2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
bir kaç gün önce gittiğimde bana da plasenta bebeğe yakın ama altta dediler doktor sadece ilişkide dikkatlı olun dedi o kadar. Beden baktım biraz internette çok altta olunca kanamalar bile olabiliyormuş ama bende yok şükür zaten tehlikeli bir şey olsa söylerdi. Sende dinlen çok yorulma ama rahat ol stres yok :)

Kızlar oğlum yine başladı tekmelemeye bende açtım karnımı bakayım belli oluyor mu dedim hakkaten belli oluyor artık bakınca :)
Ayyy ne güzell yaa. Bendde açıp açıp karnını koyuyorum elleri ama yokk henüz. Üçüncü gebelik hemen hissederim diyordum ama yok sadece seyirmeler oluyr o da çok nadir...

Dun arkadasim dogum yapti bir kizi oldu masallah pamuk sekeri gibi birde tac takmis ona resim atmis bayildimmmmm.bir oglum vardi ikincimizde oglan gorunuyor bende kizim olsaydi suslerdim diye ic gecirdim ama cok sukur rabbime oglum olacgi icinde cok mutluyum.

17+3 teyiz baya bakti etti biseyler yapti kız dedi sonra tekrar tekrar bakti etti kız kız dedi bu sefer guvenemedim
Kizdir bence ya artik baya buyuduler çünkü yanilma olur mu :) gozunuz aydin. Böyle kiz cinsiyetleri duydukca icim kipir kipir oluyor
Oyyy masallah bir kiz daha gozunuz aydin sagsalim gelsin insaallah
Kızlar oğlum yine başladı tekmelemeye bende açtım karnımı bakayım belli oluyor mu dedim hakkaten belli oluyor artık bakınca :)
Yaa benimde sanki iki uc hafta once daha bir kipir kipir minik seyirmeler vardi simdi hic biseu yok ikinci gebeligim hemde bekliyorum güçlü hareketleri artik :)
Bi kaç saat sonra randevum var kızlaaarrr :) çok heyecanlıııııı bakalım netleşecek mi cinsiyeti :) özledim keratayı :)))
Hadi bakalim guzel haberlerle gel canim :) benimde sali gunu randevum oyle merak ediyorum ki bebegimi

Sağlıkla kucagimiza alalım hepimiz..içim kıpır kıpır ne güzel günler bu günler ,keşke hep hamile olsak..:))
Evet canım anne olma heyecanı telaşı çok güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Artık kendime bişey alamıyorum hep oğluma almaya başladım kışın çok çıkamam diye stok yapıyorum şimdiden

Sat 21.6.2017
Doğum tarihi: 28.3.2018
3.cü çocuğum olacak inş
Doktorum ikili testde erkeğe benzio dedi
Başka dr kız gibi duruo dedi
Aynı durumdaymışz . 11 haftalık erkek gibi dedi 15 de kızda olabilir dedi. Neye alıştrcamı şaşırdım bende benimde üçüncü hamileliğim. Salı günü birdaha bakıcak doktor netleşsin artık yaaa.

Canım geçen yıl bizim çocuklar da oldu anaokulunda

Canım geçen yıl bizim çocuklar da oldu anaokulunda
Önce ikisi çıkardı aileler olduğunu anladıklarında yollamadılar ama asıl vizrüs çiçek meydana çıkmadan yayılıyor zaten öncesinde çoçuklardan bulaşmış sonrasında bir 10 kişi falan çiçek çıkardı. Sen tinerde dikkatli ol derim.

Bende sana yazacaktım aynısını, sen önce davrandın

Benim ayın 18. de randevum daha
Vakit geçmio inan daraldım iyice

Aynen ya ben sürekli hasta oluyorum işe başladığımdan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…