- 8 Haziran 2009
- 378
- 332
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.421
Oğlanlar kervanına hosgeldin canim. Allah sağlıklı sıhhatle huzurla kucağımıza almak nasip etsin hepimize insallah :)Sonunda merakla bekledıgım cınsıyetımızı öğrendık doktor %95 erkek dedı. Değişmezse eger. Oğlusum GELİYOR. :)
Ins canım cok sagol.:)Oğlanlar kervanına hosgeldin canim. Allah sağlıklı sıhhatle huzurla kucağımıza almak nasip etsin hepimize insallah :)
Canım joker ya da e bebek ten bak oralarda hem uygun gelde bazen kampanya oluyorKızlaarr bebişler için alışveriş yapmaya başladınız mı? Ben bebek odası ve bebek arabası araştırmalarına başladım. İkiz bebişler diye her şey daha bi pahalı, kullanabileceğim portatif bi bebek arabası 2.500tl’den başlıyor..
bu arada doktorum tek yumurta ikizlerim olduğu için ocak ayında doğum olacakmış gibi hazırlan dedi.. Ocak çok erkenen azından Şubatı görsek ne iyi olur.. İnşallah Allahım sağlıklı sıhhatlice vakti zamanında nasip eder yavrularımı..
Sizde durumlar ne?
Aynen bnde, ilk kalktığımda da daha önceden de görmüş gibi oluyorum ama sonradan ne alaka diyorum :))Bende de her gece ayrı senaryo ayrı aksiyon :) rüyayı görürken değişik değilmiş gibi geliyor ama uyanınca ben neler gördüm diyip rüyalarımın mantığını sorguluyorum :)
Yok canim bastan beri ev isi yapmiyorum. Cevremdekiler yardima geliyor. Temizlik yapacak birini tutmayi düşünüyoruz haftada 1 falan. Dun bardaga uzandim karnim cok kasildi acaba bisey mi oldu diye tum gece uyuyamadim. Bir de temizlik yapsam kim bilir nolurEv işi yapabiliyor musun sen ben hiç yapamıyorum bayağı aşağıda herhelde hemen ağrı lekelenme başlıyor
Canım joker ya da e bebek ten bak oralarda hem uygun gelde bazen kampanya oluyor
Ben de bıraktım temizlikçi geliyor rutin temizliğimi de yapamıyorum sadece yemek ve bulaşık makinasına bulasik ı kadarYok canim bastan beri ev isi yapmiyorum. Cevremdekiler yardima geliyor. Temizlik yapacak birini tutmayi düşünüyoruz haftada 1 falan. Dun bardaga uzandim karnim cok kasildi acaba bisey mi oldu diye tum gece uyuyamadim. Bir de temizlik yapsam kim bilir nolur
Bnmki 13 .aynen bende oldum ilk aylarda antibiyotiksin uğraşmştk ama yok geçmedi çünkü o zamnları hiç biley yiyip içememitm.şmdide çok su içemiyorm eskisi gibi onun için antibiyotk kullanıyö dedm zaten gebelk b grubndan yazdı doktor ilacı. Geçsin artk ciddi ciddi su şişesini dayamam lazm.ben hamilelk öncsi mısır püskülü kaynatıyodm o bana iyi gelmşti ama hamilelkte bitkisel şeyler skntılı olnca bilmeden içmek istemedm.doktora sorsam bilr mi bilmiyorm işte böyle arkdşm.hamilelk hormonları ve rahmn büyümesiyle mesaneye olan baskı artığndan idrarı tam boşaltamıyomuşuz onun içinde sistit gelişmesi daha da artıyomş.Benim değerim 28 deydi. Sizinki kaç? Bide benim ilk hamileykende vardı en son ikili test için idrar vermiştim tekrar çıktı
Bende acayip bi rüya görme var ya hayr uyanıp tekrar yatıyorm rüyaya devam ediyorm o nası oluyo onu anlamıyormRutin wc nöbeti ve saçma rüyalardan uyanma saati:)
Bebegimiz icin sabretcez ama iyi geldi seninle yazismak. Yalniz degilmisim. Etrafimda bi suru hamile var. Dugun gezmeleri,ev gezmeleri,sigara icmeler, abartmiyorum cam ve hali temizleyenler var. Kendimi aciz hissediyorum onlari gorunceBen de bıraktım temizlikçi geliyor rutin temizliğimi de yapamıyorum sadece yemek ve bulaşık makinasına bulasik ı kadar
Hahah evet ya hamile kaldığımdan buyana erken kalkma huyum oldu evimin işlerini bitirdim veranda da çay keyfi yapıyorum havada böyle yumuşak yumuşak esiyor pek bir romantikİkiz annesi napıyorsun erkencisin yine benim gibi :)))
Evet aynen ben de hepsini yıkayıp utulemistim doğrusu da bu zaten yani 7ayı pek gecirmemek gerekiyor sonrasi cok yorucu oluyorGunaydin kizlar, valla temizlik yapabilen arkadaslara hayranim gunluk temizlik disinda dip kose bucak yapamiyorum temizlikci cagirmayi dusunuyorum.bebek alisverisine gelince son zamanlariniza birakmayin derim alisveris cok yorucu oluyor.haliniz kalmiyor.ben onlari bide yikayip utuleme olayinada girmistim baya bi yorgunluk olmustu.oglumdan kalma kiyafetleri kullanicaz tabi yine bisiler alicam guzel gorduklerimden onlarin yikanma isi var bizde de hayirlisi bakalim.sag salim kucaklarimiza alalim insallah.
