2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
korkma canım kahverengi olur, ayrıca adet bile görenler oluyo ilk üç ay mesela benim annemin öyle olmuş küçük kardeşimde hamile olduğunu çok geç anlamış :) Allahın izniyle bişey olmaz
Icimi rhatlattin cnm ya okumadigim.yer kalmadi nette insallah bisi yoktur.

Yat dinlen yorma kendini canım benimde bu gebeligim sıkıntılı geçiyor.Allah yardımcımız olsun.ben hala progestana igneye devam ediyorum
Evde kucuk afacan var mumkun oldukca dinleniyorum ama onu kaldiriyorum yatiriyorum tamamen yatip dinlenmek ne mumkun.

Benim kontrolde 11+4 gunlukkendi ilk once cinsiyet icin erken dedi sonra bizim minnak dondu bacaklarini acti sizin oglana bir erkek kardws geliyo dedi bizde sasirdik sorana degisir belki diyorum kizlarda yanilma oluyorda erkekte pek olmaz diyorlar hayirlisi bakalim.

Ilk gebeligimde idrar enfeksiyonu olmustum bende tek kullanimlik ilac vermisti doktor belki sizede oyle bisi verirler.

Bugün benim gibi okula baslayan tüm ögretmen arkadaşlarımın başarılı sorunsuz en önemlisi de sağlıklı bir dönem geçirmelerini diliyorum.Benim için en güzel supriz nöbet görevi vermemeleri oldu çok sevindim.ayrıca okulları başlayan tüm kuzularımızda çok başarılı olsunlar inşallah:)

Teşekkür ederiz , siz saygıdeğer öğretmenlerimize de kolaylıklar dilerim.herkes için hayırlı olsun eğitim öğretim yılımız inşallah...

Merhaba N nursenaoz jeliboni
Nursena yazdıklarınının bi kısmını okudum da neredeyse tamamen aynı şeyleri aynı haftalarda yaşıyoruz.Benim serviks uzunluğum alakasız bi karın ağrısı bulantı kusma ile gittiğimde önlem için bakılan usg de 24 mm ölçüldü.Tam 16 haftadayım.Cuma günü kendi doktoruma gittim o da aynı ölçtü aslında gebelik kaybı öyküm yoktu,o bölgeye bi travma da yaşamamıştım ama biraz da değerli gebelik olduğundan doktorum dikiş önerdi.Yüzde yüz gerekiyo gibi konuşmadı ama zarardan çok faydası olur diye düşünerek yaptırdım.Genel anestezi ile yapılıyor zaten sonrasında biraz karın ağrısı oluyo ama ilaçla rahatladım.Beni günlerdir sıkıntıya sokan tek şey progestan iğneler oturup kalkamıyor dönemiyorum genel durumumu da bozdu bulantı baş ağrısı depresyon yaptı.3 gündür kalçalarım beni hayattan soğuttu
(

Çok zor canım çok iyi anlıyorum ama birinin sana yardım etmesi gerekiyor yada hergün git hastanede yaptır yoksa ödem olur heryerin ben kendime yapınca hem morarma oluyor hem şişiyor

kizlar merhaba kontrolden geldim simdi yine cinsiyetini ogrenmeden yarim saat ayrintili baktik ama doktor bisey soylemedi bir ara sarkan bisey gorduk gibi olduk oynatti bebegi kayboldu kordondu buyuk ihtimalle. bana kiz gibi geldi bakallim 10 gun sonra yine gidicem ozaman net ogrenicez insallah

Eklentiler

• 20170918_141716.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 89
selam herkese iyi haftalar iş yerine kendimi zor attım ,önce okula oğlumu bıraktım sıcaktan bir ara bayılacaktım sonra kızımı görmeye gittim herşey yolunda 200 gr olmuş 15 cm .kız olduğu %100 artık oğlumun küçük eşyalarını saklıyordum topladım bir poşete dün ,doktor erkek dese poşeti geri boşaltıcaktım şimdi ihtiyacı olan birine gidecek sizler nasılsınız?

Teşekkürler, ben özel okuldayım ve çok yoğun nasıl olacak bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…