2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar kafanizi bulandirmak istemiyirim am a kafama takildi yengem yeni dogum yapti kan ilaclarini bana Verdi lazim olur diye gyneferon.. Icinde alkol varmis gida analizi yapan bit siteden ogrendim cok etkilendim bilmedigimiz neler kullaniyoruz acaba

A Albeni7 Canım nasıl oldun düzelme var mı? Bakamadım son mesajdan sonra.
3419 paylastıgın yazı ne güzelmiş. Tıpkı benim cevremdekiler gibi :) burda da var malesef böyle düşüncesizler.

Kizlar kafanizi bulandirmak istemiyirim am a kafama takildi yengem yeni dogum yapti kan ilaclarini bana Verdi lazim olur diye gyneferon.. Icinde alkol varmis gida analizi yapan bit siteden ogrendim cok etkilendim bilmedigimiz neler kullaniyoruz acaba
Valla hiçbirşeyden emin olamıyoruz ki canım. İlk hamileliğide bende elevit kullanmıştım. Ertesi sene domuz katkısı olduğuna dair açıklama yapıldı, hamilelere verilmedi. Ee bize kullandırdılar o nolcak? Bakalım bunda ne vercek dr?

Sağolasın kuzum , biraz daha iyiyim , ılık duş rahatlattı , hareket yaptım biraz .
Sinir streste çok etkiliyor farkettm ki boyun ağrısını bende decavit kullanıyorum diğer gebeliğimde elevit kullandım , nasıl iş bu sağlık bakanlığı bakmıyormu içeriğine acaba? Bizler kobaymıyız... MUTLUYUM ki y4zy4qmurum

Cok teşekkür ederim bugün bol su içmek dışında elimden bişey gelmemişti
Benim de baş ağrım çok oluyor bu aralar normalde doğru düzgün başıma gelen bişey değildi ya hamilelikten ya da grip olmuşum ondan olabilir size de geçmiş olsun ben kendi kendime masaj yapıyorum iyi geliyor

Ben hep özelde yaptırdım canım şimdi yine özel aynı doktorum senin nasıl oldu peki
Benim kist yumirtaliktaydi dis gebeliklerde yumurta likta. Tup ameliyatida yumurtalik sezaryanda rahme girildi sanirim sadece. Hastane konusunda hala karar veremedim hem annne bebek yogun bakim unitesi olmasi lazimmis. Ilk zezaryanim epidural oldu cok memnun kaldim agrim sizim olmadi. Ama ameliyatlarda genel anestezi kesi yerim cok agridi. Sezaryanimi profo yaptirmistim ozelde. Gerci ben ona sormustum bir kez daha cocuk dusunebilirmiyim cok korkuyorum dedim. 2 sene sonra buyur gel dedi. Simdi ikiz gebelik gucum yeter erken dogum olayini atlatirsam ayni hocayi düşünüyorum. Epiduralden cok memnun kaldim heycan ignesidr oldum. Bebek alindiktan sonra isallah ayni seviyede olur. Onda bile hatta 4. Ameliyatta bile ayni seyleri soylediler ama cok sukur bir sikinti yasamadim bu 6. Allah bizi ve bizim gibi olanlara yardimci olsun. Nasip artik dusunmemeye calisiyorum. Develete kimin eline teslim olacagimiz belli deyil. Hayirlisi artik. Ama sonucta karindan yapılan kesiler ayni yerden oldu. E haliyle yapisiklik olmustur bizde.

Haklısın canım stres fazlasıyla etkiliyor. Şuan daha yeni yattım solums döndüm ve fsrkettim ki başım yine zonkluyor. Sabahta böyle oluyor. Bir haftadır da fazlaca stresli geçti. İlaçlar hakkında çok fazla okuyorum ben böyle seyleri ya, oğluma da dolven içirmiştim sonra nette gördüm açıklamaları içime kurt düştü. Ne olcaksa böyle..

Gecenin bu saatinde hem uykumu almış hemde kurt gibi aç uyandım açlıktan midem bulanıyor hayatımda yaşamadığım şeyleri yaşıyorum arkadaş ne enteresan birşey bu hamilelik

İlllaki canım ama benim kesiklerin hepsi aynı yerden değil 2 si aynı diğer ikisi farklı yerlerden yapıldı sordum çünkü ben sanırım bi farkı Yok ama karnımdaki sezaryen göbeği ne yapsan üstüne katman dikilmiş gibi duruyor artık dikilmekten çünkü dikilirken kat alıyorlar ondan öyle oluyormuş ne kadar en üst kat estetik dikiş olsa da yapıştırma yani içler dikiliyormuş ay neyse fena oldum benim doktorum yaparız sıkıntı yapma sen dedi bi kaç doktor da almam demedi ama işte tanıdığım bildiğim doktorum daha iyi hastane pendik bölge de yapacağım daha önceki doğumlarda memnun kaldım ben hastane temiz güzel her şey var tam teşekküllü benim de eğer kendime dikkat etmezsem erken Doğum riskim var dikişler sorun çıkarırsa alırım erken dedi zaten 38 haftam dolunca günümü ayarladı 39 a girdiğimin 4. Günü sezaryen günü dedi beklerse tabi beklemezse şubatta doğar ona ve bana bişey olmasında önemli değil zaten kilosu falan önde gidiyor şükürler olsun evlatlarımız için her şey rabbim yardımcımız olsun canım inşallah her şey yolunda gider bu endişelerimize güleriz beneklerimiz kucağımızda diğer çocuklarımız yanımızda

Gunaydin kizlar hafta sonu kahve rengi akinti geldi benden daha onceki kanamanin kalanimiydi neydi anlamadim yuregim agzimda geziyorum.Allahim evlatlarimizi korusun.ilk gebeligimde ne rahatmisim bunu anladim.

Gunaydin kizlar hafta sonu kahve rengi akinti geldi benden daha onceki kanamanin kalanimiydi neydi anlamadim yuregim agzimda geziyorum.Allahim evlatlarimizi korusun.ilk gebeligimde ne rahatmisim bunu anladim.
korkma canım kahverengi olur, ayrıca adet bile görenler oluyo ilk üç ay mesela benim annemin öyle olmuş küçük kardeşimde hamile olduğunu çok geç anlamış :) Allahın izniyle bişey olmaz

Yat dinlen yorma kendini canım benimde bu gebeligim sıkıntılı geçiyor.Allah yardımcımız olsun.ben hala progestana igneye devam ediyorum

Kızlar bizde cumartesi dr gitmistik.ikili testimiz yapıldı.ense kalınlığı 1.7 çıktı.nazal kemik burun kemiği oluyor degil mi.cook şükür o da var.5.ayda da ayrıntılı ultrason cekilecek.birde cinsiyeti erkege benzetiyor ama kesin demiyor.kordon dan dolayı.önce erkek denilipte sonra kız diyen dr oldu mu sizin?

kızlar ya ben 3 gündür gribim şükür hafiflettim ama şimdi de böbrek ağrım var sanırım iltihap oluştu böyle bi durumda antibiyotik mi verirler başına gelen var mı ? ayrıca kaşıntım ve yanmam var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…