Benim ogkum da 28 aylik canim tabi sana gore biz iyi durumdayiz.uyku duzenimiz falan oturdu cok sukur.Kizlar temizlik yapamayanlar caninizi sıkmayin bebekleriniz iyi olsunda varsin temeizlik olmasin. Ben cok sukur ev temizligimi yapa biliyorum Rabbim bin sukur masallah banacok sukur suan bebegimde bende iyiyiz . Insllah sonuna kadar boyle olur. Ama itiraf etmeliyim ki bazi gunler kendimi o kadar cok halsiz bitkin hissediyorum ki o gun iş yapmadiysam ondan sonraki gunler islerim kaliyor hic yapasim gelmiyor ve bazen evin alti ustune gelmis oluyor cok sukut bugun ki temialikte bitti . sira geldi ütüye .
Kizlar aranizda benim gibi bebegi kucuk olanlar varmi ? ben hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. yani bebegim daha 7 aylikken tekrar hamile kaldim dogum kontrol hapi kullanmama ragmenve suan oglum 10 aylik ve 4 gecedir hic huzur vermiyor . dun gece aramizda aldim aramizda mışıl mışıl uyudu. sizce oglumun boyle olmasi hamileligimi hissediyor mu? benim gibi olan varmi ?
Maşallah diyim kendime nazar değdirecem valla ben yemeğimi bulaşığımı çamaşırımı ütümü günlük temizliğimi yapıyorum sadece 2haftada bir kadın geliyor dip köşe yapıyor bende kendi kendime kızıyordum bi hamile kaldın iş yapmaz oldun diye :) ya benim kocam çok rahat ve umursamaz çıkalım beşik bakalım birşeyler bakalım diyorum ooo daha erken bakarız falan diyorGünaydın kızlaarrr
Ev işi yapabilenlere hayranım.. hamile kalmayı bırak tüp bebek sürecine başladığım günden itibaren eve elimi değmiyorum, yardımcı tuttuk o gelip yapıyor sağolsun.. Kadına ev senin evin kendine göre ayarla işleri dedim, bi gün genel temizliyor bi gün cam siliyor öbür gün kapı derken kendine göre bi düzen oturttu da rahatladım çok şükürtek sıkıntı ütü yapmıyor
Şimdilik ihtiyacım olan kıyafetleri ütülüyorum ama ilerleyen zamanlarda kuru temizlemede parça başı 2 tl’ye anlaştım oraya göndericem. Benim evin düzeni bu şekilde
Bebek araştırmaları için gçeen haftasonu ikea’ya gittik eşimle, tam bi hayalkırıklığıydı.. Hiçbir şey bulamadım bebek odası mobilyasıyla ilgili. 3çeşit beşik var ama hiçbiri büyüyebilen beşikler değil. Ben iki tane büyüyebilen beşik-yatak almayı planlıyorum. Geceleri yanımda olmaları için de yatak odasına park yatak alıcam.. Bugün çıkıp bakıcaz artık babymall e-bebek çilek mobilya.. plan bu şekilde :)
Amma yazdım valla okuyan gözlerinize sağlık çenem düştü :):)
Tamam canım joker bebeye de gidiyim enerjim kalırsa :) teşekkürler öneriler için
uyuduktan 1-2 saat sonra. bu hafta iyice baskı yapmaya başladı. sık sık wc ye kalkıyorum. rüya görmek istemiyorumRutin wc nöbeti ve saçma rüyalardan uyanma saati:)
benim de sabahları geç kalktığımda kasılıyor, kalkıp su içmiyorum ondan mı acaba?Yok canim bastan beri ev isi yapmiyorum. Cevremdekiler yardima geliyor. Temizlik yapacak birini tutmayi düşünüyoruz haftada 1 falan. Dun bardaga uzandim karnim cok kasildi acaba bisey mi oldu diye tum gece uyuyamadim. Bir de temizlik yapsam kim bilir nolur
ben de senin gibi kendimi aciz hissediyorum, halsizim. görümcem 32. haftasında benden daha canlı ve enerjikBebegimiz icin sabretcez ama iyi geldi seninle yazismak. Yalniz degilmisim. Etrafimda bi suru hamile var. Dugun gezmeleri,ev gezmeleri,sigara icmeler, abartmiyorum cam ve hali temizleyenler var. Kendimi aciz hissediyorum onlari gorunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?