2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
aynen cok uzun ben dayanamayip bugun baska bir ozel doktora gittim . birde devletten de randevu aldim ayda 3 defa goruyor olucam bazen okadar ozluyorm ki acaba aksam acile mi gitsem bir bahaneyle gormek icin ama vazgectim cok ozlersem onuda yapcam
Ben başka bir doktor fikrini diyince eşim güldü eve ultrason alcam bir tane sabah akşam izle diyor :)

Benim de okul dolayısıyla oldu agrilarim. O kadar da dikkatli oldum. Yorulmamak icin. Ama evde olmayinca ister istemez yoruluyoruz. Allah yardimcimiz olsun.

Arkadaşlar 2.gebeliğim 1 haftadır bebeğin hareketini hissediyordum 3 gün önce rahmin bi tarafa toplandığını hissettim büyüyor galiba o yüzden diye düşündüm o günden beri hissetmiyorum içim içimi yiyor çalışıyorum fırsat da bulamıyorum kontrole çok var benzer durum yasayan var mi

Cnm 2 ampül birden yaptılar bu şekilde sabah akşam bi sağdan bi soldan ve sadece 1 gün ama gerçekten dayanamaz hale geldim.Saf alkol sorduk eczaneler yasaklanmış filan dedi ben de kolonya kullanıyorum ama bi türlü geçmedi,ağlıyorum artık ağrıdan.

benim 3 haftadır öyle.. semsert oluyor yeri değişiyor ama alt kısımda genelde.. o bebek mi dedim dr. a evet dedi. sabahları daha çok oluyor genelde. bebeğin durduğu yer

Erkek yine de kenardan köşeden gösterir diye düşünüyorum :)

Aynen canım erkek gösterir kendini bak buda bizimki alttan cekilmiş arada cıkıntı gözküyor yüzüstü olmasına ragmen doktorum ugrastı baya ikinci gidişim doktor %200 erkek dedi kadın artık sıkıldı benden

Eklentiler

• IMG_0241.webp
    22 KB · Görüntüleme: 110
Bu ultrason fotosnda , kaç haftalık oğlunuz
Banada 11 haftalıkken erkek dedi ama sizinki maşallah doktorun dediği gibi %200 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…