- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #10.081
en azından nöbet tutmamak için dr. dan rapor alabilirsin. ben devletteyim ama serklaj olduğum için erkenden aldım nöbet tutamaz raporumu. tüm teneffüs ayakta geçiyor ve merdiven inip çıkmak zorunda kalacaktım.Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, benim canım inanılmaz sıkkın... özelde öğretmenlik yapıyorum diye sizlere bahsetmiştim. Yoğun bir tempodayız sabah 8.30 akşam 18.00 çalışıyorum ve bugün nöbetçi olduğum için sabah 7.30 akşam 18.30 çalıştım ama trafik berbattı ve ben eve geldiğimde saat 9 olmuştu... şuan ayaklarım yorgunluktan titriyor o trafikte araba kullanmaktan başım çatlıyor. Asıl sormak istediğim nette araştırmalarıma göre gebe kadınşar 7.5 saatten fazla asla çalıştırılamazmış, özel sektörde çalışıp böyle bir talepte bulunan oldu mu? Ve ben nasıl böyle bir talepte bulunucam bu yoğunlukla lütfen fikir verin...![]()
çalışma saatleriniz çok uzun, varsa öyle bir kural değerlendirin. özelde nasıl oluyor bilmiyorum. doğumdan sonra yarım gün çalışma hakkı vs. oluyor ama hamileliğin ilk haftalarında oluyor mu? ya da 7.ayından sonra da olabilir. internetten araştırın isterseniz
Bu arada boğazım şişiyor galiba kötü bir yanma var. Öneriniz var mı ne yapsam
sol yatmanin faydasi sag tarafa baski yapmamak kan akisinin daha kolay olmasi icin. bende simdi her pozisyonda yatiyorum gobek fln yok. o yuzden rahatim.