazlar

Geçmiş olsun canım, sana bişey yapmazlar evet. Çocuk için toparlayacak bişeyler verirler ama ben ileri olmadıgı sürece oğluma ilaç kullanmıyorum. Çünkü iyileşme süresinde hiçbir kısalma olmuyor malesef. Ihlamurun varsa demle hemen içinede bal karıştır. Bikaç damlada limon. Evden cıkmayacaksan ılık duşa da girebilirsin rahatlatır. Kızın için viks kullanabilirsin bizde işe yarıyor

Kuş burnum var biraz kaynatsam biraz da ıhlamur zararı olmaz değil mi bana visk Yok ama aldırırım eşime oğlan iyi de kız da benim gibi olmuş sağol önerilerin için

Ben yururken sallaniyorum Boyle birsey gormedim kesinlikle bunun anlami nedir

Kuş burnum var biraz kaynatsam biraz da ıhlamur zararı olmaz değil mi bana visk Yok ama aldırırım eşime oğlan iyi de kız da benim gibi olmuş sağol önerilerin için
Ihlamur içiliyor ama kuşburnu hakkında bilgim yok canım. İnşallah çabuk atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…