2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende baslim hemen.nasıl kullanıyorsunuz o ilacı.9 damla demisti ebe.ekmege damlatip ye dedi öğlen.ferra sanol maffeyti beni.
Banada ferrosanoldan baska ilac verilmedi degere baktiripmi iciyosunuz bendemi alsam acaba kapaliyimda gunes almiyoruz haliyle.

Ayyy ben günde ya 3 bardak açık çay, 1 fincan t.kahvesi yada 5bardak açık çay kesin içiyorum yani kahvaltıda çay içtiysem kahve içmiyorum o gün off yapamıyorum ben çaysız kahvesiz

Canımmm sende mi ev taşıyacaksın. Allah yardımcın olsun fazla yorma kendini ailen falan yardım edecekyir tabi mutlaka. Senin evinde dubleks ti değilmi ?
Evet canım dublex maalesef daha şimdiden zorlanmaya başladım o yüzden düz daire arıyorum şimdi ailem yardım eder kesinde benim huyum pis illa herşeyi ben yapıcam benim düzenime göre olacak.. anlayacağın çok yorucam insanları oda strese sokuyor beni şimdiden

Benimkide yağ gibi. Yemek yiyince ve kabiz olunca şişiyor, normalde pek çıkmadı karnim. Ilk çocuk olduğu icin heralde.

Nasıl bir hareket, cok merak ediyorum

Ogrenince yaz buraya ben de merak ettim

Pıt pıt diye :)) tarif edilemez birşey adeta :)))

Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Ay çok zor oluyorhamileyken çalışmak ya

Aa ben de okul öncesi öğretmeniyim :)))

Uyuyabilmek icin aşırı yoruyorum kendimi. Çok yorulunca da rahatça uyuyabiliyorum. Bebeğim üzülür mü bilmiyorum üzülür diyorlar da doktor gelişiminde sorun olmadığını söyledi. İçim rahatladı.

Bizde bebek olmadan evi değiştirelim diyoruz daha ortada ev yokken stresi basıyor banada eşim her ev gösterdiğinde ateşim çıkıyor resmen ben de illa kendi düzenini isteyenlerdenim malesef herşeyi yapabileceğimi sanmıyorum hemen yoruluveriyorum bakalım nasıl olacak Allah yardımcımız olsun

Benim kanamam olduğu 5. Ata kadar ayağa kalkma artık oturmaktan yoruldum. Bende kendimi derse sardım. Eşim bu durumdan biraz şikayetçi olsa da sürekli masanın basindasin yat dinlen diyor. Yorgun olmadığım için uyuyamiyorum bu sefer aklıma her şey geliyor. Bebeğe yansır diye çok korkuyorum

Valla ben de cok ihtahliyim hatta dun bir karar aldim kendimce ekmegi biraz azalttim.beyaz ekmek yedim mi hic doymuyorum zaten karakılcik ekmegi yiyorum onu da 2 dilime indirdim dunden beri yoksa bir haftada 600 gr almisim
ben de öyleyim doymak bilmiyorum hergün yarın azaltıcam diyorum ama bi bakmışım bissürü yemişim neyse yarın başlıyayım yine

Öncelikle kolaylıklar dilerim. Bende KPSS atlattım bir sene önce. Deli gibi çalışmıştım. İse bile girmemiştim. Sırf hayatımda bir kere denedim diyebilmek icin. Sonuçlar geldi. Kendi alanımda ilk 50deyim. Fakat gel gör kı son iki atama kaldı :) üstüne bir de dil puanı yaptım.
Sonuçlar açıklanmadan ise girmiştim zaten ama diyordum kı hani özel biter devlette çalısmaya başlarım. İse başlayalı 14 15ay oldu. Ben hala atanamıyorum :))) oyuzden o stresi iyi bilirim. Ders düzenimi hic aksatmazdım. Sabah Altı da kalkar kahvaltı yapar sonra derse başlardım. Esimle oturup cay icmemisimdir sınava kadar. Bu kadar emek ettikten sonra insan bir karsiligi olsun istiyor. Ama Allah'a şükür bir isim var diyorum. KPSS de ben elimden geleni yaptım fakat son iki atamada olursa olur diyip içimi rahatlatıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…