2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Ahahaha ne güzel olur valla toz pembe hayaller :)) aynen ne güzel olurdu komşu olsak birbirimizin dilinden anlardık :) çocuklar 2-3 yaşına gelince afacanlar çetesini kurardık

Aman bir tane daha bebiş istiyoruum cinsiyeti hiç farketmez sağlıklı olsunda

Benim kalp atışı sorunu oluşup ilk haftalarda oldu bi tanesi 12. Haftada oldu bakalım inşlh sorun yoktur teşekkür ederim ilgin için

Sormayın İnan'ın bende çok tedirginim hatta stres belime kasıklarıma ağrılar girdi rabbim korusun

yaa kizlar ne guzel herkes cinsiyetini ogrendi nerdeyse. ben taa kasimda belle olacak.
Benimkinde 14 haftalıkken erkeğe benziyor dedi ama ben pek kaptırmadım kendimi cunku oğlumda o zamanlar %80kız demişti. Bende kısmetse kasımda bi daha gitmeyi düşünüyorum. Nasıl o kadar dayanacaz bilmiyorum ama...

İyi akşamlar hamiş anneler yarın doktorumuza randevumuz var . İnşaallah hissettiğim sancılar önemli bir şey değildir. Lütfen dua edin bana...
İnşaallah yarın cinsiyetinide öğrenirim Çok merak ediyorum...

Kızlar evde sıkılanlar falan oluyor. Bebeğiniz icin odasına süsler falan hazirlayabilirsiniz. Bebek odası duvarı icin güzel işlemeler yapabilirsiniz adı neydi onların. Bisey iste :) yada örgü yapabilirsiniz. Bebek psikolojisi gelisimi hakkında kitap okuyabilirsiniz. He derseniz ki hayatımız bebek mi. Elbette değil. Kendinizi mutlu edecek hobiler edinebilirsiniz.
Ben bu sene tezi yazmam gerektiği icin Doğuma kadar ne yapsam kardir mantıgiyla ona odaklanmış durumdayım. Ama siz kendinize böyle güzel seyler edinebilirsiniz.

Öncelikle derin bir nefes al. İyi düşün iyi olsun. Acikcasi ben okudum yazdıklarınızı. Benimde ara ara sertlik oluyor ama. Sancı falan değil. Ama benim kendi yorumum sert bu. Hani doktor baksa cok normal de diyebilir. Bilemiyorum okadar.
Bence birsey basımıza gelecekse ondan kaçamayız. Oyuzden lütfen böyle güzel yüreğinizi üzmeyin. Siz önlemlerinizi alın. Bebeğinize iyi bakın. Sancınız kötü olursa doktora gidersiniz. Yarın zaten kontrolünüz var. Siz şimdi böyle üzülünce herşey düzelecek mi. Hayır düzelmeyecek. Oyuzden şakin olun lutfen

Ben de 15 gün raporlu olunca sıkıldım evde, örgü videolarini izledim tunus işi bebek battaniyesi yapmaya karar verdim. Baktım uzun iş sonra bi usengeclik geldi, boynumda duzlesme var bide o yuzden vazgeçtim. Yapsam bitirebilir miyim ki ara ara yine de aklıma geliyor.

Arkadaşlar aranızda bnm gibi hala öğrenci olan var mı? Ben geçen sene mezun olacaktım ki düğün telaşından okulu uzattım son yılımda ikinci dönemden 3 dersim kaldı bu dönem dersim yok ben napcam ya ocakta diğer dönem başlayacak martta da vizeler başlıyor iki ayağım bir pabuca girdi şimdiden napcam ben eşim de diyor yaptırmayalım kaydını ama çocuk olunca hiç gidemem tüm emekler boşa gidecek bu sefer düşündükçe çıkamıyorum işin içinden

Bende bebek battaniyesine başladım :) elimden öyle çok şey gelmiyor anca örgü yapabiliyorum oda basit şeyler ama oyalıyor beni şimdilik :)

Hayırlı akşamlar bugün oğlum olacağını öğrendim çok değişik bı duygu etrafimdaki herkes kız tahmininde bulundu ama oglumu gördük bugün önümüzdeki haftalarda ayrıntılı ultrason istedi şimdiden randevu almami söyledi doktorum 400 TL ucreti var sizce yaptırmak dogrumu gerek varmidirki doktor hiçbir şey demedi ?

Merhabalar ayrıntılı ultrason pek çok hekime göre hamilelikte yaptırılması gereken en önemli şey. Çünkü yaptırılan ikili üçlü testler sadece tarama amaçlı yani kesin bilgi vermez ancak ayrıntılı ultrasonda bebeginiz tüm üç organlariyla detaylıca incelenir ve olası bir olumsuz durumda doğum yapacağınız hastane bile buma göre belirlenir. Bence ihmal etmeyin

Teşekkür ederim cevabınız için bı kaç yer araştırıp yaptiricam inşallah .

Ben öğrenciyim. Yüksek lisans tezimi yazicam kısmetse. İnsallah :) ama senin durum farklıymış. Bahar dönemini de atlatacaksın olmadı. Güz döneminde gideceksin bi şekilde. Bölüm neydi. Devamsızlık arıyorlar mi. Bence ne yap ne et bitir okulu. Eğer vizelerin telafisi oluyor muydu sağlık durumunu bildirince. Telafisine girip. Finallerde elinden geleni yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…