2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
iyi aksamlar kizlar. oyle yoruldum ki anlatamam size. sabahtan berli ev işi yapiyorum.. uff sonunda bitti . ama bende bittim bu ay sonu halilarida yikamaya veriyorum kişa temiz girelim. bide bebek dogmadan yikatirim hayirlisiyla insallah. haftaya misafirlerim var o yuzden evi guzelce temizledim insanin evi temiz olunca ustunden agir bir yuk kalkiyor. sirada aksam yemegi var . ve ben balik yapacam insallah. bayiliyorum baliga guzel ekşili salata yanina ohh miss. valla kizlar bu yorgunlugun uzerine guzel olur neyse kizlar opuyorum sizi grsrz .

Afiyet olsun yarasin bebise

Canım romatizma için ilaç kullanmıyormusun? Bende romatizma hastasıyım ama ilaç kullanıyorum hergün şükür ağrım olmuyor

Kızlaarr bebişler için alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben bebek odası ve bebek arabası araştırmalarına başladım. İkiz bebişler diye her şey daha bi pahalı, kullanabileceğim portatif bi bebek arabası 2.500tl’den başlıyor..
bu arada doktorum tek yumurta ikizlerim olduğu için ocak ayında doğum olacakmış gibi hazırlan dedi.. Ocak çok erken en azından Şubatı görsek ne iyi olur.. İnşallah Allahım sağlıklı sıhhatlice vakti zamanında nasip eder yavrularımı..
Sizde durumlar ne?

Ben birkaç çıtçıtlı badi ve biberon aldım canım :) bizim dr umuzda 34. Haftayı görelim inşallah dedi. 7aylık olana kadar bütün hazırlıklarını bitir sonrasında bekliyebildiğimiz kadar beklicez dedi ama ocak sonu veya şubat başı Doğum olur gibi konuştu.. bende acaba prematüre kıyafetlerde alsammı acaba diye düşünmeye başladım

Evet canım hastane çıkışlarını prematüre almak lazım.. birer ikişer takım alırım prematüre, sonra çok hızlı büyüyor dedi deneyimli ikiz anneleri.. çok fazla abartıp prematüre giysi almayın çoğu giydirilmeden kalıyor dedi. Hastane çıkışları için yeterli olur sanırım.
Aynen benim doktorum da 34.haftayı görürsek halay çekeriz burda dedi :) o da ocak ortasına denk geliyor işte.. Mutlaka ama mutlaka yenidoğan yoğunbakımı olan bi hastanede doğum yap canım araştırdın mı onu?

Evet canım şuanki gittiğim hastanede yenidoğan yoğun bakımı olduğu için tercihim oldu zaten.. neyse sağlıklı olsunlarda erken olmaları önemli değil bi tanıdığımızın yeğeni Doğum yaptı 32 haftalık ikizleri 2.5 kilo üstü doğdular sadece 1gece kaldılar küvezde tedbir amaçlı inşallah bizimde o kilolarda olur bebişlerimiz

Ayy ağzından bal damlıyo canım inşallah öyle olur :) bugün gittim kontrole, biri 200 gr diğeri 205 gr ikisi yarım kilo kıyma bile etmiyo daha

Selamlar. Sağlık ocagivtestlerinde de kanım cok dusuk çıktı. Ferrum fort ve kalsiyum vermişti doktorum. Birde sağlık ocağındaki kan da biseye baktı. Dedi ki bu cok su içtiğini gösterir güzel dedi Ben de acaba içmiyor muyum su diye kendi kendi evham yapıyordum.
Bebek odalarını bende araştırıyorum. Birkaç marka belirledim. Bu hafta izmirden arkadaşlarımız geldi. Gece bizde kaldılar. Oyuzden bugünü onlarla geçiririz. Bir de yarın da dugun var. Bu nedenle bu hafta bitti eşya araştırması icin :)))
İşyerinde bizim ufaklık telaş sebebi olmaya devam ediyor :) yaptıgım iste tek olduğum icin dört ay ücretlide ne yaparizin cevabı icin cozum arıyorlar. Benden önceki arkadaş Amerika'da suan. Ben yokken o kabul ederse dönemlik onu calistirabilirler. Yada sıfırdan benim yanıma birini alacaklar. Zaten bir asistan verdiler. İsyan edip bu is yapılmaz dedi:)) sagolsun Doğum sonrası nasıl çalışacağımın planları yapılıyor. Erkenden başlanması benim içinde iyi oldu.
Bende haberler boyle. Brokoli çıkmış buarada. En sevdiğim zamanlar. Folik asit çokmuş onda. Doğru mu bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…