2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Derste yanında mutlaka su bulundur canım. Öğretmenler için grip olmaya gerek yok zaten faranjit kaçınılmaz oğluşuna bulaşmadan toparlanırsın inşallah

Var mı ben gibi bacak krampıyla uyanan! O nasıl bir acı! Bir de uykudan uyandırıyor.

Var mı ben gibi bacak krampıyla uyanan! O nasıl bir acı! Bir de uykudan uyandırıyor.
Bağıra bağıra sabahın 4 ünde uyandırdı beni eğer doktor a gitmedinse bir muz bir soda doktorA kadar işini görüyor ama iki gün falan o kıtamp ağrısını yaşıyorsun

Canlarım iyi akşamlar nasılsınız herşey yolunda mı epeydir görüşemedik inşallah herşey güzel gidiyor ben uzunca zaman giremedim ihmal ettim sizi

oo maaşallah .. baya yanlış olmuş sizin ki? nasıl öyle kilo aldı ki

Detaylı ultarsona da girmiştim doğum haftası 3.500 küsür çıkmıştı gerçekten bende bilemiyorum doktorlar dahil herkes çok şaşırdı.4 kg dan fazla olduğu anlaşılsa sancı çekmezdim en azından birgün boyunca suni sancı verdiler ama gelemedi yavrum nasıl gelsin tosun gibi olmuş içerde.Sanırım genetik bu durum çünkü eşimde 5kg civarı doğmuş erkek kardeşim de aynı şekilde.Boyuna da 51 dediler 55 cm doğdu.ölçüleri doğru bilmiş olsalarda ihtimal vermediler bence.çok karşılaşılan oranlar değil çünkü.en son tecrübeli bir ebe muayene etti kızım bence senin bebeğin 3.5 tan fazla çıkacağı yer dar geliyor dedi ve sonrasında sezeryan kararı verildi zaten.Çok ta iyi beslenemedim hamileliğim boyunca hep riskim vardı Doğuda görevdeydik eşim yaptı yemeklerimi ve iştahsızdım.Kilo da almadım çok fazla.Aldığım doğumla gitti.Yani beslenmemle de alakalı değil olay genlerde

6 kg doğan bile var en azindan denemiş oldun. Bizde hep 3.5 kg dan fazla dogmusuz. Önemli olan sağlıklı olması inşallah

6 kg doğan bile var en azindan denemiş oldun. Bizde hep 3.5 kg dan fazla dogmusuz. Önemli olan sağlıklı olması inşallah

Yine normal istiyorum sezeryan sonrası ama kilolu çocuk geçmişim var doktorlar kabul eder mi bilemiyorum.sağlık olsun hayırlısı olsun diyelim

Kizlar bide ben bugun 15+4 yani 3.5 aylik oluyor hic kilo almamisim hatta 1 kilo daha vermisim 71 kiloyum. bu gidisle bu hamileligimdede kilo almicam anlasilan

çorbasını yiyorum severim de. tek yediğim meyve muz. ama başlıycam inşallah artık
teşekkürler canım önerilerin için
Ne demek canm her zamn.
Bende kullandm ilk aylarda canm

Maşallah ay ben hiç yemiyorum pekmez bal ceviz akşamları zoraki süt içiyorum okadar of çok kaliteli beslenmiyorum sanırım şu son 1aydır
Mide bulantısndan mı ?

Selam kızlar, okudum mesajları ama yazamadım, köye git gel telaşımız vardı..
Cinsiyetleri öğrenen arkadaşlarım olmuş, hepiniz için hayırlı olsun inşallah, hepimiz Allahın izniyle sağlıkla alalım kucağımıza :)
Çarpıntı soran arkadaşım ondan korkma, bnm ilk gebeliğim baştan sona çarpıntıyla geçmişti, bunda da var ara ara..
Y Yeni ben lazim sevincin benide gülümsetti:) gözünaydın canım. Aynı sıkıntılı durumu yaşıyorum bende. Yorgunluk halsizlik arada havalanan mide, tansiyon düşmeleri, karnımın alt kısmının belirginliği felan :) bu kızlar bizi yoracak:)

Ne demek canm her zamn.

Bende kullandm ilk aylarda canm

Mide bulantısndan mı ?
Yok hiç mide bulantısı yaşamadım şükür ben ama son 1aydır mide yanmam ve şişkinliğim var midem hep şiş birşey yiyesim gelmiyor bide ne yesem yanıyor ama pekmez yememem falan tamamen alışkanlıklA alakalı sanırım

Gerçekten o kadar aşağıdaki oynadığı zaman sancı acı hissediyorum... Bıze bu mutlulugu yaşatan Allaha hamdolsun...

Canım benımde midem cok yanmaya basladı özellikle akşamları oda cok zorluyo yanıyor acı acı.. Dıyorum umarım sactır..

benimde sadece karnimin alti belirgin . sizinki kiz oyle mi? ben daha cinsiyeti bilmiyorum. bakalim ne cikacak. gobekten cok sanki yag gibi ama hamilelik giyince birazda olsa belirgin oluyor hamile oldugum. ama tanimayan biri hatta taniyanlar bile hamile oldugumu bilmez yani o kadar diyim. zaten ebe bugun daha portakal kadar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…