- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.581
Normalde düşüyor canım ama kahvaltı ettikten sonra toplarken bile böyleyim. Başka bir sebep olabilir mi diye düşünmeye başladım. Normal derecede tuzlu yiyorum, kahvaltıda reçelde yedim eşit miktarda ama yine aynı..Tansiyonun veya şekerin düşük olabilir canım. Karnın açken böyleyse durum , düşüktür... Ölçüm aletin varsa bir kontrol et...
Ara ara bana da oluyor ama , ben açken daha fazla hissediyorum . Birde hamilelik dışında da boynumda problem var o da sebep oluyor baş dönmesine.Normalde düşüyor canım ama kahvaltı ettikten sonra toplarken bile böyleyim. Başka bir sebep olabilir mi diye düşünmeye başladım. Normal derecede tuzlu yiyorum, kahvaltıda reçelde yedim eşit miktarda ama yine aynı..
Bende de düzleşme var. Şuan dönmüyor şükür ama boynum tutuk gibi sancı oluyo arada ve başım ağırlaşıyor. Kendimi bitik hissediyorumAra ara bana da oluyor ama , ben açken daha fazla hissediyorum . Birde hamilelik dışında da boynumda problem var o da sebep oluyor baş dönmesine.
Aynenn bende kide o malesef senelerdir bıktım artık bu ağrılardan, baş dönmesinden kulak çınlamasndan.Bende de düzleşme var. Şuan dönmüyor şükür ama boynum tutuk gibi sancı oluyo arada ve başım ağırlaşıyor. Kendimi bitik hissediyorum
Sağol canım. Sanada geçmiş olsun. Berbat bir rahatsızlık. Geçen hafta dirseğime dayanıp kalkayım derken benimde omzuma girdi kramp, ömrümden ömür götürdü. Halen acıyor sağa kısıtlı dönüyorum. Sıcak havlu, sıcak su torbası felan da fayda etmedi krampa. Belki tutulmaya faydası olur denemediysen.Aynenn bende kide o malesef senelerdir bıktım artık bu ağrılardan, baş dönmesinden kulak çınlamasndan.
Birde üzerine boynum tutuldu dünden beri sol yana hiç çeviremiyorum.
Sizinki de ondan dolayı olablir... Geçmiş olsun.
bizde senin dediğini gördük canım. evet güzele benziyor.fakat sanki bana 1 yaşından sonra koymaık yeri ince gibime geldi.saçma gelecek ama sanki üşür mü dedim.Kesinlikle agir araba tercih etmeyin canim gercekten kullanimi cok cok zor oluyor surumu kolay,kolay katlanabilir ve arabada fazla yer kaplamayan en iyisidir.chicho liteway plas var bizde ve cok cok da memnunuz.
selamlar. Anadolu yakasındayım ben. sanmıyorum ki komşu olalım :))) okadar tesadüfe yooooook artık derim :)Bende istiyorum:) nerde oturuyorsun?
Evet , aklımda canım ütü işiyle öne eğildikçe dahada arttı, işleri toparlarsam , sıcak havlu deneyeceğim. Havalarda çok sıkıcı nefes almakta zorlanıyorum ama deneyeceğim mecburen. İlaç içmek istemiyorumSağol canım. Sanada geçmiş olsun. Berbat bir rahatsızlık. Geçen hafta dirseğime dayanıp kalkayım derken benimde omzuma girdi kramp, ömrümden ömür götürdü. Halen acıyor sağa kısıtlı dönüyorum. Sıcak havlu, sıcak su torbası felan da fayda etmedi krampa. Belki tutulmaya faydası olur denemediysen.
Her yıl tum şubat ayı boyunca e bebek indirim gunleri olur her marka belirli gunler indirime girer arabanin acelesi yok bence subat ayini bekle derim cunku genelde yuzde 28 indirim uyguluyorlaelr fiyat baya bi fark ediyor.boya konnusunda pek bi bilgim yok duvar kağıdı yaptirmayi düşünüyorum.beslenmeye gelince de enin ol seni yer sömürür bitirir ama o kendini besler merak etme yeterki kordonunda bi bozukluk olmasın.bizde senin dediğini gördük canım. evet güzele benziyor.fakat sanki bana 1 yaşından sonra koymaık yeri ince gibime geldi.saçma gelecek ama sanki üşür mü dedim.
casual cadillac gördüm nette. bir sürü arabanın artısı eksisi var. ve ben içinde boğuldum. hemen almıcam Allah nasip ederse yılbaşı gelmeden almak isterim hani yılbaşında zam olur gibime geliyor zaten normal fiyatlar dğeil. 5 6 sene önceki yorumlardan fiyatları görüyorum. ben şok ben iptal :)
ayrıca bebek odasını boyamak istiyoruz. fakat internette bebek odası boyaları için çok döküman göremedim. uçucu bileşenlerin olmaması , su bazlı olması gerekiyor değil mi?
bir de ben şu başladı. Acaba besleyebiliyor muyum? Acaba soluduğum havada birşey var mı? İstanbulda yaşayınca heralde bu had safhada oluyor. Belkide iyi beslemiyorumdur. belkide kötüyümdür ben.:/
Valla biz ayri bi ana kucağı almistik yani pusetini sadece disarda kullandik arabaya monte ediliyor olmasi ve hafif olmasi cok cok artisi emin ol bazen bana bu bile ağir geliyor daha hafifi mi olsaydi acaba diyorum.bir de doğuma çok var tum yorumlari oku ona göre karar ver derim biz cok araba kullanmiyoruz bize pek lazim olmuyor zaten benim kipirdak oglum 8 aydan sonra arabasında hiç oturmadı.A andromeda7 chicco lite way de portbebe olarak kullanılacak bölüm belli ki puset kısmı. oyüzden ince gibime geldi dedim.
beeenn oğlumda neredeyse 9 ay yatmıştım ağrıdan bundada yavaş yavaş başlıyo 10 dk ayakta bişey yapayım bi saat çekiyorumKizlar bel agrisi olan varmi aranizda??
Canim ya... Sen cevrendekilerden cok cekiyorsun galibaYazıyı bi yerde gördüm arkadaşlar bana çok hitap etti sanki benim düşüncelerimi kaleme almış sizlerle paylaşmak istedim
Evet maalesef o yazıda olan çoğu sözü duyuyorum insanlar pervasızca bi açık arama ve sürekli karşısındakini ezmeye çalışmanın peşinde zaten durumumuz bize yetiyor elimden geldiğince uzak olmaya çalışıyorum rabbim hepimize yardım etsinCanim ya... Sen cevrendekilerden cok cekiyorsun galibaAllah yardimcin olsun. Ben suana kadar boyle seyler yasamadim ama cok haklisin.insanin bu durumda zaten cani burnunda. Boyle seylere hic gelemez. Allah yardimcin olsun.
Bende aynen oyleyim ilk oglumda son aylarimda belimden kalcama vurmustu yuruyemiyodum.insallah oyle olmaz.beeenn oğlumda neredeyse 9 ay yatmıştım ağrıdan bundada yavaş yavaş başlıyo 10 dk ayakta bişey yapayım bi saat çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?