2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar herkese merhaba
Bende mart annesiyim hayırlısıyla Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Çok zor bir hamilelik benim için bütün gün kusuyordum 2 defa mide kanaması bile geçirdim daha bir haftadır günde 1 ya da 2 kez kusuyorum azaldı çok şükür... romatizma var birde ağrıdan duramıyorum. İlk hamileliğim bu arada.
Sizlerin nasıl geçiyor hamilelikleri inşallah benim gibi değildir.

Benim gibi sürekli sistit olan varmı ya artk bıktm sanrm bu geçip geçip gelen mide bulantıları bundan kaynaklanıyomş

Benim gibi sürekli sistit olan varmı ya artk bıktm sanrm bu geçip geçip gelen mide bulantıları bundan kaynaklanıyomş

Bende de oluyor canım hem kanımda iltihap var romatizmadan dolayı hemde idrarımda. 3 antibiyotik kullandım şimdiye kadar.. Mide bulantılarını da arttırıyor gerçekten.

Kızlaaaar benim de oğlum oluyor
Hayrlı olsuunnn

gözün aydın ilk çocuk mu?

doktor antibiyotik vermedi mi. benim de gece bulanıyor
Canm doktor antibiyotk verdi ama daha iki ay önce olmştum ya.şmdi tekrar Bende zaten oluyo şmdide hamilelk eklendi napıcam bilmiyorm ya su da içemiyorm ya

Bende de oluyor canım hem kanımda iltihap var romatizmadan dolayı hemde idrarımda. 3 antibiyotik kullandım şimdiye kadar.. Mide bulantılarını da arttırıyor gerçekten.
Evet canm aynen bulantı yapıyo.su da içilmiyo sende antibiyotik alıyo musn her sefernde peki

Belli bir sınır varmış o sınırı aşınca yazıyorlar antibiyotik. ama benim durumum biraz farklı romatizmadan dolayı zaten kanda iltihap var idrarda da olunca tehlikeli oluyor ve dr yazıyor sanırım antibiyotik.

Geçti geçti diyorum ben ama yok ya bi türlü geçmiyo bu bulantılar anlamıyorm ben ya bi kaç gün iyi gayet snra yine başlıyo neden böyle
Teklemeye başladıysa geçiyordur artık
Bendede var. Ama doktor ilaçvermedi bol bol su iç dedi.

Allah kolaylık ve şifalar versin canım ben rahatım çok şükür hiç mide sorunu yaşamadım.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hmm anladm Allah szede şifa versn.

Teklemeye başladıysa geçiyordur artık

Bendede var. Ama doktor ilaçvermedi bol bol su iç dedi.
Acaba siznki yüksek delmydi benm doktorm yazdı bana ya güvenli sınırda antibiyotkmş.Hamile olnca da suyla geç iyileşrse diye korkuyorm

Orguye basladim stresten uzaklasmak icin ama karnin alt kisminda hafif bi agri var o tedirgin ediyor

Hmm anladm Allah szede şifa versn.

Acaba siznki yüksek delmydi benm doktorm yazdı bana ya güvenli sınırda antibiyotkmş.Hamile olnca da suyla geç iyileşrse diye korkuyorm
Benim değerim 28 deydi. Sizinki kaç? Bide benim ilk hamileykende vardı en son ikili test için idrar vermiştim tekrar çıktı

merhaba hanimlar. gordugum kadariyla hemen hemen herkeste var bu iltihap meselesi. dünki kontrolumde benimde idrarda nitrit cikmis dedi. birkerelik icmek icin toz antibiyotik verdi ve bol su icmemi soyledi. ben normalde de hic su icmeyen bir insanim zaten kola ve kafein iceren iceceklerden uzak durmami soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…