- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #10.861
Aynen öyle gerçekten. Ben de kendimden korkuyorum sonrasında yapamam diye. Henüz erken ama ne bileyim. Birden de yüklenip ekonomik olarak göçmek istemiyorum. Güzel cevabın ve güzel düşüncelerin için çok teşekkürlerİçinden nasıl geliyorsa öyle yap canım bu senin hevesin sonuçta Allahın izniyle ben Kasım Aralıkta alışveriş yapmak yeni yıldan sonrasınada pek bişey bırakmak istemiyorum.Şimdi bile başım dönüyor cünkü avm de...millet nasık koca karnıyla gümbür gümbür geziyo valla özeniyorum ama kendimde o performans göremiyorum :) şuanda da sadece bakıyorum henüz almadım.
Ve bende hamile kaldığım ilk günden beri sabah erkenden gözümü açıyorum.İnsan birde dinç uyanıyor sanki öğlen kalkmışsın
Olsun canım alırız :)Değil bence yaa karnı burnundayken herseyi sona bırakmamak lazım. Bunu yazan tabi şuan daha 1 corap bile almış değil sıfıra sıfırım yani..
Benim bu konuyla ilgili değil ama benimde farklı korkularım var profilimde yazan yaZıdan anlayacağın üzereKızlar bişey soracağım benim ilk hamileliğim 32. Haftada suyumun bitmesi nedeniyle doğum yaptım sezeryan acaba ikincide de aynı şeyi yaşarmiyim diye kafama takıyorum varmı çevrenizde ilk bebeğini erken doğurup ikincisinide aynı erken yapan
Öyle bişey yasamadim ama suyunu artırmak icin yenecek seyler vardi, bide cok su içmek falan. Internetten arastir bulursun.Kızlar bişey soracağım benim ilk hamileliğim 32. Haftada suyumun bitmesi nedeniyle doğum yaptım sezeryan acaba ikincide de aynı şeyi yaşarmiyim diye kafama takıyorum varmı çevrenizde ilk bebeğini erken doğurup ikincisinide aynı erken yapan
Ayyy canim nasıl duygulandım. Cok teşekkür ederim ince düşünceli arkadasım :) ya 40 uçurmaya az kalmış. Masallah size ya. İki kız annesi olmak cok güzel. Allah hepsine güzel sağlıklı bereketli huzurlu sevgi dolu omur nasip etsin. Ayaklarına tas değmesin. Kotulukler uzak olsun.Selam herkese:) benim yerim burası değil aslında canım arkadaşımchemistry_eng için uğradım :) kuzum bugün 33 günlük oldu bile artık kucağımda. Çok tatlısınız hepiniz ben hamileliği özledim bile. Allah hepinize sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik dönemi ve rahat bi doğum nasip etsin.
Haftasonu bizde hiç evde durmuyoruz. Haftasonu evde yemek pişirdigimi pek bilmem. Dün alışveriş yaparken ama yorulduğumu anladım. Yine de iyi dayanıyorum. Hem is hem ev hem evlilik hem hamilelik. Suan erken kalktığım icin uyukluyorum. Eşimde Fenerbahçe de gitmek istediğim bir yer vardı. Seni oraya gtrym diyo. Pofff niye erken kalktım :)5 yıldır evliyim ve 5yıldır hiç bir pazar evde kahvaltı yapmadık ve hiç evde zaman geçirmedikya anneme ya görümceme ya eltime kimseyi bulamadıysak arkadaşlarımızdan birine veya dışarı gidiyoruz kahvaltıya sonrasında da balığa pikniğe denize veya gezmeğe gidiyoruz, hamile kaldığımdan beri zorlanıyorum yoruluyorum Pazar’ları zorlanıyorum biraz ama yine ayak uydurmaya çalışıyorum en azından bu haftaya kadar şimdi havalar soğuyunca napıcam bilmiyorum
Canim eylul ortasi itibariyle bende haftada bir yiyorum artik evde yapamiyorum disarda yiyoruz. Uskumrunun zamani simdi cok leziz izgarasi tavsiye ederimKizlar balik yiyebiliyormusunuz? Doktor bana haftada enaz bir kere ye dedi. Ama gel gor ki ben pek yiyemiyorum. Yani soyle. Yemek istiyorum ama esimle bir turlu aksam yemeklerinde bir araya gelemiyoruz o cok yogun calisiyor. Uzun zamandir oyle oluyor yani. E hal boyle olunca bende kendi kendime balik yapip yemek istemiyorum. 10gun once bi yedik bi daha yiyemedik. Dogrusu balik yapmayida pek sevmiyorum. Yemeyi seven aama yapmayi sevmeyenlerdenim:) siz nasil yapiyorsunuz?
