2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar gercemten alışveriş yaparken cok abartmayin inanin cogu seyi giyemeden buyuyor benim oglumun hala etiketli kiyafetleri duruyor oyle gereksiz seyler almisimki sonradan anliyor insan.
Ya işte problem ilk olunca neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu bilememekte ve ilk heveste :) herkes bana aynı şeyi söylüyor ayy ben çok almışım aman sen alma yapacak birşey Yok benimde ilk çocuğum ve ilk hevesim herkes gibi illa abartmış olma ihtimalim yüksek olacak diyorum :) tabi benim ikiz olunca masraf çok olacağı için mecbur iki kere düşünerek almam gerekiyor :))

Bendende bir tavsiye her şeyi bebek doğmadan önce almak zorunda değilsin temel şeyleri alın sonra baktınız şu eksik yine alabilirsiniz dışarı çıkamazsanız internet alışverişi var artık

Ben internetten YouTube da belli kişilerin böyle bebek alisverislerini izliyorum. Onların listelerinden bana neler lazim. Neler önemli dikkat edilmesi gerekenlere bakıyorum. Okuduğum kitapta herseyi yazmış :)) bir arkadasım hamileyken alışverişine katılmıştık. Hem kıyafet hem biberon falan filan o tarz bi alışverişti. İlk alışverişiydi. Ordan benim aklımda bir bütçe var. Hani oluru bu demekki diye :))

Belli markalarda iki zıbın yada uc zıbın 60lira gibi rakamlara satılıyor. Oluru bu değildir biliyorum. En önemli olan şey pamuklu olmasi ve onun rahat etmesi. Arkadaşlarım zıbınlar cok çabuk kirleniyor ve sürekli büyüyorlar. Oyuzden tanesi 30liraya alma diyorlar. Deneyimliler el atsın :)

Yakınında h&m varsa oraya bir bak bence indirimleri de oluyor hep ben ilkte almıştım hala duruyor yine kullanacağım Yeni de aldım bir kaç tane. Yani fazla para verme çünkü çok gerekiyor :)

Bendende bir tavsiye her şeyi bebek doğmadan önce almak zorunda değilsin temel şeyleri alın sonra baktınız şu eksik yine alabilirsiniz dışarı çıkamazsanız internet alışverişi var artık
Ama her gördüğümü almak istiyorum

Yakınında h&m varsa oraya bir bak bence indirimleri de oluyor hep ben ilkte almıştım hala duruyor yine kullanacağım Yeni de aldım bir kaç tane. Yani fazla para verme çünkü çok gerekiyor :)
İstanbul'da yasıyorum. H&m de bir mont beğendim. Allahım ya içim gitti. Fakat tum ayları yılları tükenmiş :)

Zıbın dediğin çıtçıtlı badiler mi? Ben e bebekten 5₺ ye pamuklu beyaz çıtçıtlılardan aldım biraz ikişer takımda hastane çıkışı alayım diyorum yenidoğan biberonu aldım birde minnacık çok tatlılar ayy bak yine alışverişe gidesim geldi ama evimi taşıcam bu sıralar ondan önce birşey almamaya söz verdim kendi kendime

Ya ilk çocukta cidden bütçe de varsa insan.biraz siniri asiyor fkt inanin alipta kullanmadihim hiv biseu olmadi cesit cesit giydirdim bir yere gitmesek bile evde güzel guzel giydirirdim oyuncak bebek gibi resimler cekerdim sonra da benden sonra kizkardesiminde oglu oldu herşeyimizi oda kullandi. Sonra kuzenimin oglu oldu oda kullandi :) esyaalr kendisinu amorte etti velhasil :) bebek arabimiza baua para vermistik o zmn ama 4 tane bebek buyudu onunla icime sindi oda yazik olmadi paraya hala tas gibi :) fkt ben ikinciye yeni alicam sanirim suan da kuzenimde cunku kullanıyor bebegi ufak henuz . ilk benegi olanlar bence butceniz el verdigince alın yaa sahame duygular bunlar penye battaniye cok lazim oluyor mesela cunku kuaan bebek olursa her kusmukta kiyafetle battaniye de kirleniyor genel de ben 4 tane almıştım yetmemisti tekrar almıştık surkeli yikamak gerek kis birde kurutmma yoktu o zmn kurumasi da zmn .oyle iste arkadaslar daha cok konusuruz bunlari tecrubeli annelerle insaallah sagsaliml büyüsün kuzucuklarimiz:)

İstanbul'da yasıyorum. H&m de bir mont beğendim. Allahım ya içim gitti. Fakat tum ayları yılları tükenmiş :)
evet güzel şeyler çok oluyor benim çocukların kıyafetleri hep ordan kullandık kullandık kolay kolay eskimiyorda, birde sezon sonu indirimi çok iyi hep indirimden alıyorum :)

Zaten anane ve babanneler bi dunya aliyor bi dunyada kendimiz aliyoruz katlaniyor benim tavsiyem bol bol citcitli badi ve penye tulum alin inanin hic ziyan olmuyor gunde 3-5kez değişiyor zaten.ziyan olanlar hani disarda giydirmek icin aliyoruzya biraz suslu puslu olanlar biz de onlara selamlık denir :) işte onlar bikere iki kere giyiliyor ve kaliyor.ornegin ben 0-6 ay arasi mont almışım ne alakaysa zaten cocuk mayista doğdu e kis geldiğinde coktan 6 ayi geçmiştik hic giyemedi.bol bol penye battaniye alin o cok lazim oluyor.emzik mutlaka deneyin bence buyuk kurtarici ama şimdiden biberona gerek yok zaten mama hic icmezler insallah.buyuklerden de araba puset ana kucagı boğulma onleyici yastik(bizim cok isimize yaramısti) emzirme onlugu vs.ama bol ciycitli bady ve tulum.

Canim motharcare in tulumlari 10 numara isterseniz 50 defa yikayin bozulmuyor rahat guzel ozellikle indirim donemlerinde alirsaniz uygun fiyata da bulunuyor ayin belli günleri altin gunleri adi altinda indirim yapıyorlar kesinlikle bi goz atin yine ayni kalitede carters var o da cok kaliteli.zaten marka ne olursa olsun artik tum bebek urunlerini yuzde yuz pamuk olarak uretiyorlar yani pazardan aldiklarimiz bile oyle artik.lcw den ben bol bol alt ust aliyorum oğlumun pijamalari genelde ordan ama bebekken tum tulumlari ya motharecare dan ya da f &f var ordan aliyordum gerci artik f&f tr de yok malesef.

Son düzenleme:
Tesekkur ederimm arastiracagim:)

Her anne iyi kötü tulumdur pijamadir battaniyedir mutlaka alıyor ama benim iki önerim var birincisi kesinlikle ama kesinlikle buyuk boy muslin örtü alın inanın dua edeceksiniz çünkü çok değil sonsuz amaclı kullanımı var ikincisi de hiç denk gelmediğim için söylüyorum havlu içine kullanmalik mermersahi

Aynen canim muslin candır ozellikle yazlari cok ise yariyor mermerşahi nedir bilemedim ben ilk kez duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…