2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
her hastanede ayrıntılı olmadığı için sanırım erken randevu al demişti bana dr 25. haftaya kadar yapılması gerekiyomuş

ilkinde de bunda da çaydan tiksindim kahve de daha hiç içmedim

Canımmm sende mi ev taşıyacaksın. Allah yardımcın olsun fazla yorma kendini ailen falan yardım edecekyir tabi mutlaka. Senin evinde dubleks ti değilmi ?

Benimkide yağ gibi. Yemek yiyince ve kabiz olunca şişiyor, normalde pek çıkmadı karnim. Ilk çocuk olduğu icin heralde.

Nasıl bir hareket, cok merak ediyorum

Ogrenince yaz buraya ben de merak ettim
canim benim 3.cu hamilelik ama tık yok ne göbek var nede hareket bekliyoruz hayirlisi insallah

biri bana dur desin arkadaşlar benim iştahım çok açıldı ya her gördüğümü yemek istiyorum her şeyi canım istiyo . şimdiye kadar 3.5 kilo aldım ama çapım baya bi genişledi karnım özellikle akşamları 8 aylık gibi oluyor ki bu sefer çok kilo almamam lazım zaten boyum 1.75 hiç yakışmıyo bana kilo ve fıtıklarımdan belim çok ağrıyo bunları bildiğim halde kendimi engelleyemiyorum var mı bi akıl verecek olan

Ben cay cok icmiyorum sadece sabahlari. Aksamlarida eger bir yere gidiyorsak misafirlikte filan iciyorum. Kahvede cok nadir iciyorum turk kahvesi iciyorum icersem. Ama simdiye kadar 3-4 kere icmisimdir:)
Seninle hemen hemen ayniyiz benim de 13+2 Inşallah kulağımıza alırız
Oylemi ne guzel:) benim suan 15+2 normalde sata gore 15+6 olmam gerekiyordu ama ultrasonda 4gun gec cikti. 23 martti dogum tarihim 27mart oldu yani:) olsun hayirlisi saglikla dunyaya gelsinlerde onemli olan o

valla sen iyisin. benim mide bulantilarim bitmisti tekrar basladilar o yuzden hic bisey yemesemde olur . canimin cektigi seyler oluyor ama keske baska biri yapsada yesem. gurbette yalniziz kimse yok yakinimizda Annemde var oda benden 2.5 saatlik yolda ha diyince gidemiyoruz malesef ye canim ye . canin ne cekiyorsa ye. bende dun kontrole gittim tartiya ciktim dedim kesin kilo almisimdir ne goreyim 1 kilo vermisim 3.5 aylik olduk cok sukur hic kilomuz yok 72 kiloydum 71 kilo olmusum benim hamileliklerimin en iyi tarafida bu ben hic kilo almiyorum.

ne güzelmiş valla ben oğlumda 17 kilo almıştım bildiğin dana gibi olmuştum . emzirme döneminde de 7 kilo almıştım .. bunda 10 12 de kapatayım diyorum ama bu iştahla zor gibi

Hanımlar birkaç gündür yüzüm şişiyor neden acaba yaa diğer gebeliğimde de oldu ama son aylardaydı tuzluda yemiyorum ki ödem neden oluşur ?

ne güzelmiş valla ben oğlumda 17 kilo almıştım bildiğin dana gibi olmuştum . emzirme döneminde de 7 kilo almıştım .. bunda 10 12 de kapatayım diyorum ama bu iştahla zor gibi
ya nasil olsa veriliyor ama dikkatli beslenmekte fayda var canin cektigi herseyi ye ama azar azar sonra doktor kizar valla

Kahvaltiyi caysiz yapamiyorum o yuzden 1 bardak gunde iciyorum kahvede turk kahvesi haftada 2 veya 3 fincan.bende en son 11 haftalikken gitmistim simdi nasil bilmiyorum durumu bakalim.yorum icin tskler.

Hanımlar birkaç gündür yüzüm şişiyor neden acaba yaa diğer gebeliğimde de oldu ama son aylardaydı tuzluda yemiyorum ki ödem neden oluşur ?
Yoruldun mu acaba bende ilk hamileligimde 7.ayda misafir gelmisti yatili calisiyodumda cok stres yaptim onlari gezdirme yemek icmek derken sismistim.dinlenince gecmisti bir dahada olmamisti.

A Albeni7 Benimde ellerim ve bacaklarım öyle. Tuzlu yediğim dönem şişmemişti. Şimdi normal besleniyorum ama bazen bacaklarım yorgunluktan acıyor gibi şişlik oluyor.

Evet ogluma bende kullanmistim ama hic kendim kullanmamıştı m.baslasam iyi olcak çok geç kalmadan.tesekkurler

Ben kullanıyorum canım 13. Haftada vermişti onun yanında gyno ferro sanol ve regenesis max vermişti birde reflüm ve gastritim var midem sıkıntılı olunca pulcet ve gaviscon double action kullanıyorum
Benim ozeldeki drum hic bahsetmemisti.saglik ocağı vermisti.duruyor oyle.hemen baslayayim o zaman

Valla ben de cok ihtahliyim hatta dun bir karar aldim kendimce ekmegi biraz azalttim.beyaz ekmek yedim mi hic doymuyorum zaten karakılcik ekmegi yiyorum onu da 2 dilime indirdim dunden beri yoksa bir haftada 600 gr almisim

Valla ben iciyorum canim okulda cay icmezsem kendime gelemem cay beni dinlendiriyor.kahvede her gun olmasa da gun asiri turk kahvesi içiyorum.gecen tahlillerim yapildi demir vs gayet iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…