Sorma cnm benim.neler.yasadik. rabbim sagsalim.kucagimiza kavustursun insallah..dundern beri yanmam gecti bakalim tekrar gelecek mi :)Çok sağol canım canım hepsini denicem çok teşekkürler.. yazdıklarından sadece soğuk sütü biliyordum diğerleri de iyi gelir inşallah..
En son çare ilaca başvurcam canım, süt içince en fazla 20-30 dk rahatlıyorum sonra yine başlıyor cayır cayır yanmaya
Ahh canımm yol arkadaşım sen yazınca duygulandım valla daha dün tüp bebek topiğinde bebeğimiz olcak mı diye neler neler paylaşıyorduk ama şimdi 4. Ayımızdayız şikayetlerimizi paylaşıyoruz :) mide yanmama şuan gülümsedim inanki :)))
Bizde eşimin köyüne geldik ablasına aşure yapacak diye hava soğuk dışarda olmak istemiyorum grip olmaktan korkuyorumHaftasonu bizde hiç evde durmuyoruz. Haftasonu evde yemek pişirdigimi pek bilmem. Dün alışveriş yaparken ama yorulduğumu anladım. Yine de iyi dayanıyorum. Hem is hem ev hem evlilik hem hamilelik. Suan erken kalktığım icin uyukluyorum. Eşimde Fenerbahçe de gitmek istediğim bir yer vardı. Seni oraya gtrym diyo. Pofff niye erken kalktım :)
Bende yemeyi seven ama pişirmeyi ve bulaşığını sevmeyen biriyim ama haftada bir mutlaka mümkünse iki yiyorum annemler pişiriyor oraya gidiyoruz yada balıkçıya gidiyoruz yiyoruz. Birde bizim burda balıkçılar pişirip paketliyorlar evde bi salata yapıp yiyebiliyoruzKizlar balik yiyebiliyormusunuz? Doktor bana haftada enaz bir kere ye dedi. Ama gel gor ki ben pek yiyemiyorum. Yani soyle. Yemek istiyorum ama esimle bir turlu aksam yemeklerinde bir araya gelemiyoruz o cok yogun calisiyor. Uzun zamandir oyle oluyor yani. E hal boyle olunca bende kendi kendime balik yapip yemek istemiyorum. 10gun once bi yedik bi daha yiyemedik. Dogrusu balik yapmayida pek sevmiyorum. Yemeyi seven aama yapmayi sevmeyenlerdenim:) siz nasil yapiyorsunuz?
Kizlar gercemten alışveriş yaparken cok abartmayin inanin cogu seyi giyemeden buyuyor benim oglumun hala etiketli kiyafetleri duruyor oyle gereksiz seyler almisimki sonradan anliyor insan.Aynen öyle gerçekten. Ben de kendimden korkuyorum sonrasında yapamam diye. Henüz erken ama ne bileyim. Birden de yüklenip ekonomik olarak göçmek istemiyorum. Güzel cevabın ve güzel düşüncelerin için çok teşekkürler
Valla benimki kendi yapiyor hic de baska bi yere gidin yaptirinda demedi ilk oglumda da dememişti bazen diyorum acaba gitmek mi lazim biz mi rahat davraniyoruz diyorum ama cok da elzem olsa soylerdi heralde arkadasimin doktoru kendisi profösör o baska bir doktora ayrintiliya yonlendirmis ama benimki normal uzman doktor benimki gondermiyor yalniz bu isin icinde az cok bulunan bi insan olarak soyleyebilirimki sahada gorev yapan yani elinden cok hasta gecen doktorlara daha cok guvenmek lazim.ust komşumuz ve arkadasimiz radyolog o bi gidip bakalım ayrintili diyor belki ona giderim yoksa doktorum ne derse onu yapip ona güveniyorum açıkçasıHayırlı akşamlar bugün oğlum olacağını öğrendim çok değişik bı duygu etrafimdaki herkes kız tahmininde bulundu ama oglumu gördük bugün önümüzdeki haftalarda ayrıntılı ultrason istedi şimdiden randevu almami söyledi doktorum 400 TL ucreti var sizce yaptırmak dogrumu gerek varmidirki doktor hiçbir şey demedi ?
