2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
fazla ölçmüş olabilir, benim 16+6 iken 175 gr demişti. ona bile gayet iyi dedi.
ultrason cihazları doğru sonuç vermeyebiliyor. 4 kg üzerinde doğcak çocuk diyorlar 3500 gr doğuyor.

Oğlumdan sonra ultrason ölçümlerine hiç inanmıyorum açıkçası.yanlış ölçümler yüzünden oğlumun doğumunda Hem normal Hem sezeryan Doğum yaptım sayılır.oğluma 3.500 dediler akşama kadar sancı çektim açılma üç saatte 1 cm i geçmedi acil sezeryana alındım oğlum bi doğdu 5 kilo herkes şok.hemde üç ayrı ultrasona girmiştim hepsi aynı ölçüleri vermişti

Bikaç aya başlanır artık alışveriş az daha sabır :) bizimkilerin de ilk torunu eşimin ailesinde de ilk torun olacak :)) kıymetli olacaklar desene :))
Şanslı pıtırcıklar :) kıymetlimisss :)))
En çok ihtiyaçları olan şey sevgi değil mi zaten çok sevilsinler huzurlu bebekler olsunlar :)

Yaşananlar direkt rüyalara yansıyor. Acayip şekilde eskiler de ortaya çıkıyor. Eskiden antidepresan kullanırdım. Şimdi dualara ibadete sığınıyorum. Çıkın ve tek basiniza yuruyus yapin. O da iyi gelir.

Ben yüzüm güzelleştiği için, göbeğim belirdiği için, ilk beta hcg sonucları çok yüksek rakamlar olduğu icin erkek olacağını tahmin etmiştim. Öyle de oldu. Var mı sizin bir tahmininiz?

Dün ev işi yapayım dedim. Başlayınca da onu da yap bunu da yap. Acayip yorulmusum hala gecmedi yorgunluk. Simdiden boyleyse iyice agirlasinca dusunemiyorum ne olacak.

Ay çok şaşırdım şu an maşallah iyi büyütmüşsünüz bebişi :) ama nasıl böyle bişi olabilir ki büyük fark var sonuçta. Neyse ki sağ salim doğmuş siz de iyisiniz çok geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin yavrunuza da :)

Merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim size bi sorum olacak başından geçen varsa lütfen paylaşsın şimdi doktordan geliyorum idarda iltihap varmış doktorum sefsidal antibiyotik verdi kullanmaya korkuyorum bilgisi olan bi akıl verirse sevinirim rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın

Ben 15 günde bir yarım gün kadın almaya başladım yapamıyorum evim büyük ve dublex aşağı yukarı çok zor oluyor. Yarın o gelecek diye bende iki gündür yazlık kışlık kıyafetleri ayırıyorum devamlı çamaşır ve ütü çıkıyor o yüzden yoruldum iyice

Maşallah ay ben hiç yemiyorum pekmez bal ceviz akşamları zoraki süt içiyorum okadar of çok kaliteli beslenmiyorum sanırım şu son 1aydır

Teşekkürler canım tavsiyelerin için deneyeceğim.Hamile olmasam ilaclarla hallediyordum bu halde dediğiniz gibi cok zor.Öğretmenim dinlenmem imkansiz bir de küçük oğlum var.Derste yeri geliyor sesim yükseliyor boğazları tetikliyor başa dönüyor.Evde olmak büyük nimet.Şunu anladım havalar soğudu çok dikkat etmek gerekiyor hamileyken hasta olmak çok zormuş

Bende de iltihap cikmisti canim. Tek kullanimlik toz antibiyotik verdi dr. Baska zaman tekrar tahlil yaptirdigimda cikmadi iltihap. Doktorn verdiyse guven ve kullan derim. Iltihabin devam etmesi daha sakincali. Hamilelikte daha sık oluyormus boyle durumlar.

oo maaşallah .. baya yanlış olmuş sizin ki? nasıl öyle kilo aldı ki

benim rahim ağzına dikiş atıldığı için kullandım mecburen augmentin ve ornisid, enfeksiyon bebek ve anne için tehlikeli çünkü

Hayırlısı olsun canım yaa sevindim sizin adınıza ... Abileri el bebek gül bebek büyütür artık prensesi
Bizim evde oğlanlar ağlıyor yaaa kız kardeş yinemi olmadı ben anlaşamıyorum oğlanlar yaramaz oluyo diye.
Ayy fazla oldum ama birde şunu sormak istiyorum karnın yayvanmı büyüyor bu sefer. Oğluşlarda sivrimiydi cidden denilenler gibi

Geçmiş olsun canım, bende kullandım antibiyotik diş ağrılarım ve idrarda enfeksiyon olduğu için. Enfeksiyon olması ilaç kullanmaktan daha kötü olduğu için güven bence doktoruna kullan ilaçlarını ve çok su iç kolay atlatırsın iltihabı...

17+6 400 gram dedı doktor pazartesı gunu. bır hafta önden gıdıyoruz normalde boy olarak ta.
bıraz fazla degıl mı bana mı oyle gelıyor. ?
Benimkide normalde 15.haftada 170 gr cıktı dr iri bebek dedi 1 hafta önden gidiyo dedi oyuzden tarıhı ayarladı 16.haftaya denk getirdi, yani 15 haftalıkken 170 grdı ve normalde sanırım o haftalarda 75-80 gr falan oluyomus tabi internetten baktığım kadarıyla, sonucta saglıklımolsunlae

Merhaba kizlar bugun bizde kontrole gittik bebegimin kalp atislarini dinledik cok sukur 155 atiyor bebisimin kalbi. tabi kalp dinleme cihaziyla dinledi ulturasona girmedim,ulturason rdevum 21 kasimda daha bayaa var. ama kalp atislarini dinlemek beni cok rahatlatti
Rabbim bin sukur 2 li test sonuclarimda temiz cikti. tek sıkıntimiz bebegimle kanlarimiz uyusmuyor oda 6 aylik hamile oldugumda 1 tane igne yapilacak bana . olsun onada katlanirim ilk oglumdada oyle oldu.
Ben negatif oldugum icin rahimdeki bebekte pozitif'se igne vuruyorlar ki bebek daha iyi beslensin uyuşmazlik ortadan kalksin diye. saglikla gelsinler yeter ki herseye ragziyiz yani bugun mutluyuz kizlar darisi bekleyenlerin basina

Ben bır yayvanlık görmedim canım bı saydıklarımda bariz farklılar degıl di ufak tefek ama cidden suratım sivilce bastı bır ara baya kotu oldu.. Benjm oglanda sabahtan bellı suratı asık erkek istiyormuş hayırlısı ama Rabbim senide sevındırsın canım olur olmaz dıye bırsey yok ben hala acaba pipi yı sakladı mı kı diyorum galıba doğana kadar bır suphem olacak :)) tabıkı herşeyden once saglık sıhhat Rabbim hepımızın yuzunu güldürsün saglıkdan ayırmasın hepimiz saglıklı sıhhatli bebekler dogururuz...uzun yazdım ama ben yumurtlamadan once hamile kaldıgıma emin gıbıydım cunku esımın yurt dısında olmasından kaynaklı bırde ılk doktora gittiğimde kalbi gümbür gümbür dedı yanı hızlı atıyor demıstı bıtde gecen bır teori söylemiştin ya kafa şeklide kız bebek şekline uyuyordu...

Teşekkür ederim canım , ilgin için sağolasın. Korkma korkma diğer aya da kız der artık rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…