2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tansiyonun veya şekerin düşük olabilir canım. Karnın açken böyleyse durum , düşüktür... Ölçüm aletin varsa bir kontrol et...
Normalde düşüyor canım ama kahvaltı ettikten sonra toplarken bile böyleyim. Başka bir sebep olabilir mi diye düşünmeye başladım. Normal derecede tuzlu yiyorum, kahvaltıda reçelde yedim eşit miktarda ama yine aynı..

Ara ara bana da oluyor ama , ben açken daha fazla hissediyorum . Birde hamilelik dışında da boynumda problem var o da sebep oluyor baş dönmesine.

Ara ara bana da oluyor ama , ben açken daha fazla hissediyorum . Birde hamilelik dışında da boynumda problem var o da sebep oluyor baş dönmesine.
Bende de düzleşme var. Şuan dönmüyor şükür ama boynum tutuk gibi sancı oluyo arada ve başım ağırlaşıyor. Kendimi bitik hissediyorum

Bende de düzleşme var. Şuan dönmüyor şükür ama boynum tutuk gibi sancı oluyo arada ve başım ağırlaşıyor. Kendimi bitik hissediyorum
Aynenn bende kide o malesef senelerdir bıktım artık bu ağrılardan, baş dönmesinden kulak çınlamasndan.
Birde üzerine boynum tutuldu dünden beri sol yana hiç çeviremiyorum.
Sizinki de ondan dolayı olablir... Geçmiş olsun.

Sağol canım. Sanada geçmiş olsun. Berbat bir rahatsızlık. Geçen hafta dirseğime dayanıp kalkayım derken benimde omzuma girdi kramp, ömrümden ömür götürdü. Halen acıyor sağa kısıtlı dönüyorum. Sıcak havlu, sıcak su torbası felan da fayda etmedi krampa. Belki tutulmaya faydası olur denemediysen.

Kesinlikle agir araba tercih etmeyin canim gercekten kullanimi cok cok zor oluyor surumu kolay,kolay katlanabilir ve arabada fazla yer kaplamayan en iyisidir.chicho liteway plas var bizde ve cok cok da memnunuz.
bizde senin dediğini gördük canım. evet güzele benziyor.fakat sanki bana 1 yaşından sonra koymaık yeri ince gibime geldi.saçma gelecek ama sanki üşür mü dedim.
casual cadillac gördüm nette. bir sürü arabanın artısı eksisi var. ve ben içinde boğuldum. hemen almıcam Allah nasip ederse yılbaşı gelmeden almak isterim hani yılbaşında zam olur gibime geliyor zaten normal fiyatlar dğeil. 5 6 sene önceki yorumlardan fiyatları görüyorum. ben şok ben iptal :)
ayrıca bebek odasını boyamak istiyoruz. fakat internette bebek odası boyaları için çok döküman göremedim. uçucu bileşenlerin olmaması , su bazlı olması gerekiyor değil mi?
bir de ben şu başladı. Acaba besleyebiliyor muyum? Acaba soluduğum havada birşey var mı? İstanbulda yaşayınca heralde bu had safhada oluyor. Belkide iyi beslemiyorumdur. belkide kötüyümdür ben. :/

A andromeda7 chicco lite way de portbebe olarak kullanılacak bölüm belli ki puset kısmı. oyüzden ince gibime geldi dedim.

Kizlar evde olanlar nasil vakit geciriyorsunuz. Ben hic bi is yapamadgim icin butun gun sikintidan patliyorum. Havalar da cok sicak. Bazen okadar bulantim oluyor ki aman yeterki bulanmasin sikilmaya raziyim diyorum ama. Yinede boyle gunler saatler gecmek bilmiyor. 14 haftaligim ama sorsan aylardir bu halde hasta gibi yatiyorum gibi geliyor. Aktif olmak istiyorum kafam dagilsin diye ama hic gucum yok. Tablette oyun fln oynuyorum ama o da sıkıyor bi saatten sonra. Radyasyon diye de cok elime almak istemiyorum zaten. Boyle nasil zaman gececek ya..

