- 18 Kasım 2012
- 863
- 326
- 323
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.201
fazla ölçmüş olabilir, benim 16+6 iken 175 gr demişti. ona bile gayet iyi dedi.
ultrason cihazları doğru sonuç vermeyebiliyor. 4 kg üzerinde doğcak çocuk diyorlar 3500 gr doğuyor.
Şanslı pıtırcıklar :) kıymetlimisss :)))Bikaç aya başlanır artık alışveriş az daha sabır :) bizimkilerin de ilk torunu eşimin ailesinde de ilk torun olacak :)) kıymetli olacaklar desene :))
Maşallah tosbik olacak desene17+6 400 gram dedı doktor pazartesı gunu. bır hafta önden gıdıyoruz normalde boy olarak ta.
bıraz fazla degıl mı bana mı oyle gelıyor. ?
Yaşananlar direkt rüyalara yansıyor. Acayip şekilde eskiler de ortaya çıkıyor. Eskiden antidepresan kullanırdım. Şimdi dualara ibadete sığınıyorum. Çıkın ve tek basiniza yuruyus yapin. O da iyi gelir.. Kızlar iyi akşamlar. Gebe kaldığımdan beri kabuslar görüyorum hafta 2 3 gün ağlayarak uyuyorum. Kabuslarimin sebebi önceden yaşadığım bi konu eskiden hiç aklıma getirmemeye çalışırdım. Şimdi aklımdan çıkmıyor. Kimseyle de paylasamiyirum. Ben uzuldukce bebeğime bisey olacak diye korkuyorum. Bugün ağrılarım arti bi yandan akıntı fazlalasti bi de iltihap gelmeye başladı. Aynı zaman da sınav a hazırlanıyorum sürekli masa başındayım. Akıl verin kızlar
Ben yüzüm güzelleştiği için, göbeğim belirdiği için, ilk beta hcg sonucları çok yüksek rakamlar olduğu icin erkek olacağını tahmin etmiştim. Öyle de oldu. Var mı sizin bir tahmininiz?Maşallah çıkmış rüyan :) bakalım bnmki çıkacak mı aslında ben bundan önce 2 defa kız gördüm 2 defa da erkek gördüm bu rüya ile birlikte erkek 3 oldu bir adım önde şu anbakalım hayırlısı olsun ikisinden de lazım
Dün ev işi yapayım dedim. Başlayınca da onu da yap bunu da yap. Acayip yorulmusum hala gecmedi yorgunluk. Simdiden boyleyse iyice agirlasinca dusunemiyorum ne olacak.Ayy bir çamaşır astım soluk soluğa kaldım kalbim sıkıştı resmen bu haftaya kadar gayet iyiydim ama bu hafta baya baya yorulmaya başladım kızlarben birde ev taşıyacağım off nasıl gözümde büyüyor
Ay çok şaşırdım şu an maşallah iyi büyütmüşsünüz bebişi :) ama nasıl böyle bişi olabilir ki büyük fark var sonuçta. Neyse ki sağ salim doğmuş siz de iyisiniz çok geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin yavrunuza da :)Oğlumdan sonra ultrason ölçümlerine hiç inanmıyorum açıkçası.yanlış ölçümler yüzünden oğlumun doğumunda Hem normal Hem sezeryan Doğum yaptım sayılır.oğluma 3.500 dediler akşama kadar sancı çektim açılma üç saatte 1 cm i geçmedi acil sezeryana alındım oğlum bi doğdu 5 kilo herkes şok.hemde üç ayrı ultrasona girmiştim hepsi aynı ölçüleri vermişti
Maşallah tosbik olacak desene[/QUOT
öyle olcak galıba canım saglıklı olsunda degısmezse eger. acaba sabahları pekmez bal cevız sut ıcıyorum hergun ondan mı kaynaklıyor acaba. bıde hıc mıde bulantısı yasamadıgım ıcın ıstahımda ıyıydı masallah:)
Maşallah tosbik olacak desene[/QUOT
öyle olcak galıba canım saglıklı olsunda degısmezse eger. acaba sabahları pekmez bal cevız sut ıcıyorum hergun ondan mı kaynaklıyor acaba. bıde hıc mıde bulantısı yasamadıgım ıcın ıstahımda ıyıydı masallah:)
Ben 15 günde bir yarım gün kadın almaya başladım yapamıyorum evim büyük ve dublex aşağı yukarı çok zor oluyor. Yarın o gelecek diye bende iki gündür yazlık kışlık kıyafetleri ayırıyorum devamlı çamaşır ve ütü çıkıyor o yüzden yoruldum iyiceYaşananlar direkt rüyalara yansıyor. Acayip şekilde eskiler de ortaya çıkıyor. Eskiden antidepresan kullanırdım. Şimdi dualara ibadete sığınıyorum. Çıkın ve tek basiniza yuruyus yapin. O da iyi gelir.
