2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar hepinize iyi geceler.aranızda monovitd3 damla kullanan var mı?ben gyno ferro sanol ve decavit kullaniyordum.ilaçlarım bitmisti.eczanede decavit yerine elevit verdiler.bu da aynı dediler.monovitd3 ü sağlık ocağında vermislerdi ama hic kullanmadım.siz kullandınız mı ve kaçıncı haftada?

Ben karnımdaki hareketten uyuyamıyorum :) ilk defa bu kadar net hissettim gündüzleri sakin yatağa yattığımda hissediyodum hep böyle gece mi artıcak? Bilen var mı???

Ben karnımdaki hareketten uyuyamıyorum :) ilk defa bu kadar net hissettim gündüzleri sakin yatağa yattığımda hissediyodum hep böyle gece mi artıcak? Bilen var mı???
Oohh ne güzell , maşallah...
Akşam veya gece artması normal çünkü biz hareket ettikçe bebek sallanıp uyuyormuş. Biz yatıp dinlenince onlar harekete geçiyor anlayacağın. Darısı bizee

Gerçekten o kadar aşağıdaki oynadığı zaman sancı acı hissediyorum... Bıze bu mutlulugu yaşatan Allaha hamdolsun...
Dr bana hiç aşağıda vs demedi canım ama bende hep alt tarafta hissediyorum tekmeleri. Şuan elma yedim ve yarı oturur halde uzandım tekmeler başladı:) Tam böyle özel bölgenin üstündeki kemik varya onun üst kısmında ve yanlara doğru. Seninde mi böyle?
Evet canım kız. Son iki kontrolde de öyle dedi dr. Benimde ikinci olunca erken çıktı ve bazen çok şekilsiz bir görünüm oluyor:)) ama ilk zamanlardaki çıktığından birazcık daha fazla belirgin. Bunca zamana rağmen abes boyutta devam etmedi karnımın büyüklüğü. Nasıl olsa çıkıcak o göbüş takılma fazla :) Allah gönlüne göre hayırlısıyla versin cinsiyetinide inş.

Bana verdi bikaç gün önce gittiğimde ama halen kullanmadım. Sadece ferrum kullanıyorum. Hemşire d3 vitaminini sağlık bakanlığı önerip gönderiyor, güneşten fazla yararlanamayacağın için kullansan iyi olur dedi. Doğum sonrası bebişede aynısı veriliyor. Oğlumda da kullanmıştım.

Ben 14. Haftadadan beri kullanıyorum d vitamini . ayni zmnda decavit ferrosanol ve kalsiyum ilacim da var.

Ben kullanıyorum canım 13. Haftada vermişti onun yanında gyno ferro sanol ve regenesis max vermişti birde reflüm ve gastritim var midem sıkıntılı olunca pulcet ve gaviscon double action kullanıyorum

Günaydın en tatlı hamileler grubu inşallah herkes çok iyi hissediyordur :) şimdi burdan ikinci gebelik yaşayan annelere bi sorum var çünkü sizler daha deneyimlisiniz ... iki hafta önce kontrolüm vardı benim oğlan bi ayağı altta duruyordu dün iğnem bitti yazdırmaya gittim gelmişken bakalım mı dedi doktor benim canıma minnet baktık çocuk yine bi bacak altta duruyor hiç mi oynamadı ya anlamıyorum ben doktor herşey yolunda herşey güzel demesine rağmen kafama takıldı akşamdan beri ya bide b12 iğnesi kullanan oldu mu dodex dün bide o iğneyi verdi ;(

günaydın arkadaşlar neymiş o teori bana da söyleyın merak ettim . bnde öğrenemedım henuz ıkılı teste gıttıgımızde önce yuzde 70 kız dedi sonra uyuyor ensesısıni ölçemedım tatlı ye bır saat sonra gel dedi o zaman da bir pipi oluşumu gördüm ama tama emin olamadım buyuk ıhtımalle erkek ama yıne de bıdakıne net konuşuruz dedı aklımız karıştı...:)

Bende forumda görüp bakmıştım canım , skull teorisi diye başlığı...
Kemik yapısını fetusa uyarlamışlar o şekilde bakılıyor

Canım sen buraya koy usg fotoğrafını ben bakayım :)

Benimkinede bakarmisiniz acaba o teoriye gore
13+1 burada

Eklentiler

• IMG_2020.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 108
Kizlar ya secde pozisyonunda oldugu icin biz hala öğrenemedik cinsiyeti bir fikri olan var mi?

Eklentiler

• IMG-20171003-WA0002.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 99
Buruna bakk yaa pek tatlıı. Emin olmamakla beraber kafa yapısı kızgibi canım
Erkeklerde alında daha fazla çıkıntı oluyormuş. Kızlarınki böyle daha yuwarlakmış.
ne zaman öğrenip rahatlıcaz yaa. Geçmiyor günler. İlk bebeğim gibi beklenti çok yüksek

ayyy yorumun için tesekkür ederim. benim içimede erkek doğuyor. ayneeenn bende görünce ayyy ne tatlı burnu varrr dedim doktora güldüinşallah hepimiz sağ sağlım kucağımıza alırız

Tekrar yaşıyor gibi hissediyorum. Canımı acıtan tek şey bebegimi üzülür mu gelişiminde sorun olur mu. Dediğiniz gibi en güzeli ibadet ve yürüyüş de iyi geliyor. Bi tek uyku problemi kalıyor. Uyuyamiyorum.

Benimki her defasında sere serpe yatıyor her şey ortada

12. haftada doktorum bakmamıştı belli olmaz diye, 16. Haftada %90 erkek dedi 18. Haftada başka doktor baktı o da doktorun söyledi herhalde erkek olduğu dedi. Bundan sonra kesindir artık değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…