2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar merhaba dün benim de kontrolüm vardı. Doktor kesin erkek dedi ilk çocuk cinsiyet fark etmez ama çok sevindim 17+2ydik dün. Ne ayrıntılı ultrason ne bir şey söylemedi doktor. Soracaklarımın hepsini ağzıma tepti çıktım yolda aklıma geldi. Şimdiye kadar 3 doktor değiştirdim ve bu doktorda da devam edemeyeceğim galiba

Bu süreçte tekrar doktor arayışında olacağım sanırım. Ayrıntılı ultrason için erken mi randevu alınması gerekiyor? 20 haftalıkken bulduğum doktora gitsem yardımcı olur mu sizce????

insallah canim saol

Canım ismini unuttum da kafa seklune gore kız veya erkek diyorlar kafatası yuvarlak ve alnı bombelıyse kız mis ben kız istediğim ıcın ona dıkkat etmiştim...

Canım evet banada bırsey demedi ama çoğunlukla orda hissediyorum..

Benimkide yağ gibi. Yemek yiyince ve kabiz olunca şişiyor, normalde pek çıkmadı karnim. Ilk çocuk olduğu icin heralde.

Ben karnımdaki hareketten uyuyamıyorum :) ilk defa bu kadar net hissettim gündüzleri sakin yatağa yattığımda hissediyodum hep böyle gece mi artıcak? Bilen var mı???
Nasıl bir hareket, cok merak ediyorum

Okuldan çıktım hastaneye geldim sirami bekliyorum çok heyecan var niye böyle anlamadım.İnşallah cinsiyeti de öğrenirim sağlıkla sıhhatle insaallah...
Ogrenince yaz buraya ben de merak ettim

Erkek gıbı cnm
Tesekkur ederim canim ilk cocugum olucak cinsiyeti cokda onemli degil tabi ama doktor baya bi ugrasti gormek icin arada kaldim filan dedi ama kiza benziyor demisti. Ama birdahaki kontrolde degisebilir o zaman netlesir demisti. Bir sonraki kontrolumuz ayin 23unde.Bizde cok arada derede kaldik tabii insan merak ediyor..

benimde kramp gibi ağrı oluyordu. Bebek büyüdüğü için oluyormuş o ağrıl. Doktor bana magnezyum verdi onu kullanıyorum şuan iyiyim.

Bence yatarken seni dinlendirecek bitki çayları iç. Ben de cook sacma ruyaklar goruyorum. Gail a hamilelikte normalmis.

Kizlar cay ve kahve tuketimleriniz ne durumda? ilk hamilekigimde dikmat ediyodum ama bunda cnm istiyo iciyorum asiri olmamak sartiyla dunde esim kizdi hic dikkat ermiyosun bebegin kilosundan gidiyo diye nette bi yazi gormus onu gosterdi asli varmi acaba?

canım cayı ben cok acık lımonlu ıcıyorum. kahve olarakta fıltre kahvenın en hafıf olanı ve bol sutlu olarak ıc.(sakin nescafe ıcme) ben cok arastırdım bu sekılde ıcıyorum arada cok abartma gene sen canım. kılo olarakta normalle gore cok ılerı gıdıyoruz doktorun dedıgıne göre gayet ıyıyız.

Ne zman hissetmeye başladın tekmeleri ben daha hiç bişey hissetmiyorum şuan 16. Haftadayım.
15. Haftada hissetmeye başladım ama bu üçüncü hamileliğim ilkinde 19 haftadaydı galiba

çok aşırı değilse bir sorun olmaz bence, ben normalde de pek fazla içmem çay ve kahve dışardaysam veya misafirlikte falan içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…