Ben yüzüm güzelleştiği için, göbeğim belirdiği için, ilk beta hcg sonucları çok yüksek rakamlar olduğu icin erkek olacağını tahmin etmiştim. Öyle de oldu. Var mı sizin bir tahmininiz?
Dün ev işi yapayım dedim. Başlayınca da onu da yap bunu da yap. Acayip yorulmusum hala gecmedi yorgunluk. Simdiden boyleyse iyice agirlasinca dusunemiyorum ne olacak.
Teşekkürler canım tavsiyelerin için deneyeceğim.Hamile olmasam ilaclarla hallediyordum bu halde dediğiniz gibi cok zor.Öğretmenim dinlenmem imkansiz bir de küçük oğlum var.Derste yeri geliyor sesim yükseliyor boğazları tetikliyor başa dönüyor.Evde olmak büyük nimet.Şunu anladım havalar soğudu çok dikkat etmek gerekiyor hamileyken hasta olmak çok zormuşBende henüz toparlanamadım ama daha iyiyim bugün. Terleyerek ve dinlenerek atlatacağız hiç ilaç kullanmadım ben grip için. Tarhana çorbası bol karabiberli, c vitamini içeren meyveler, ılık suyla bal limon karabiber karışımı, taze sıkılmış meyve suları, sıcak su ile buğu yaptık birde. Kendini biraz iyi hissedince de ılık duş. Baya yorgan döşek yatırdı beni bi öksürük kaldı biraz. Rabbim şifalar versin ilaç kullanmak büyük nimetmiş
Bende de iltihap cikmisti canim. Tek kullanimlik toz antibiyotik verdi dr. Baska zaman tekrar tahlil yaptirdigimda cikmadi iltihap. Doktorn verdiyse guven ve kullan derim. Iltihabin devam etmesi daha sakincali. Hamilelikte daha sık oluyormus boyle durumlar.Merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim size bi sorum olacak başından geçen varsa lütfen paylaşsın şimdi doktordan geliyorum idarda iltihap varmış doktorum sefsidal antibiyotik verdi kullanmaya korkuyorum bilgisi olan bi akıl verirse sevinirim rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın
oo maaşallah .. baya yanlış olmuş sizin ki? nasıl öyle kilo aldı kiOğlumdan sonra ultrason ölçümlerine hiç inanmıyorum açıkçası.yanlış ölçümler yüzünden oğlumun doğumunda Hem normal Hem sezeryan Doğum yaptım sayılır.oğluma 3.500 dediler akşama kadar sancı çektim açılma üç saatte 1 cm i geçmedi acil sezeryana alındım oğlum bi doğdu 5 kilo herkes şok.hemde üç ayrı ultrasona girmiştim hepsi aynı ölçüleri vermişti
benim rahim ağzına dikiş atıldığı için kullandım mecburen augmentin ve ornisid, enfeksiyon bebek ve anne için tehlikeli çünküMerhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim size bi sorum olacak başından geçen varsa lütfen paylaşsın şimdi doktordan geliyorum idarda iltihap varmış doktorum sefsidal antibiyotik verdi kullanmaya korkuyorum bilgisi olan bi akıl verirse sevinirim rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın
Hayırlısı olsun canım yaa sevindim sizin adınıza ... Abileri el bebek gül bebek büyütür artık prensesiCanım fark olarak dıyecegım kasıklarımda cidden agrı oldu bırde bebek cok aşağıda yürüdükçe dusecekms gıbı kusmasamda mide bulantım bu aylara kadar devam ettı anlık midem havalanıyordu yani bırde canım cok halsızledım cok acaip yorgunluk var...
