2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kasıklarim cok agriyor bugun. Fazla ayakta kaldim ve biraz yurudum ondan mi bilmiyorum. Ama korkuyorum yaa. Randevu taa carsamba günü. Sizde de var mi kasık agrılari

Geçmiş olsun canım ben progestan 2 ampul her gün oldum 3 ay boyunca bide proluton çok kötü apse yapmıştı tavsiyem bi krem var resmini atıyorum aşağıya bide saf alkolle yumuşak şekilde ov geçiyor benim öyle geçmişti birde iğne vurulurken sertleşmiş yerlerin üzerlerine vurdurma baksın öyle vursunlar seni çok iyi anlıyorum hala acıyor benim iğne yerlerim kalçalarım başkasının sanki ama apseler geçti

Eklentiler

• image.webp
    31 KB · Görüntüleme: 66
Allah calisan ve cocuklu annelerimizin yardimcisi olsun.ogluma hamileyken calisiyordum haftalar ilerledikce ise gitmek bir olum oluyordu geceleri uyuyamamak tam uykuya dalinca ise gitme saatinin gelmesi isin kisacasi kadin olmak ne zor arkadas.Ama rabbime bun sukurki bizede anne olma imkanini vermis evlatlarimizi kucagimiza aldigimizda hersey unutulucak.

Okul maratonu başlamış bulunuyor bizim çocukları her gün ben götürüp ben getiriyorum bakalım nereye kadar dayanabileceğim ama şu aralar iyiyim sıcak mahvetti sadece beni işte tutmayan bi burnum var bpğazlqrım yanıyor gıcıklanıyor halimize şükürler yine de

Allah kolaylik versin cnm.

Kasıklarim cok agriyor bugun. Fazla ayakta kaldim ve biraz yurudum ondan mi bilmiyorum. Ama korkuyorum yaa. Randevu taa carsamba günü. Sizde de var mi kasık agrılari
Korkma canım bende aynı durumdayım, okulun ilk günü hep ayaktayım koşturdum evde olsam ayaklarımı uzatıp dinleniyodum hep bugün o olmayınca bende okuldan geldiğimden beri dinleniyorum kasık ağrım var. Bende temizlikten sonra biraz çarşı pazar gezdikten sonra hep ağro oluyo dr.a her seferinde soruyorum o da her seferinde normal diyo:) uzat ayacıklarını dinlen

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize Yen'i eğitim öğretim yılında başarılar dilerim. Güzel bir eğitim yılı geçer umarım.
Çalışan annelerin ısı kolay değil gerçekten. Ben daha anne değilim hamilelik aşamasındayım. Sabah 6.30da kalkıyorum akşam evde olmam 7yi buluyor. Yemekleri önceden yapmasam zor olurdu bizim icin. Öğünlük yemek yaptıgım icin her güne bir menü çıkartıyorum. Akşam 8de koltuğa oturuyorum. Bunun annelik kisminda durum nasıl gider bilmiorum.
Fakat yılda sadece 1haftalik izin kullanabiliyoruz. Özel sektörün verdiği sürekli ayakta kalma güçlü kalma halini saymıyorum bile. Kim çalış diyor sana evinde otur ne konuşuyorsun diyenlerde olabilir :) saygım sonsuz tabi. Ama okuduğum icin insan bu emeğin bir karşılığı olsun istiyor. Ve tum annelerin öğütü bir sigortan olsun yavrum :)
Öğretmenlerin yaz tatiline imrenmiyorum desem yalan olur. Her mesleğin zorluğu var elbette. Ben de burda her gün genel müdürle toplantıya girmek zorunda kalıyorum. Bir soru sorulduğunda ilk bana sorulmak zorunda. Ama 365gunde 1hafta cok az. Oyuzden tatil sayısı bakımından imreniyorum. :)

Bu kontrollerin arası neden bu kadar uzun. o kadar çok merak ediyorum ki bebeği dayanamayıp başka doktora mı gitsem arada diyorum ama ona da cesaret edemiyorum. İki hafta var daha kontrole. sabredemiyorum artık

Bu kontrollerin arası neden bu kadar uzun. o kadar çok merak ediyorum ki bebeği dayanamayıp başka doktora mı gitsem arada diyorum ama ona da cesaret edemiyorum. İki hafta var daha kontrole. sabredemiyorum artık
Birimde ayda bir kontrol. Yanı öncesinde bir dusuk falan olmadığı yada çoğul falan olmadigi surece sanırım ayda bir kontrol oluyor.
Ben 1ay sonra gördüğümde soka uğramıştım.
2hfta sonra kontrol var yine soka uğrarım. İnsan özlüyor evet. Ama zaten onlar içimizde. Öyle düşünüp avunmak lazim :)

Aynen bende ... Herşey yolunda dese de doktor, görmek istiyorum devlet hastanesine hiç gitmedim. Özelde burada pahalı , ayda bir gidiyoruz ve sizin gibi daha iki hafta var. En son gittiğimizde 11 haftalıktı.
Odaya girdiğimizde ne de çabuk grçiyor oysa zaman...

rahim agzında genışlikmi var yanı dıkılmesının sebebı nedır cok gecmıs olsun buarada
evet olması gerekenden kısaymış. dikişle büzülecek bebekle arasındaki mesafe uzayacak.
cevabın için teşekkür ederim.
bana da cuma o iğneden yapmıştı proluton..hayatımda o kadar acıtan bir iğne görmedim. daha önce progestan da yapılmıştı ama bu kadar acımamıştı. yapandan mı kaynaklandı bilmiyorum.
bugün uzunluk 20 mm in üzerinde çıktı. doktor alttan ultrasonla bastırınca 30 mm oluyor serbest bırakınca 20-25 mm arasında oluyordu. cuma akşamı öğürünce o mesafe kısalmışmıydı bilmiyorum dr. iğneninde faydası olmuştur dedi. ama çok kendinden emin konuşmuyor dr. um. bugün muayene de o günkü kadar riskli görünmüyor dedi gitti diğer dr.u çağırdı oda baktı iyice sağolsun. oda aynı şeyleri söyledi. rahim ağzı yetmezliği var diyemeyiz ama erken doğum risk grubundasın, illaki erken doğum olcak diye bişey yok ama eğer olursa keşke yaptırsaydım deme en azından dedi. 2 side dikiş tavsiye etti. diğer doktorun hastası daha fazla ve daha kendinden emin konuşuyor sanki. ben de tamam yaptırayım madem dedim. ikisi de inceledi 15 dk çünkü. kendi dr. um yaptırmak istemessen her hafta iğne de yaptırabilirsin ama dikiş daha iyi olur dedi.

Canım rahim ağzına neden dikiş atılacak problem ne çok geçmiş olsun kendine dikkat et
rahim ağzı ile bebek arasındaki mesafe olması gerekenden kısa çıktı çünkü. sağolasın.

Bir kürtajım var kalp durması sonucu o yüzden ilk 3 ay iki haftada bir gidiyorduk bol bol görüyordum, ilk defa bu kadar uzun ara verdi doktorum, artık ayda bir gelebilirsin diyince yüzüm düşmüştü zaten. Azıcık daha sabır :)

Doğduklarında gözümüzü alamıcaz onlardan galiba şimdiden nasıl bir aşk bu böyle.

aynen cok uzun ben dayanamayip bugun baska bir ozel doktora gittim . birde devletten de randevu aldim ayda 3 defa goruyor olucam bazen okadar ozluyorm ki acaba aksam acile mi gitsem bir bahaneyle gormek icin ama vazgectim cok ozlersem onuda yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…