- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #9.661
Banada yorum yapin yuxunu gordum
Geçmiş olsun canım ben progestan 2 ampul her gün oldum 3 ay boyunca bide proluton çok kötü apse yapmıştı tavsiyem bi krem var resmini atıyorum aşağıya bide saf alkolle yumuşak şekilde ov geçiyor benim öyle geçmişti birde iğne vurulurken sertleşmiş yerlerin üzerlerine vurdurma baksın öyle vursunlar seni çok iyi anlıyorum hala acıyor benim iğne yerlerim kalçalarım başkasının sanki ama apseler geçtiMerhaba N nursenaoz @jeliboni
Nursena yazdıklarınının bi kısmını okudum da neredeyse tamamen aynı şeyleri aynı haftalarda yaşıyoruz.Benim serviks uzunluğum alakasız bi karın ağrısı bulantı kusma ile gittiğimde önlem için bakılan usg de 24 mm ölçüldü.Tam 16 haftadayım.Cuma günü kendi doktoruma gittim o da aynı ölçtü aslında gebelik kaybı öyküm yoktu,o bölgeye bi travma da yaşamamıştım ama biraz da değerli gebelik olduğundan doktorum dikiş önerdi.Yüzde yüz gerekiyo gibi konuşmadı ama zarardan çok faydası olur diye düşünerek yaptırdım.Genel anestezi ile yapılıyor zaten sonrasında biraz karın ağrısı oluyo ama ilaçla rahatladım.Beni günlerdir sıkıntıya sokan tek şey progestan iğneler oturup kalkamıyor dönemiyorum genel durumumu da bozdu bulantı baş ağrısı depresyon yaptı.3 gündür kalçalarım beni hayattan soğuttu
(
Merhaba N nursenaoz @jeliboni
Nursena yazdıklarınının bi kısmını okudum da neredeyse tamamen aynı şeyleri aynı haftalarda yaşıyoruz.Benim serviks uzunluğum alakasız bi karın ağrısı bulantı kusma ile gittiğimde önlem için bakılan usg de 24 mm ölçüldü.Tam 16 haftadayım.Cuma günü kendi doktoruma gittim o da aynı ölçtü aslında gebelik kaybı öyküm yoktu,o bölgeye bi travma da yaşamamıştım ama biraz da değerli gebelik olduğundan doktorum dikiş önerdi.Yüzde yüz gerekiyo gibi konuşmadı ama zarardan çok faydası olur diye düşünerek yaptırdım.Genel anestezi ile yapılıyor zaten sonrasında biraz karın ağrısı oluyo ama ilaçla rahatladım.Beni günlerdir sıkıntıya sokan tek şey progestan iğneler oturup kalkamıyor dönemiyorum genel durumumu da bozdu bulantı baş ağrısı depresyon yaptı.3 gündür kalçalarım beni hayattan soğuttu
(
Kac haftaliksin cnmBanada yorum yapin yuxunu gordum
16 hafta 1 gunlukKac haftaliksin cnm
Ay anlayamadimki yorum yapim dedim ama.16 hafta 1 gunluk
Allah kolaylik versin cnm.Okul maratonu başlamış bulunuyor bizim çocukları her gün ben götürüp ben getiriyorum bakalım nereye kadar dayanabileceğim ama şu aralar iyiyim sıcak mahvetti sadece beni işte tutmayan bi burnum var bpğazlqrım yanıyor gıcıklanıyor halimize şükürler yine de
Korkma canım bende aynı durumdayım, okulun ilk günü hep ayaktayım koşturdum evde olsam ayaklarımı uzatıp dinleniyodum hep bugün o olmayınca bende okuldan geldiğimden beri dinleniyorum kasık ağrım var. Bende temizlikten sonra biraz çarşı pazar gezdikten sonra hep ağro oluyo dr.a her seferinde soruyorum o da her seferinde normal diyo:) uzat ayacıklarını dinlenKasıklarim cok agriyor bugun. Fazla ayakta kaldim ve biraz yurudum ondan mi bilmiyorum. Ama korkuyorum yaa. Randevu taa carsamba günü. Sizde de var mi kasık agrılari
Amin cümlemize inşallahAllah kolaylik versin cnm.
Birimde ayda bir kontrol. Yanı öncesinde bir dusuk falan olmadığı yada çoğul falan olmadigi surece sanırım ayda bir kontrol oluyor.Bu kontrollerin arası neden bu kadar uzun. o kadar çok merak ediyorum ki bebeği dayanamayıp başka doktora mı gitsem arada diyorum ama ona da cesaret edemiyorum. İki hafta var daha kontrole. sabredemiyorum artık
Aynen bende ... Herşey yolunda dese de doktor, görmek istiyorum devlet hastanesine hiç gitmedim. Özelde burada pahalı , ayda bir gidiyoruz ve sizin gibi daha iki hafta var. En son gittiğimizde 11 haftalıktı.Bu kontrollerin arası neden bu kadar uzun. o kadar çok merak ediyorum ki bebeği dayanamayıp başka doktora mı gitsem arada diyorum ama ona da cesaret edemiyorum. İki hafta var daha kontrole. sabredemiyorum artık
evet olması gerekenden kısaymış. dikişle büzülecek bebekle arasındaki mesafe uzayacak.rahim agzında genışlikmi var yanı dıkılmesının sebebı nedır cok gecmıs olsun buarada
cevabın için teşekkür ederim.Merhaba N nursenaoz @jeliboni
(
rahim ağzı ile bebek arasındaki mesafe olması gerekenden kısa çıktı çünkü. sağolasın.Canım rahim ağzına neden dikiş atılacak problem ne çok geçmiş olsun kendine dikkat et
Bir kürtajım var kalp durması sonucu o yüzden ilk 3 ay iki haftada bir gidiyorduk bol bol görüyordum, ilk defa bu kadar uzun ara verdi doktorum, artık ayda bir gelebilirsin diyince yüzüm düşmüştü zaten. Azıcık daha sabır :)Birimde ayda bir kontrol. Yanı öncesinde bir dusuk falan olmadığı yada çoğul falan olmadigi surece sanırım ayda bir kontrol oluyor.
Ben 1ay sonra gördüğümde soka uğramıştım.
2hfta sonra kontrol var yine soka uğrarım. İnsan özlüyor evet. Ama zaten onlar içimizde. Öyle düşünüp avunmak lazim :)
Doğduklarında gözümüzü alamıcaz onlardan galiba şimdiden nasıl bir aşk bu böyle.Aynen bende ... Herşey yolunda dese de doktor, görmek istiyorum devlet hastanesine hiç gitmedim. Özelde burada pahalı , ayda bir gidiyoruz ve sizin gibi daha iki hafta var. En son gittiğimizde 11 haftalıktı.
Odaya girdiğimizde ne de çabuk grçiyor oysa zaman...
aynen cok uzun ben dayanamayip bugun baska bir ozel doktora gittim . birde devletten de randevu aldim ayda 3 defa goruyor olucam bazen okadar ozluyorm ki acaba aksam acile mi gitsem bir bahaneyle gormek icin ama vazgectim cok ozlersem onuda yapcamBu kontrollerin arası neden bu kadar uzun. o kadar çok merak ediyorum ki bebeği dayanamayıp başka doktora mı gitsem arada diyorum ama ona da cesaret edemiyorum. İki hafta var daha kontrole. sabredemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?