Geçmiş olsun canım, bende kullandım antibiyotik diş ağrılarım ve idrarda enfeksiyon olduğu için. Enfeksiyon olması ilaç kullanmaktan daha kötü olduğu için güven bence doktoruna kullan ilaçlarınıMerhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim size bi sorum olacak başından geçen varsa lütfen paylaşsın şimdi doktordan geliyorum idarda iltihap varmış doktorum sefsidal antibiyotik verdi kullanmaya korkuyorum bilgisi olan bi akıl verirse sevinirim rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın
Benimkide normalde 15.haftada 170 gr cıktı dr iri bebek dedi 1 hafta önden gidiyo dedi oyuzden tarıhı ayarladı 16.haftaya denk getirdi, yani 15 haftalıkken 170 grdı ve normalde sanırım o haftalarda 75-80 gr falan oluyomus tabi internetten baktığım kadarıyla, sonucta saglıklımolsunlae17+6 400 gram dedı doktor pazartesı gunu. bır hafta önden gıdıyoruz normalde boy olarak ta.
bıraz fazla degıl mı bana mı oyle gelıyor. ?
Ben bır yayvanlık görmedim canım bı saydıklarımda bariz farklılar degıl di ufak tefek ama cidden suratım sivilce bastı bır ara baya kotu oldu.. Benjm oglanda sabahtan bellı suratı asık erkek istiyormuş hayırlısı ama Rabbim senide sevındırsın canım olur olmaz dıye bırsey yok ben hala acaba pipi yı sakladı mı kı diyorum galıba doğana kadar bır suphem olacak :)) tabıkı herşeyden once saglık sıhhat Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün saglıkdan ayırmasın hepimiz saglıklı sıhhatli bebekler dogururuz...uzun yazdım ama ben yumurtlamadan once hamile kaldıgıma emin gıbıydım cunku esımın yurt dısında olmasından kaynaklı bırde ılk doktora gittiğimde kalbi gümbür gümbür dedı yanı hızlı atıyor demıstı bıtde gecen bır teori söylemiştin ya kafa şeklide kız bebek şekline uyuyordu...Hayırlısı olsun canım yaa sevindim sizin adınıza ... Abileri el bebek gül bebek büyütür artık prensesi
Bizim evde oğlanlar ağlıyoryaaa kız kardeş yinemi olmadı ben anlaşamıyorum oğlanlar yaramaz oluyo diye.
Ayy fazla oldum ama birde şunu sormak istiyorumkarnın yayvanmı büyüyor bu sefer. Oğluşlarda sivrimiydi cidden denilenler gibi
Teşekkür ederim canım , ilgin için sağolasın. Korkma korkma diğer aya da kız der artık rahatlarsınızBen bır yayvanlık görmedim canım bı saydıklarımda bariz farklılar degıl di ufak tefek ama cidden suratım sivilce bastı bır ara baya kotu oldu.. Benjm oglanda sabahtan bellı suratı asık erkek istiyormuş hayırlısı ama Rabbim senide sevındırsın canım olur olmaz dıye bırsey yok ben hala acaba pipi yı sakladı mı kı diyorum galıba doğana kadar bır suphem olacak :)) tabıkı herşeyden once saglık sıhhat Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün saglıkdan ayırmasın hepimiz saglıklı sıhhatli bebekler dogururuz...uzun yazdım ama ben yumurtlamadan once hamile kaldıgıma emin gıbıydım cunku esımın yurt dısında olmasından kaynaklı bırde ılk doktora gittiğimde kalbi gümbür gümbür dedı yanı hızlı atıyor demıstı bıtde gecen bır teori söylemiştin ya kafa şeklide kız bebek şekline uyuyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?