2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Etrafa bakıyorum kızlar evlenecek koca bulamıyor :) erkek nesli az eee doğumlara çoğumuzun oğlu olacak ilk oğlumda da çoğunluk oğlan doğurmuştu tuik verilerine göre de erkek bebiş doğum oranları daha yüksek ben 35 yaşindayım evlenemeyen bi çok bayan arkadaşım var istatiklerdeki bu erkekler nirde acaba işim gücüm yok oturdum bunu düşündüm :) şaka bi yana iş çok da benim yapasım yok hiç.cam halı silen arkadaşları ayakta alķışlıyorum maşallah hepinize çok yormayın kendinizi bebişleri üzmeyin ev dağınik olsun varsın siz daha önemlisiniz.

Bu insanlar anlayışsızolmak için çaba harcıyo resmen. Bende hiç sevmiyorum emrivakileri. Hele ki evde küçük cocuk varken, 10 dk önceden arayıpta musaitmisiniz demezler mi... bu arada ben bebeğin hareketlerini göbek deliğinin 4 parmak kadar altında hissediyorum genellikle. Çoğunlukla sol tarafa daha şiddetli vuruyo, sağda nispeten daha hafif oluyo. Üst kısımlarda sanırım dönme vs olduğunda bi tarafa toplanıyo daha kabarık duruyo karnımın o kısmı.

Ikı cocuklu bırde gebe bır kadına böyle oturulmaya gidilmez canım hiçbirşey yapma yabancı degıllerkı cok gelmek istiyorlarsa gelsın yapsınlar hıcse kendını germe hiçde uzulme suan sıkıntılı donemdesın acıkcası onlar utanmıyırsa sen hıc utanma ne evden ne yemeksızlıkden kocanda sıkıntı yapacak bır tıpse deki para sende al getir koy bende önlerine ikram edeyim sinirlendim cidden.. Bebek hareketlerine gelınce ben elimı koyunca nerde oldugunu hissediyorum cogunlukla cok aşağıda oluyor ama bazende sag da.. Bazen tekmık oluyo bazen yüzüyor gıbı donuyor... Ben sık sık olmamak la beraber gunde bır ıkı hissediyorum... Ama artık 20 haftalık nerdeyse. .

Valla bizimki tehlikeli olmamasına ragmen yapamıyoruzdoktora sordum en son gidişimde ilişki yasagımız varmı diye yok dedi. Sonra esim grip falan oldu yaklaşmadı bana:) korkuyoruz bide bişey olcak diye ilk bebek:) bide eşim bebişimizden utanıyormuş anlayacağın 3aydır tık yok

Kizlar duygu durumlariniz nasil . Ben tam bir atarli oldum catacak yer ariyorum. Esimin de tayini cikti 1500 km uzak biryere calismaya gitti 10 gun once. Benim de tayinimin cikmasi, tasinmamiz 2-3 ayi bulur. Cok endiseli ve gerginim:'((

Öğrencim su çiçeği oldu demiştim ya annemler su çiçeği geçirdin desede içim rahat değildi ya emin değillerse diye... internet ilk defa beni rahatlattı :) su çiçeğini araştırırken zonayı gördüm zona olanlar daha önce su çiçeği geçirenlermiş e bende geçen sene zona olmuştum. Gerçekten her şeyde hayır var :) şimdi içim rahatladı demek ki küçükken gerçekten su çiçeği geçirmişim ki zona olmuşum geçen sene... ah bu hamilelik insan her şeyden tedirgin oluyor...

Neden protestan kullanıyorsun düşük riskin mı var varsa ilişkiye girme derim ben de kullanıyorum ama benim ki tüp bebek artı düşük riski

Gercekten insan korkuyor,bir de bebis olunca bir tuhaf hissediyor insan.ben neysede esim zor durumda kalıyor,o yüzden yüzeysel de olsa birseyler oluyor.benim ilk gebeligimde 2 3 ay yasaktı sonra serbest.bunda kanamam ve lekelenmelerim olunca yasak dedi dr.sonrada sormaya cekindim .ama bu gidisimde bir soracam

Bebegimiz icin sabretcez ama iyi geldi seninle yazismak. Yalniz degilmisim. Etrafimda bi suru hamile var. Dugun gezmeleri,ev gezmeleri,sigara icmeler, abartmiyorum cam ve hali temizleyenler var. Kendimi aciz hissediyorum onlari gorunce
Evde dışarı çıkamıyorum sadece yemek yapıyorum az önce dolaptan bir şey almak için uzandım hemen sancilarim başladı benim bayağı dikkat etmem gerek anlaşılan

Neden protestan kullanıyorsun düşük riskin mı var varsa ilişkiye girme derim ben de kullanıyorum ama benim ki tüp bebek artı düşük riski
Canı benim rahmimde perde varmış o yuzden kanamam ve lekelenmelerim oluyordu.çok şükür şimdi yok.hatta bu gidisimde ilaçları bırakıp birakmayacagimi soracagim ve bu iliski durumunu.zaten tam anlamda bir iliskimiz yok sırf esim için yüzeysel oluyor o da

Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler , karnınızın neresinde hissediyorsunuz? Alt taraflardamı , acaba yoksa yukardamı?
Çözemedim bende bazen aşağıda seyirmeler var bazen yukarıda bebek değilmi acaba.
Ben yaklaşık bir haftadır hissediyorum, göbek deliğimin alt hizasında bazen sağda bazen solda hissediyorum canım

Geç oldu yazamadım canım sağ ol doktora gitmeme gerek kalmadı sıcak suyla sildim krem kullandım daha iyiyim

Canım gebeligin ilk haftalarında yapılan testlerde şu çiçeği ve kizamikcik geçirip gecirmedigine bakılıyor zaten yani benimkine bakilmisti ben de testler sayesinde emin olmustum.

Evimin işini görebiliyorum çok şükür ama yinede çok yormuyorum kendimi rahat takılıyorum biraz , herkes hamileliğin tadını çıkar diyor :)
18. haftadayız ben artık hareketlerini anlamak istiyorumm ama pıt pıt atmaktan başka birşey yok şuan tembellik mi yapıyor kızım anlamadım , hareketleri duyanlar nasıl birşey oluyor o an sert mi oluyo rahatlıkla anlayabiliyomuusunuz eli yada bacağınımı ittiriyo nasıl oluyo

Birde bi sorum olacak gögüs ucu ve göbek için bi ürün kullanmaya başladınız mı bebe yağı vazelin herhangi bi yağ benim gögüs ucum çok kuru ne kullansam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…