2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
günaydın kızlar artık izine çıkmak istiyorum işe gelmek bir ölüm sanki çalışmasak da para yok iki ucu çiçekli değnek
günaydın canım.şimdilik işe gelmemde sıkıntı yok.yeter ki havalar serin olsun bana.ama çalışmak iyidir.evde olsaydık kendi adıma konuşayım daha kötü olurdu benim için.

günaydın canım.şimdilik işe gelmemde sıkıntı yok.yeter ki havalar serin olsun bana.ama çalışmak iyidir.evde olsaydık kendi adıma konuşayım daha kötü olurdu benim için.
oturarak çalışıyorum benimde sıkıntım yok aslında ama sabahları çok zorlanıyorum 15 dk yürüyorum karnımın içi yırtılacak nerdeyse erken doğurmazsam 18 ocak ta izine çıkıcam sömestr tatilinde sonrasındada doğum izniyle birleştiricem

allah korusun erken doğum falan düşünme böyle şeyleri.inşallah hepimiz vaktinde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.ben sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum allah izin verirse kısmet tabi bakacağız ne olacağına.37.haftaya kadar dolanırım iş yerinde inşallah :)

Ogffg bende aynı durumdayım sabah kalkmak istemiyorum alarm çalınca Telefonu camdan atasım geliyor
:) benim uykuyla aram yok.oğlum da var geceleri çok sık uyanıyor bu ara sanırım kardeşi olacağını hissetti.bizimle uyumak istiyor gelip gidiyor sürekli.bende yatağında uykuya dalsın diye başında bekliyorum.geceleri 1,5 saat kesin uykusuzum ama çok şükür bi sıkıntım yok şimdilik.

arkadaşlar ben size bir şey sormak istiyorum. anaokulunda öğretmenim bir öğrencimin kardeşi su çiçeği olmuş annesi öğrencimi önlem olarak göndermiyor ama sizce sınıfa taşımış mıdır? benim bi önlem almama gerek var mı acaba? öğrencim değil öğrencimin evdeki kardeşi ama ister istemez tedirgin oldum...

Selamlar :) bende senin gibi düşünüyorum. Çalışmayınca kendimi iyi hissetmiyorum. Çalışmak birşeylerle uğraşmak ise gelmek beni dinç tutuyor. 37.haftada çalışabiliyor muyuz. Daha ötesi olmuyor değil mi :)) istiyorum kı durabildiğim kadar durayım. Yasal sınır nereye kadar ve raporla ise gelme suresini uzatabiliyor muyuz

Hiç sıkma canını çoğu gebenin yaşadığı bir durummuş bu.Bende de var şuan aynı sıkıntı.Hatta benim kanamam oldu acile gittiğimde öğrendim.Oğlumda bböyle bi durum yaşamamıştım.Bir defa düşük yapmış olman bunun da aynı olacağını göstermez.Zaten rapor vermiş drun senin de yapman gereken dinlenmek canım.İş güç yürüyüş ağır kaldırma iptal.20. Haftalarda çıkıyormuş yukarıya.ben çıkacağını ümit ediyorum sende olumlu düşünmeye çalış inşallah

Benim de 1 ay once kanamam oldu ama yeri haftasina gore iyiydi. Dun asagida diyince cok korktum. 2 hafta sonra tekrar gidicem ama Evde yalniz olunca insan kafasinda kurdukca kuruyor. Orgu ormeye basliycam kafam dagilsin en azindan

maalesef en fazla 37. haftaya kadar çalışabilir raporu veriliyor. ben de sizin gibi düşünüyor ve son güne kadar çalışayım istiyorum. ben şeker hastası olduğum için erken doğum ihtimalim yüksek. bazen gözümde şöyle bir sahne canlanıyor, işyerimden ambulansa binip acil doğuma gidiyorum hahaha

Geçti geçti diyorum ben ama yok ya bi türlü geçmiyo bu bulantılar anlamıyorm ben ya bi kaç gün iyi gayet snra yine başlıyo neden böyle

Su çiçeğinin kuluçka süresi , döküntüler başlamadan önceki 1 hafta 10 gün kadar önce canım. Ondan dolayı taşımış olması çok yüksek ihtimal. Genelde çocuklar aşılı, çıkarsalarda çok hafif atlatıyorlar artık ama sizin yapacağınız ekstra önlem duyurmak olacaktır velilere ...
Kendiniz için daha önemli aslında , hamilelikte tehlikeli daha önce çıkarmadıysanız . Testlerde bakılmıştır tabi gebeliğin ilk dönemlerinde bağışıklık varmı yokmu diye

32 haftada 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu doktorun veriyor uygun görürse.sende iş yerine veriyorsun ve 37.haftaya kadar çalışmaya devam.oğlum zamanında öyle yapmıştım.çok iyi olmuştu benim için.inşallah sağlık sorunlarımız olmazda çalışabiliriz sonuna kadar

Olabilir , canım koşturmacadayım bu ara dediğin gibi. Suyuda ihmal ettim sanırım birkaç gündür çok sık wc çıkıyorum diye ondan da olabilir heralde
Aynen ayaklarinin altina yastik koy biraz yuksekte olsun o sekilde dinlen vakit buldukca cnm.

açıkçası şuan kendim için tedirginim çünkü geçirmeyen çocuk illa ki geçirecek ama bu beni için tehlikeli olur... anaokulu öğretmeni olmanın en zor yanı işte bütün hastalıklarla hep iç içeyiz...

Neden sakin nescafe icme dedin ben cok severim nadir de olsa iciyorum
Kaç haftaliksin benim de aşağıda yukarı çıkabilir dedi

Bağışıklığınız vardır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…