bende baliga bayilirim cok seviyorum. ama insan yaninda birini ariyor baskasiyla tadi daha iyi cikiyor. bende elimden geldigince alip yiyorum.Kizlar balik yiyebiliyormusunuz? Doktor bana haftada enaz bir kere ye dedi. Ama gel gor ki ben pek yiyemiyorum. Yani soyle. Yemek istiyorum ama esimle bir turlu aksam yemeklerinde bir araya gelemiyoruz o cok yogun calisiyor. Uzun zamandir oyle oluyor yani. E hal boyle olunca bende kendi kendime balik yapip yemek istemiyorum. 10gun once bi yedik bi daha yiyemedik. Dogrusu balik yapmayida pek sevmiyorum. Yemeyi seven aama yapmayi sevmeyenlerdenim:) siz nasil yapiyorsunuz?
Amin kuzum cümlemizin evlatlarına inşallah canım :)
Ayyy canim nasıl duygulandım. Cok teşekkür ederim ince düşünceli arkadasım :) ya 40 uçurmaya az kalmış. Masallah size ya. İki kız annesi olmak cok güzel. Allah hepsine güzel sağlıklı bereketli huzurlu sevgi dolu omur nasip etsin. Ayaklarına tas değmesin. Kotulukler uzak olsun.
Canim arkadasım
İnan stresde hiç iyi değil bebek için rahatlamaya çalış sırtüstü yatınca bende de oluyor ama başka bir problemim yok, birşey olacaksa zaten önüne geçemeyizSormayın İnan'ın bende çok tedirginim hatta stres belime kasıklarıma ağrılar girdi rabbim korusun
valla benim sıkılmaya vaktim olmuyor ki :) iki çocuk var zaten evde büyük çocuklar okula gidince ev işlerine ancak hallediyorum eve geldiklerinde de yemek bulaşık dersleri falan yoruluyorum zaten. Hem ben zaten öyle süsü püsü falan sevmiyorum, örgü işleri de zaten babaanneden geliyor çok var yani. Birde sadece ilkine oda yapmıştık ikinci bizimle kalmıştı bu da öyle olacak çünkü artıran odamız yokKızlar evde sıkılanlar falan oluyor. Bebeğiniz icin odasına süsler falan hazirlayabilirsiniz. Bebek odası duvarı icin güzel işlemeler yapabilirsiniz adı neydi onların. Bisey iste :) yada örgü yapabilirsiniz. Bebek psikolojisi gelisimi hakkında kitap okuyabilirsiniz. He derseniz ki hayatımız bebek mi. Elbette değil. Kendinizi mutlu edecek hobiler edinebilirsiniz.
Ben bu sene tezi yazmam gerektiği icin Doğuma kadar ne yapsam kardir mantıgiyla ona odaklanmış durumdayım. Ama siz kendinize böyle güzel seyler edinebilirsiniz.
Mutlaka yapılması gerekiyor bence, tüm organlarına bakılıyor ayrıntılı şekilde eğer bir anormallik varsa ona göre hastane seçilir hatta bazi hastalıklara anne karnında bile müdahale ediliyor yani çok önemliHayırlı akşamlar bugün oğlum olacağını öğrendim çok değişik bı duygu etrafimdaki herkes kız tahmininde bulundu ama oglumu gördük bugün önümüzdeki haftalarda ayrıntılı ultrason istedi şimdiden randevu almami söyledi doktorum 400 TL ucreti var sizce yaptırmak dogrumu gerek varmidirki doktor hiçbir şey demedi ?
ilk bebeğinde erken sayılmaz çünkü Alman gereken çok şey oluyor hem son anda yorulmamış olursun hemde birden ekonomik açıdan zor olur. Bizim evde çoğu şey var o yüzden pek birşey almadım almayı da pek düşünmüyorum hediye gelenler de olur. Aldıklarımda indirimden denk geldi öyle pahalıya almayı sevmiyorum :)Ya kızlar alışveriş için çok mu erken ben çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?