2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar bir cts gününü temizlikle geçirdim..geçen hafta evim temizlenmiş halılar
Sadece alttan ultrasonla ölculmuyor normal ultrasonda da ölçülebilir bi sey bu doktorlariniz buyuk ihtimalle ilk haftalarda olcmuslerdir sorun gormedikleri icin bi sey dememislerdir guzel ultrason cihazi olan her doktor karından rahatlikla ölebilir

kizlar ağda yapan var mi? ben hamile kaldigimdan beri jilete gecmistim ama cok kotu oldu agdaya devam etmek istiyorum ama yap diyen var yapma diyen var napicam ben ?
niye yapma diyorlarki ben ilkncocugumda dogurana kadar agda yaptim. simdimikincidede devam.ediyorum..dogumda oyle buyuk rahatlikki

SEn güçlü bir insansın. Bebeğinde senin gibi güçlüdür. Herşey güzel olacak insallah. Yüzün hep Gülsün insallah. Dualarımı seninle :)

Geçmiş olsun ben anca yazabildim. Herşey sağlıkla sıhhatle devam etsin insallah

Bugün chicco nun kremini bulamadım. Sebamed vardı güneş kremi olarak iyi ama çatlakta nasıl diye araştırmadığım icin almaya karar veremedim. Eczanelere bakıcaz artık. Bebek arabalarına baktık. Uçlu set vardı. Tam bakarken. Arkadan bebekli bir kadın geldi. Kullanan biri olarak su üçüncüyü hiç tavsiye etmiyorum dedi. Cok ağır ve iki defa anca kullanmisizdir dedi. Satış görevlisi sustu kaldı. Ben ne diyeceğimi bilemedim. :)))) bende zaten üçüncüye bakmıştım. Uzun yolculuk içinmiş ve hanı misafirlikte de içine koyabilirmisiz. Pusetin düz olanıydı ama görüntüsü cidden ağıra benziyordu :)

Canim rabbim yavrunu sagsalim.kucagina versin insaallah ümitli olmak her zmn en guzeli dualarimiz seninle bizleri haberdar et insaallah :)

Altla ölçüm ile karından ölçüm arasında farklılık olabiliyor canım. Benim rahim ağzım normal ultrasonla 2,5 cm çıktı ama alttan ölçünce 4 cm çıktı. Sıkıntı yok dedi doktor ama cinsel ilişki yasak dedi.

Kızlar bugün itibariyle çatlak kremi kullanma serüvenine başlamış bulunmaktayım, lierac ile başlangıç yaptım ama kıvamını hiç sevmedim her yerim yapış yapış oldu. Doktorum mustela önermişti ve kendisine gelen numunelerden 3 paket vermişti, bu bitince ona başlayacağım.

Umarım hepimiz mümkünse hiç çatlamadan hamileliğimizi tamamlarız :)

Evet mustelada çok iyidir oğluma doğduğundan beri şampuanini pisik kremini ve yağını kullaniyoruz arada onun yağından otlanmıyor da değilim hani:) bu arada bebekler için en sağlıklı zararsız şampuan vb urunleri uretir şimdiden stok yapmaya baslaysbilirsiniz.

Kesinlikle agir araba tercih etmeyin canim gercekten kullanimi cok cok zor oluyor surumu kolay,kolay katlanabilir ve arabada fazla yer kaplamayan en iyisidir.chicho liteway plas var bizde ve cok cok da memnunuz.

bir bucuk ?? dikkat et canim biraz fazlaya kacmissin benim doktorum ekmek pilav makarna hpsini yasakladi ama ben az az yiyorum yine de . ama bir bucuk ekmek cok fazla simdi fazla kilo almiyoruz ama son aylarda cikicak acisi
Aynen oyle yemem normalde ama bugun bi istahliydim bi de normal ekmek oldu mu ben cok yiyorum tam bugday alıyorum da bugun bi canim cekti beyaz ekmeği.sonuc 1.5 yiyivermisim her ogunde yarim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…