Evet , aklımda canım ütü işiyle öne eğildikçe dahada arttı, işleri toparlarsam , sıcak havlu deneyeceğim. Havalarda çok sıkıcı nefes almakta zorlanıyorum ama deneyeceğim mecburen. İlaç içmek istemiyorum

Her yıl tum şubat ayı boyunca e bebek indirim gunleri olur her marka belirli gunler indirime girer arabanin acelesi yok bence subat ayini bekle derim cunku genelde yuzde 28 indirim uyguluyorlaelr fiyat baya bi fark ediyor.boya konnusunda pek bi bilgim yok duvar kağıdı yaptirmayi düşünüyorum.beslenmeye gelince de enin ol seni yer sömürür bitirir ama o kendini besler merak etme yeterki kordonunda bi bozukluk olmasın.

A andromeda7 chicco lite way de portbebe olarak kullanılacak bölüm belli ki puset kısmı. oyüzden ince gibime geldi dedim.
Valla biz ayri bi ana kucağı almistik yani pusetini sadece disarda kullandik arabaya monte ediliyor olmasi ve hafif olmasi cok cok artisi emin ol bazen bana bu bile ağir geliyor daha hafifi mi olsaydi acaba diyorum.bir de doğuma çok var tum yorumlari oku ona göre karar ver derim biz cok araba kullanmiyoruz bize pek lazim olmuyor zaten benim kipirdak oglum 8 aydan sonra arabasında hiç oturmadı.

Hamile bir kadına asla, “Aaa karnın hiç büyümemiş hala!” denmez! Çünkü o kadın hamile olduğunu öğrendiği andan itibaren karnının büyümesini istemiştir zaten!
Hamile bir kadına asla, “Çok yeme bak sonra çok kilo alırsın.” denmez! Zaten kontrolsüz bir iştahı vardır. Kontrol edebilecek olsa o kadar yemez!
Hamile bir kadına asla, “İyi bak yanlızca popon büyümüş.” denmez! Hamile olsa bile kimse poposunun büyük olmasını istemez!
Hamile bir kadına asla, “Kızın olsaydı daha iyi olurdu bak sana arkadaş olurdu.” denmez. Oğlu oluyordur ve bunun sen dedin diye geri dönüşü olmayacaktır. Zaten o da bu fikre çoktan alışmıştır. Sananedir!
Hamile bir kadına asla, “Aslında daha çok erkendi, biraz daha evliliğin tadını çıkarsaydınız.” denmez! Çocuğu olanların evliliği mi bitiyor arkadaş! (Ben 1 senedir anneyim, evliliğimde gayette mutluyum!)
Hamile bir kadına asla, “Aaa sen hala doğurmadınmı ya ehehehe!” diye espri yapılmaz! O hormonlar adam öldürtür!
Hamile bir kadına asla, ikidebir “Ne kadar kaldı şimdi?” diye sorulmaz. O zaten hergün gün sayıyordur bebeğine kavuşmak için. Asab bozmayınız!
Hamile bir kadına, özellikle normal doğum planlayan bir kadına, “Ne zamandı? Ne zamandı? Ne zamandı?” diye sorulmaz. Normal doğumun zamanı bilinmez!
Hamile bir kadına, “Bak doğuracağın zaman bana da haber ver!” denmez. Seni mi düşünücem doğururken?!!!!
Hamile bir kadının ASLAAAAAAAAAAAA!! Karnını ellemeyin! Ya sen benim normalde gelip karnımı elleyebilirmisin ki içinde bir bebek var diye elleme hakkını kendinde buluyorsun?!
Hamile bir kadına asla, “Neden yüzün o kadar şişmiş, çok mu tuzlu yiyorsun, bak cipsi kes sonra arı sokmuş gibi olursun.” denmez! Canı ne istiyosa yer! Yüzü de idrar yolu iltihabı filan geçirmiştir, ondan şişmiş olabilir! Herşey yemekten olmaz!
Hamile bir kadına asla, “Çok çatladınmı?” diye sorulmaz. Çatladım ve ya çatlamadım Allah Allah!
Hamile bir kadına asla, “Ben hamileyken yanlızca göbeğim vardı.” denmez. Denirse de hamile kadının “Banane, sorduk mu?!” deme hakkı vardır.
Hamile bir kadına asla, “Onu ye, bunu ye, kahve içme, sigara içme, sağlıklı beslen sonra çocuğun zeki olmaz.” denmez! Çocuğumun zekası beni ilgilendirir.
Hamile bir kadına, “Nasıl doğuracaksın?” diye sormayın. Haydi sordunuz, verilen cevaba göre korkunç senaryolar anlatmayın!
Hamile bir kadına asla, cinsel hayatını sormayın. Şimdi oturulup konuşulacak şeymi bu ya. Saçma!
Hamile bir kadına asla, hiç doğum yapmamış arkadaşlar akıl vermesin. Çok komik oluyor. Başına gelmeyen kimse bilemez! Başına gelen herkeste bilemez…

