2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim de hamilelikten önce yoğun ankiyetem vardı çok çok zor günler geçirdim ama zamanla savaşmayı öğrendim sanırım... çok zor bir durum kimse yaşamasın...
Ay inşallah canım. gelgitlerle geçiyor bütün gün. İlk hamileliğime oranla bunda daha iyi.
Geçmiş olsun canım bende hiç duymamıştım. Ama okudugum kadarıyla cok fazla kişi var bunu yaşayan.
Zamanla alışır düzelir canım babalar da bizim kadar olmasa da bi uyum süreci geçiriyorlar.. Tez zamanda bütün kocalarımızın akıllarının başlarına gelmesi dileğiyle :)
Aaamiiiinnn inşallahh :))

çok teşekkür ederim canım desteğin için. İnşallah öyledir

alttan ultrasonla ölçülüyor. benim de ölçülmemişti daha önce. dün amniyon sıvısı geldi mi diye kontrol ederken gördü. 2 farklı bişeyle baktı. karından ölçülmüyor. daha önce düşük erken doğum yaşamadıysan bakılmıyor.

Kaç cm çıkmıştı alttan bakıldığında??

merhaba kızlar
malum durumumdan dolayı pek girip yazamıyorum ama hepinizin mesajlarını tek tek okuyorum.
Şimdilerde en büyük sıkıntım bebeğin engelli olma ihtimalinden dolayı hiçbir hastahenin bizi istememesi.
Cuma günü bi doktordan randevu aldık henüz bebeğin durumuyla ilgili bir bilgi sahibi değil doktor. Bende açıkcası inşallah gideriz ve herşey düzelmiş der umudundayım :) Umut dünyası Rabbimin rahmeti ve merhameti çok büyük :)

Hmm ama benim ilk hamileliğim nerden bilecez böyle birşey olup olmadığını ama alttan muayne dedin hiç işime gelmedi şimdi dr a sormak Allah'a emanetiz hepimiz inşallah senin operasyonunda farkına varmadan geçer canım

canim insallah hersey guzel cikar. Rabbim nelere kadir. insallah duzelmistir . dua edelim Rabbim kabul etsin .

Keşke Benimde açılsa . . Açlıktan midem ağrısınca anca yemek yiyesim geliyor kilo aldın mı peki canım
İnşallah düzelir canım bir an önce. Benimde başlarda bulantı olunca gitmiyodu yemek felan. Bu ara açıldım ama. 5.haftada sağlık ocağında 56 ile başladım. Bir hafta önce dr kontrolünde 57.8 geldim. Ama tartılar farkediyor. 20.haftada tetanosa gidince tekrar tartılıp net sonucu öğrenirim s.ocağında. daha fazla aldım gibime geliyor
Canım inşallah gönlünden geçenler gibi olur herşey. Allah büyüktür. Hastanelerin istememesi ne kadar saçma ve dengesizce. Allahtan gelen bu sonucta, insanın elinde değil ki. Okur okumaz bi tuhaf oldum. Allahın izniyle sapasağlam doğar inşallah. Umudunu hiç yitirme sen yeter ki.

mjora07 biraz önce 2013 ekim topiğine girdim neler yazmışım ki diye. Geçen loori yi görmüştüm 2017ekim anneliğine aday, bir de senin takvimini farkettim 2018mart annesi olarak :) aynı zamanlara denk gelmişiz, zaman ne kadar çabuk geçmiş:) Allah bizede, bu yolda ilerleyen herkesede hayırlı kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah,sağlıkla huzurla büyütelim bebişleri :)

Canım içini temiz tut çok öyle deyipte sağlam doğan bebeği de üzme rabbim büyük mucizelere gebeyiz zaten bitmez onun merhameti dua edelim inşallah hiçbir şey olmayacak bana da masada kalırsın diyen doktor bile oldu ama ben bebeğimi doğurmakta kararlıyım Allah büyük içim temiz

Tetenoz aşısının ilk dozunu olan var mı? Daha olmadım da ben...

saglik ocagi bana 17 ekim tarihini verdi ozaman olcan bana gec gibi geldi ama anlayamadim
İlk doz için 20.haftada çağırmıştı sağlık ocağındaki hemşiremiz.
17 ekimde kaçıncı haftada oluyosun canım? Şimdi baktım 3 gün varmış aramızda

Kızlar şu an çok sinirliyim eşim kayınbabamla konuşuyordu sonra beni istedi telefona aldım bende iyi misin dedi iyiyim dedim işte annen hamileyken ev yaptı su taşıdı eve işçilere yemek yaptı kendini salma bırakma vs bana verdiği örneğe bak iyi dedim ağır mı taşıyayım dedim çık gez kocanı bekleme al çocukları vs bak baba dedim ben senin karın gibi 2 kez doğurmadım 5. Kesiğim olacak benim bebeğim tüple oldu biliyorsun maddi manevi kimse yanımızda olmadı ben kendimi de onu da riske atamam evimin işini gelip yapıyormuşsunuz gibi konuşmayın dedim zaten evimin işi çocuklarım eşim bana yetiyor daha fazla ne yapabilirim ben onu anlamadım dedim sonra çark döndü adam deli midir manyak mıdır nedir anlamadım sinirden deliye dönderdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…