- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.441
Evet canim ben cok severim brokoliyi folik asit deposu ve tam bir vitamin deposu buharda haslayip icine her turlu yesilligi ve domates doğruyorum zeytin yagi limon ohhhh mis gibi bol bol yiyelim hepimiz.is konusunda da dogumdan sonra aslinda cokk uzun sure izinli olmak cok da iyi bi sey degil valla ben tekrar ise başladığımda kendime gelmistim sosyal hayata dönmüştüm ise başlamak bana iyi gelmisti acikcasiSelamlar. Sağlık ocagivtestlerinde de kanım cok dusuk çıktı. Ferrum fort ve kalsiyum vermişti doktorum. Birde sağlık ocağındaki kan da biseye baktı. Dedi ki bu cok su içtiğini gösterir güzel dedi Ben de acaba içmiyor muyum su diye kendi kendi evham yapıyordum.
Bebek odalarını bende araştırıyorum. Birkaç marka belirledim. Bu hafta izmirden arkadaşlarımız geldi. Gece bizde kaldılar. Oyuzden bugünü onlarla geçiririz. Bir de yarın da dugun var. Bu nedenle bu hafta bitti eşya araştırması icin :)))
İşyerinde bizim ufaklık telaş sebebi olmaya devam ediyor :) yaptıgım iste tek olduğum icin dört ay ücretlide ne yaparizin cevabı icin cozum arıyorlar. Benden önceki arkadaş Amerika'da suan. Ben yokken o kabul ederse dönemlik onu calistirabilirler. Yada sıfırdan benim yanıma birini alacaklar. Zaten bir asistan verdiler. İsyan edip bu is yapılmaz dedi:)) sagolsun Doğum sonrası nasıl çalışacağımın planları yapılıyor. Erkenden başlanması benim içinde iyi oldu.
Bende haberler boyle. Brokoli çıkmış buarada. En sevdiğim zamanlar. Folik asit çokmuş onda. Doğru mu bilmiyorum :)
Bizde 23 ayligiz uyku duzenimiz bebekliginden berri duzenli cok sukur.hasta degilse geceleri sorunumuz yok.emiyormu acaba o yuzden kalkiyodur belki.benimkide altini alirken tekme atiyo bir kac kisi bebek var dedi ondanmi etkilendi bilemuyorum banada cok duskun napicaz bilmiyorum.Kizlar temizlik yapamayanlar caninizi sıkmayin bebekleriniz iyi olsunda varsin temeizlik olmasin. Ben cok sukur ev temizligimi yapa biliyorum Rabbim bin sukur masallah banacok sukur suan bebegimde bende iyiyiz . Insllah sonuna kadar boyle olur. Ama itiraf etmeliyim ki bazi gunler kendimi o kadar cok halsiz bitkin hissediyorum ki o gun iş yapmadiysam ondan sonraki gunler islerim kaliyor hic yapasim gelmiyor ve bazen evin alti ustune gelmis oluyor cok sukut bugun ki temialikte bitti . sira geldi ütüye .
Kizlar aranizda benim gibi bebegi kucuk olanlar varmi ? ben hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. yani bebegim daha 7 aylikken tekrar hamile kaldim dogum kontrol hapi kullanmama ragmenve suan oglum 10 aylik ve 4 gecedir hic huzur vermiyor . dun gece aramizda aldim aramizda mışıl mışıl uyudu. sizce oglumun boyle olmasi hamileligimi hissediyor mu? benim gibi olan varmi ?
Hicc uzme kendini geneli boyle sanirim benimkide hep son aya birakmisti ben tabi is cikisi bebe magazasinin onunden gecerken aliyodum.sonra arada cikarip onlari seviyodum :)Maşallah diyim kendime nazar değdirecem valla ben yemeğimi bulaşığımı çamaşırımı ütümü günlük temizliğimi yapıyorum sadece 2haftada bir kadın geliyor dip köşe yapıyor bende kendi kendime kızıyordum bi hamile kaldın iş yapmaz oldun diye :) ya benim kocam çok rahat ve umursamaz çıkalım beşik bakalım birşeyler bakalım diyorum ooo daha erken bakarız falan diyoroff hiç umrunda değil alışveriş hiç hevesi Yok adamın ya :
Harikasın canım maşallah aman nazar değmesin :)Maşallah diyim kendime nazar değdirecem valla ben yemeğimi bulaşığımı çamaşırımı ütümü günlük temizliğimi yapıyorum sadece 2haftada bir kadın geliyor dip köşe yapıyor bende kendi kendime kızıyordum bi hamile kaldın iş yapmaz oldun diye :) ya benim kocam çok rahat ve umursamaz çıkalım beşik bakalım birşeyler bakalım diyorum ooo daha erken bakarız falan diyoroff hiç umrunda değil alışveriş hiç hevesi Yok adamın ya :
Ben de hiç sevmem emrivakileri haklısın canım eli ayağına dolaşıyor insanın.. üstden yap temizliğini evde çocukların var nasılsa hem de hamilesin anlamaları lazım seni.. yemeklere de çok aşırı uğraşma çocuklar hasta yapamadım bişey dersinBen napcam bugün hiç bilmiyorum , kaygılı kaygılı oturmuş kk. Yazıyorum yaa
Antalya dan görümcem geldi akşama yemekki geleceklermiş bana , hemde iki oğlanın ikiside hasta temizlikmi yapayım , hazırlıkmı , çocuklarla mı ilgileniyim vallahi şaşırdım...
