2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende ilk oglumda 7 kilo almistim ama yiyemiyodum surekli tokluk hissi vardi bunda da hic doymuyorum hayirlisi bakalim.bebekler kilo alsinda biz almayalim
aynen canim oyle. cok sukur ilk oglum 3kilo 60 gram dogdu 2.ci daha iyiydi 3kilo 570 gram dogdu masallah. ben kilo almiyorum ama bebeklerime yariyor hersey zaten 3 kilo olsun yeter bide ulturasonlara fazla inanamayin ben 2.ci oglumda dogumdan 1 hafta once 2.800 dedi doktor ama masallah 3.570 dogdu sipa.

O kadar emek vermissiniz rabbim inşallah nasip eder. Bebeğinizle rizkiniz açılsın. Ben daha önce hazirlanmadim. Bebekten önceki son çıkmaz olduğu için bu yıl elimden geleni yapacam. Kendimden çok annem için istiyorum 4 yıl maddi manevi her türlü destek verdi. Inşallah rabbim hem bebegimin hem annem için atanmayi nasip eder

Yoruldun mu acaba bende ilk hamileligimde 7.ayda misafir gelmisti yatili calisiyodumda cok stres yaptim onlari gezdirme yemek icmek derken sismistim.dinlenince gecmisti bir dahada olmamisti.
Olabilir , canım koşturmacadayım bu ara dediğin gibi. Suyuda ihmal ettim sanırım birkaç gündür çok sık wc çıkıyorum diye ondan da olabilir heralde

Ahh canımm zor vallahi bende sırf dubleks diye taşındım kendi evimdi üstelik . Ama emin ol çook büyük rahatlık böyle odalar arasında gezerken halâ yerleri öpesim var
Allah yardım eder. Bulursun inşallah istediğin gibi biryer. Hamilelikte ve bebekli evlerde dubleks ev çook zor

Kizlar bugun doktorumuza gittik devlete cinsiyet icin kiz dedi ama sanki emin degil gibiydi kafam karisti benimde ilk gebeligim ister kiz ister erkek saglikli olsunda yavrum baskasinda gozum yok su an ama biseyler almaya baslamak istiyorum artik

Kizlar bugun doktorumuza gittik devlete cinsiyet icin kiz dedi ama sanki emin degil gibiydi kafam karisti benimde ilk gebeligim ister kiz ister erkek saglikli olsunda yavrum baskasinda gozum yok su an ama biseyler almaya baslamak istiyorum artik
Kaç haftalıkki canım bebek? Bizimki 15. Haftada bile net konuşamadı. Çıkıntı var ama bişey diyemiyorum dedi.

Evet canım kesinlikle çok zor şimdiden zorlanmaya başladım inip çıkmaya birde ikizlerle düşünemiyorum kendimi

Merhaba iki hafta önce büyük ihtimalle erkek dediler. Başka bir doktor bi sonraki hafta kız dedi. Bu hafta inşallah net bi şekilde öğreneceğiz. Şu an 15hafta bitmek üzere
Akşamları bulantılarm az da olsa devam ediyor. Başlarda bulantı yüzünden bir şey yiyemedim.
=(

Mehaba kizlaar. Dun randevum vardı bebegimin kiz olacagini soyledi. Cok hareketliydi cok sevindim. Ama sonra doktor dedi ki plesanta olmasi gerekenden asagida daha onceden de dusugun oldugu icin riskli dedi. 1 ay rapor verdi ve dinlenmemi soyledi. ben cok korkuyorum sevincim yarim kaldi. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…