- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.501
Ay inşallah canım. gelgitlerle geçiyor bütün gün. İlk hamileliğime oranla bunda daha iyi.Benim de hamilelikten önce yoğun ankiyetem vardı çok çok zor günler geçirdim ama zamanla savaşmayı öğrendim sanırım... çok zor bir durum kimse yaşamasın...
Geçmiş olsun canım bende hiç duymamıştım. Ama okudugum kadarıyla cok fazla kişi var bunu yaşayan.kızlar gece dr. um geldi ve muayene etti, turnusolla baktı suyum değilmiş, bebeğin suyu iyimiş ama bişey dikkatini çekti servikal uzunluğum normalin çok altındaymış. normalde 25 mm olması gerekirken 15-16 mm.. dr. pazartesi tekrar muayne edeyim ve dikiş atmak gerekir yoksa düşük olur dedi. daha önce düşüğün oldu mu dedi hayır ilk gebeliğim dedim. prolatin iğne yaptılar ne kadar acıtıyor öyle.
ama bu rahim ağzına dikiş olayı çok moralimi bozdu, yapısal bişeymiş ve dikkat etmek gerekiyormuş. hatta her gebelikte yapılması gerekiyormuş. başka dr. a gitsem mi yoksa dr.uma güvenip dikişi attırsam mı.. çok vakitte yok 16. haftayı doldurduk bugün. böyle olup yani fark edilmeyip 20. haftada erken doğum yapanlar varmış. dua edin herşey yolunda gitsin
Aaamiiiinnn inşallahh :))Zamanla alışır düzelir canım babalar da bizim kadar olmasa da bi uyum süreci geçiriyorlar.. Tez zamanda bütün kocalarımızın akıllarının başlarına gelmesi dileğiyle :)
alttan ultrasonla ölçülüyor. benim de ölçülmemişti daha önce. dün amniyon sıvısı geldi mi diye kontrol ederken gördü. 2 farklı bişeyle baktı. karından ölçülmüyor. daha önce düşük erken doğum yaşamadıysan bakılmıyor.Geçmiş olsun canım çok kişide duyuyorum bu rahim ağzına dikiş atma işini, benim merak ettiğim birşey var bu servikal uzunluğu basıl ölçüyorlar? Vajinal muayene ilemi yoksa normal ultrasonla karından mı ölçülüyor? Benim ölçmüşmüdür acaba dr'um merak ettim şimdi hiç bişey demedi?
Keşke Benimde açılsa . . Açlıktan midem ağrısınca anca yemek yiyesim geliyorNolcak bu açılan iştahla böyleee
Kaç cm çıkmıştı alttan bakıldığında??alttan ultrasonla ölçülüyor. benim de ölçülmemişti daha önce. dün amniyon sıvısı geldi mi diye kontrol ederken gördü. 2 farklı bişeyle baktı. karından ölçülmüyor. daha önce düşük erken doğum yaşamadıysan bakılmıyor.
alttan ultrasonla ölçülüyor. benim de ölçülmemişti daha önce. dün amniyon sıvısı geldi mi diye kontrol ederken gördü. 2 farklı bişeyle baktı. karından ölçülmüyor. daha önce düşük erken doğum yaşamadıysan bakılmıyor.
canim insallah hersey guzel cikar. Rabbim nelere kadir. insallah duzelmistir . dua edelim Rabbim kabul etsin .merhaba kızlar
malum durumumdan dolayı pek girip yazamıyorum ama hepinizin mesajlarını tek tek okuyorum.
Şimdilerde en büyük sıkıntım bebeğin engelli olma ihtimalinden dolayı hiçbir hastahenin bizi istememesi.
Cuma günü bi doktordan randevu aldık henüz bebeğin durumuyla ilgili bir bilgi sahibi değil doktor. Bende açıkcası inşallah gideriz ve herşey düzelmiş der umudundayım :) Umut dünyası Rabbimin rahmeti ve merhameti çok büyük :)
İnşallah düzelir canım bir an önce. Benimde başlarda bulantı olunca gitmiyodu yemek felan. Bu ara açıldım ama. 5.haftada sağlık ocağında 56 ile başladım. Bir hafta önce dr kontrolünde 57.8 geldim. Ama tartılar farkediyor. 20.haftada tetanosa gidince tekrar tartılıp net sonucu öğrenirim s.ocağında. daha fazla aldım gibime geliyorKeşke Benimde açılsa . . Açlıktan midem ağrısınca anca yemek yiyesim geliyorkilo aldın mı peki canım
Canım inşallah gönlünden geçenler gibi olur herşey. Allah büyüktür. Hastanelerin istememesi ne kadar saçma ve dengesizce. Allahtan gelen bu sonucta, insanın elinde değil ki. Okur okumaz bi tuhaf oldum. Allahın izniyle sapasağlam doğar inşallah. Umudunu hiç yitirme sen yeter ki.merhaba kızlar
malum durumumdan dolayı pek girip yazamıyorum ama hepinizin mesajlarını tek tek okuyorum.
Şimdilerde en büyük sıkıntım bebeğin engelli olma ihtimalinden dolayı hiçbir hastahenin bizi istememesi.
Cuma günü bi doktordan randevu aldık henüz bebeğin durumuyla ilgili bir bilgi sahibi değil doktor. Bende açıkcası inşallah gideriz ve herşey düzelmiş der umudundayım :) Umut dünyası Rabbimin rahmeti ve merhameti çok büyük :)
Benimde durum ayniKızlar hamilelikteki bu kabızlık beni çok zorluyo
Canım içini temiz tut çok öyle deyipte sağlam doğan bebeği de üzme rabbim büyük mucizelere gebeyiz zaten bitmez onun merhameti dua edelim inşallah hiçbir şey olmayacak bana da masada kalırsın diyen doktor bile oldu ama ben bebeğimi doğurmakta kararlıyım Allah büyük içim temizmerhaba kızlar
saglik ocagi bana 17 ekim tarihini verdi ozaman olcan bana gec gibi geldi ama anlayamadimTetenoz aşısının ilk dozunu olan var mı? Daha olmadım da ben...
Tetenoz aşısının ilk dozunu olan var mı? Daha olmadım da ben...
İlk doz için 20.haftada çağırmıştı sağlık ocağındaki hemşiremiz.saglik ocagi bana 17 ekim tarihini verdi ozaman olcan bana gec gibi geldi ama anlayamadim
Bana tarih vermediler 16. Haftadan sonra gelebilirsin dedilersaglik ocagi bana 17 ekim tarihini verdi ozaman olcan bana gec gibi geldi ama anlayamadim
20. Haftadan sonra 2. Doz olursun dediler banada ayy ne karışıkİlk doz için 20.haftada çağırmıştı sağlık ocağındaki hemşiremiz.
17 ekimde kaçıncı haftada oluyosun canım?
19 hafta 5 gunluk oluyor o tarihte demekki senin dedigin gibi 20. haftada yapiliyor ilk doz canmİlk doz için 20.haftada çağırmıştı sağlık ocağındaki hemşiremiz.
17 ekimde kaçıncı haftada oluyosun canım? Şimdi baktım 3 gün varmış aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?