Dün görüşmüştük oysa , nefret ediyorum bu emrivakilerden.
Şeytan diyor daya peyniri zeytini önlerine :) neyse senede iki geliyor diye ses etmedim tabi ama zorlanan ben oluyorum , umduğunu değil bulduklarını yesinler.sonuçta iki çocuk ve hamile bir kadın var dimiBen de hiç sevmem emrivakileri haklısın canım eli ayağına dolaşıyor insanın.. üstden yap temizliğini evde çocukların var nasılsa hem de hamilesin anlamaları lazım seni.. yemeklere de çok aşırı uğraşma çocuklar hasta yapamadım bişey dersin
Ben dolaptan alirken kasildi. Yukari uzaninca.uyuduktan 1-2 saat sonra. bu hafta iyice baskı yapmaya başladı. sık sık wc ye kalkıyorum. rüya görmek istemiyorum
benim de sabahları geç kalktığımda kasılıyor, kalkıp su içmiyorum ondan mı acaba?
bardağa falan uzanıyorum, oda kasar mı?
ben de senin gibi kendimi aciz hissediyorum, halsizim. görümcem 32. haftasında benden daha canlı ve enerjik
Aynen canım çok düşünse zaten çaya gelirler, ben de çok yaşıyorum seninle aynı bu durumu o yüzden seni çok iyi anlıyorum ki bende çocuk yok senin işin daha zor.. çok da umursama yorma kendini senin asıl misafirin şimdi karnında unutma :) kusura da bakmasınlarŞeytan diyor daya peyniri zeytini önlerine :) neyse senede iki geliyor diye ses etmedim tabi ama zorlanan ben oluyorum , umduğunu değil bulduklarını yesinler.sonuçta iki çocuk ve hamile bir kadın var dimi
zormuş bencede. bide benim rahim ağzına dikiş atıldı. 10 gün yattım zordu. yeni yeni ayaklandımBen dolaptan alirken kasildi. Yukari uzaninca.
Kendi islerimi halledememek cok zormus onu anladim
Ben napcam bugün hiç bilmiyorum , kaygılı kaygılı oturmuş kk. Yazıyorum yaa
Antalya dan görümcem geldi akşama yemekki geleceklermiş bana , hemde iki oğlanın ikiside hasta temizlikmi yapayım , hazırlıkmı , çocuklarla mı ilgileniyim vallahi şaşırdım...
Dün görüşmüştük oysa , nefret ediyorum bu emrivakilerden.
Vallahi aynı düşünmüşüz yemek konusunu ,Canım emrivaki yapıyorlarsa da kusura bakmasınlar bence. Evinsüpürüp tozunu alıver akşama da lahmacun gibi bir şey sipariş ver yanına da çorba bitti gitti. Kendini üzme yorma...
valla canim bilmiyorum yok emmiyor benim saglik sorunlarimdan dolayi cocuklarimi emziremiyorum ilac kullaniyorum. ama geceleri süt iciyor . ama acliktan degil. uykusunun bolunmesi. dişlerinide baktim hic birsey yok damaklarda. ya geceleri uyanirdi ama bu kadar cok degil. 4 gundur surekli kalkiyor. insallah bir an once duzelir.Bizde 23 ayligiz uyku duzenimiz bebekliginden berri duzenli cok sukur.hasta degilse geceleri sorunumuz yok.emiyormu acaba o yuzden kalkiyodur belki.benimkide altini alirken tekme atiyo bir kac kisi bebek var dedi ondanmi etkilendi bilemuyorum banada cok duskun napicaz bilmiyorum.
valla canim sende bendensin. camlari flan sildim perdeleri yikadim. miss gibi heryer .Kızlar acıkcası bende ıs yapmak istemiyorum ve yaparkende bazen canım acıya acıya yapıyorum. Temızlıkcı tutma gıbı bır luksum yok koltukları kanepelerı onu bunu ben cekıyorum supuruyorum sılıyorum.. Yapmasanda ılmuyo benim ıkı tane ogşan var evde ev ne zaman savas alanına donuyor anlamıyorum. Bırı gelecekte zile basacak dıye korkuyorum valla. Ne yapalım Allah onları saglam bır yere yerleştirmiş bırseycıkler olmaz inşaallah. Çamaşır utu bulasık tuvalet banyo bunların temizliği evde yaşayanlar ıcın sart.. Cogu zaman kendımı ikna ede ede kalkıyorum.. Cam bıle sildim inanın.. Gecen misafirim gelecekti mutfak dolablarını buzdolabını hallettim. Ben yapmazsam kım yapacak mecbur... Dinlene dinlene yapalım.. İnanın evin ıcınde dolanırken kalbim GÜM GÜM atıyor en ufak seyde yoruluyoru.m. ama birazda bu durum bızım elımozde yattıkca yatası gelıyor insanın tembellestıkce tembellesesı.. Ozel durumlar hariç bır hasta değiliz sadece gebeyıZ. Psıcolojık olarakda kendimizi hasta ediyoruz...
Ayni seyi soracaktım hatta gecen dr sordum henuz erken bebek degildir dediBebeğinin hareketlerini hisseden anneler , karnınızın neresinde hissediyorsunuz? Alt taraflardamı , acaba yoksa yukardamı?
Çözemedim bende bazen aşağıda seyirmeler var bazen yukarıda bebek değilmi acaba.
Gözün aydın canım :)Kızlaaaar benim de oğlum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?