2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Herkes aynı şeyi söylüyor ama doktor su icmeyle alakalı değil demişti bu durum idrarla bile gidebilir demişti inşallah aynı şeyleri yaşamam su içmeye calisiyorum

bende baliga bayilirim cok seviyorum. ama insan yaninda birintai ariyor baskasiyla tadi daha iyi cikiyor. bende elimden geldigince alip yiyorum.
Balıksız bir hayat dusunemiyorum haftada en az bir kez yeriz en cok fırında yapiyorum pizza tavasinda da yapiyorum bazen,ya da minik baliksa aldigimiz yere pisirtiyorum.en cok omega sardalyada var tam da mevsimi bol bol sardalya yiyin kızlar.

arkadaşlar bir anda kuyruk sokumuma ağrı giriyor.yürüyemiyorum o kadar acıyor.siz de de var mı böyle bir durum

Canim eylul ortasi itibariyle bende haftada bir yiyorum artik evde yapamiyorum disarda yiyoruz. Uskumrunun zamani simdi cok leziz izgarasi tavsiye ederim
Deneyecegim canim tesekkur ederim

Evet o da guzelmis hazir pisirilmis balik:)

Arkadaşlar çok kotuyum şu an lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap versin 18 haftalık hamileyim. Birkac gündür göğüs uçlarım inanılmaz aciyordu ve sarımsi bir görüntü vardı iltihap gibi bugün biraz elleyince bi sıvı geldi ve o sarimsi kısmı kaldirnca paramparça gibi oldu gogus ucum ve çok aciyor bu ne şimdi anlamadim nolur yardımcı olun

Canım sen ihmal etme yarın doktoruna hemen git. Göğüs uçları çok hassas dönemdeler. Benimde kabuk kabuk oluyor acıyor. Bi baksın ne olduğuna ona göre krem vs verebilir. Sen göğsünü yıka temiz tut temiz çamaşır giy. Yarın git bakalım ne diyecek. Ama ihmal etme

Doktorun suda azalma vs derse havuç suyuymuş onunda birebir çaresi. Hergün 1 bardak taze evde kendin sıktığın havuç suyu. İnternette çok okuyorum suyum bitmek üzereydi azalmıştı va ama bununla düzeldi diye. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız minnoşlarımızı

Aklımda bulunsun teşekkür ederim inşallah rabbim zamanında sağlıkla kucağınıza almamızı nasip etsin

Benim akrabam falan Yok hic etrafımda. Annemlerde uzakta. Oyuzden malesef bir aşureye davet edenim bile Yok :) şanslısın yine bak öyle düşün. :))

Bende büyük balık alıyorum. Levrek falan. Yağlı kağıda koyuyorum içine malzemesini koyuyorum. Bir baligi öyle kağıda sarıp kendi yağında buharında fırında pişiriyorum. Evde de iki kişi olunca iyi oluyor. Dün hamsiyi fırında deniyim dedim malesef büyük balıktaki gibi başarılı olamadım :)

Tam geçiyo derken tekrar geldi bulantı kusmalar aylardr kndimi hasta gibi hissediyorm ya normalmiyim beeenn nokur yardmcı olun.benm gibi olan var mı

arkadaşlar bir anda kuyruk sokumuma ağrı giriyor.yürüyemiyorum o kadar acıyor.siz de de var mı böyle bir durum

Yaklaşık son bir aydır ben de aynı durumdayım. Gün içinde çok sıkıntı yaşıyorum kuyruk sokumu ağrımdan dolayı.. Doktora sordum magnezyum eksikliğinden olur ve ayrıca genişliyorsun doğaldır ağrıması dedi.. Osteozinc diye bir ilaç verdi suya katılıp içiliyor.. Ama ben minimum dozda ilaç almak istediğimden henüz başlamadım, ağrıları çekmeye çalışıyorum. Oturduğum yerden kalktığımda resmen kal geliyor zor adım atıyorum..

Canim buyuk baliklarda civa orani yuksek diye biliyorum ama daha kucuk balik yiyin diyorlar ne kadar dogru bilemicem. Bende cipurayi cok severim firinda ama hamileyken daha yiyemedim:)

Ahh ahh sorma..bugün ev temizliği yazlık yerleştir kışlık çıkart derken ağrıdan duramıyorum.doktorum bebeğin büyümesinden dedi çok kötü olursan fizik tedavi veririm dedi.internette ılık duş iyi gelir yazıyodu.gerçekten iyi geldi ama sadece 15 dk lığına daha benim 15.haftam salı bitiyor.ileriyi düşünemiyorum

Canim buyuk baliklarda civa orani yuksek diye biliyorum ama daha kucuk balik yiyin diyorlar ne kadar dogru bilemicem. Bende cipurayi cok severim firinda ama hamileyken daha yiyemedim:)
Hepsinde yuksek degil canim kucuk olupta yuksek olanlar da var barbun gibi.ozellikle dip baliklari yuksek civa içeriyor yuzey baliklari sağlikli.nette hangisi dip hangisi yuzey baligi yazıyor ama cipura levrek falan zararli değil diye biliyorum.

Evet gercekten hamsi firinda guzel olmuyir canim illaki kizartmak lazim onu.ama cupra levrek falan super oluyor fırında yanina patates de koyuyorum ortaya bolca meze ohhhhhh mis mis

Evet bebek büyüdüğü için oluyor canım zamanla alışırız inşallah.. bi de benimkiler ikiz.. ağrı ikiye katlanıyor yani.. Neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da biz çekelim ağrı mühim değil. Sen de öyle çok fiziksel aktivite yapıp yorma kendini yazlık kışlık filan..

Benim tek ama eşi aşağıda kanama geçirdim bir kez bu hafta da lekelenmelerim var ayakta kalınca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…