Son olarak benden bir hikaye,

Son bir haftam kalmıştı. Kuaföre gittim saçımı boyatmaya, doğuma hazırlık olsun diye. Zaten canım burnumda, Kivi bacaklarıyla ciğerlerimi itiyor, nefesim daralıyor, göbeğime iğne değse patlayacak gibiyim, ayağımda son 1 aydır aynı terlikler (başka birşey olmuyor), ayakbileklerim artık şişmenin son noktasında, damar damar mor mor gözüküyor. Bir arkadaşımla karşılaştım. Hiç doğum yapmamış, henüz bekar olan bir arkadaşımdı. (Arkadaşımdı diyorum çünkü birdaha görüşmedim!) Hamile halimi ilk defa görmüştü. “Aa Çağla naber?” dedi. “İyiyim işte ne olsun doğuma gün sayıyoruz.” dedim. “Hmmm evet ne kadar kaldı.” dedi. “Son bir haftam.” dedim. “Kilo almışsın amaaa” dedi. Bak tekrar ediyorum. ZATEN CANIM BURNUMDA! Kızın üstüne atlamamak için zor tuttum kendimi. “Sen kilo almadan doğuranını gördünmü canım” dedim. Beyni yandı tabii. “Hıı!” dedi. Zaten kendimi iki senedir hamile gibi hissediyorum, zaten kendimi hiç beğenmiyorum, zaten başıma hiç gelmeyen bir ameliyatla karşı karşıyayım, çocuğum sağlıkla doğacakmı acaba diye endişeden öleceğim.

Yazarken bile sinirlendim. İyi bak öldürmemişim kızı oracıkta…

Bu da benden nacizane bir tavsiye olsun… Sonra kimse bana dememişti demezsiniz. Sevgiler

Yazıyı bi yerde gördüm arkadaşlar bana çok hitap etti sanki benim düşüncelerimi kaleme almış sizlerle paylaşmak istedim

Yazıyı bi yerde gördüm arkadaşlar bana çok hitap etti sanki benim düşüncelerimi kaleme almış sizlerle paylaşmak istedim
Canim ya... Sen cevrendekilerden cok cekiyorsun galiba Allah yardimcin olsun. Ben suana kadar boyle seyler yasamadim ama cok haklisin.insanin bu durumda zaten cani burnunda. Boyle seylere hic gelemez. Allah yardimcin olsun.

Canim ya... Sen cevrendekilerden cok cekiyorsun galiba Allah yardimcin olsun. Ben suana kadar boyle seyler yasamadim ama cok haklisin.insanin bu durumda zaten cani burnunda. Boyle seylere hic gelemez. Allah yardimcin olsun.
Evet maalesef o yazıda olan çoğu sözü duyuyorum insanlar pervasızca bi açık arama ve sürekli karşısındakini ezmeye çalışmanın peşinde zaten durumumuz bize yetiyor elimden geldiğince uzak olmaya çalışıyorum rabbim hepimize yardım etsin

Kızlar normal de migren olmayıpta gebelikte aniden giren baş ağrıs yaşayan var mı?
Benim normalde başım pek ağrımaz da endişe ediyorum yaşan var mı aynı şikayeti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…