2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet canim ben cok severim brokoliyi folik asit deposu ve tam bir vitamin deposu buharda haslayip icine her turlu yesilligi ve domates doğruyorum zeytin yagi limon ohhhh mis gibi bol bol yiyelim hepimiz.is konusunda da dogumdan sonra aslinda cokk uzun sure izinli olmak cok da iyi bi sey degil valla ben tekrar ise başladığımda kendime gelmistim sosyal hayata dönmüştüm ise başlamak bana iyi gelmisti acikcasi

Bizde 23 ayligiz uyku duzenimiz bebekliginden berri duzenli cok sukur.hasta degilse geceleri sorunumuz yok.emiyormu acaba o yuzden kalkiyodur belki.benimkide altini alirken tekme atiyo bir kac kisi bebek var dedi ondanmi etkilendi bilemuyorum banada cok duskun napicaz bilmiyorum.

Hicc uzme kendini geneli boyle sanirim benimkide hep son aya birakmisti ben tabi is cikisi bebe magazasinin onunden gecerken aliyodum.sonra arada cikarip onlari seviyodum :)

Harikasın canım maşallah aman nazar değmesin :)

Benimki de daha erken diyodu, her zaman bu kadar enerjik olmayabilirim ilerde ağırlaşırsam istediğim gibi dolaşamam diyince tamam o zaman bakalım demeye başladı :):) sen de bu taktiği kullanabilirsin canım, hem bebek eşyalarını görünce daha çok motive olabilir babalığa

Kızlar acıkcası bende ıs yapmak istemiyorum ve yaparkende bazen canım acıya acıya yapıyorum. Temızlıkcı tutma gıbı bır luksum yok koltukları kanepelerı onu bunu ben cekıyorum supuruyorum sılıyorum.. Yapmasanda ılmuyo benim ıkı tane ogşan var evde ev ne zaman savas alanına donuyor anlamıyorum. Bırı gelecekte zile basacak dıye korkuyorum valla. Ne yapalım Allah onları saglam bır yere yerleştirmiş bırseycıkler olmaz inşaallah. Çamaşır utu bulasık tuvalet banyo bunların temizliği evde yaşayanlar ıcın sart.. Cogu zaman kendımı ikna ede ede kalkıyorum.. Cam bıle sildim inanın.. Gecen misafirim gelecekti mutfak dolablarını buzdolabını hallettim. Ben yapmazsam kım yapacak mecbur... Dinlene dinlene yapalım.. İnanın evin ıcınde dolanırken kalbim GÜM GÜM atıyor en ufak seyde yoruluyoru.m. ama birazda bu durum bızım elımozde yattıkca yatası gelıyor insanın tembellestıkce tembellesesı.. Ozel durumlar hariç bır hasta değiliz sadece gebeyıZ. Psıcolojık olarakda kendimizi hasta ediyoruz...

Ben napcam bugün hiç bilmiyorum , kaygılı kaygılı oturmuş kk. Yazıyorum yaa
Antalya dan görümcem geldi akşama yemekki geleceklermiş bana , hemde iki oğlanın ikiside hasta temizlikmi yapayım , hazırlıkmı , çocuklarla mı ilgileniyim vallahi şaşırdım...
Dün görüşmüştük oysa , nefret ediyorum bu emrivakilerden.

Ben de hiç sevmem emrivakileri haklısın canım eli ayağına dolaşıyor insanın.. üstden yap temizliğini evde çocukların var nasılsa hem de hamilesin anlamaları lazım seni.. yemeklere de çok aşırı uğraşma çocuklar hasta yapamadım bişey dersin

Şeytan diyor daya peyniri zeytini önlerine :) neyse senede iki geliyor diye ses etmedim tabi ama zorlanan ben oluyorum , umduğunu değil bulduklarını yesinler.sonuçta iki çocuk ve hamile bir kadın var dimi

Ben dolaptan alirken kasildi. Yukari uzaninca.
Kendi islerimi halledememek cok zormus onu anladim

Şeytan diyor daya peyniri zeytini önlerine :) neyse senede iki geliyor diye ses etmedim tabi ama zorlanan ben oluyorum , umduğunu değil bulduklarını yesinler.sonuçta iki çocuk ve hamile bir kadın var dimi
Aynen canım çok düşünse zaten çaya gelirler, ben de çok yaşıyorum seninle aynı bu durumu o yüzden seni çok iyi anlıyorum ki bende çocuk yok senin işin daha zor.. çok da umursama yorma kendini senin asıl misafirin şimdi karnında unutma :) kusura da bakmasınlar

Canım emrivaki yapıyorlarsa da kusura bakmasınlar bence. Evinsüpürüp tozunu alıver akşama da lahmacun gibi bir şey sipariş ver yanına da çorba bitti gitti. Kendini üzme yorma...

valla canim bilmiyorum yok emmiyor benim saglik sorunlarimdan dolayi cocuklarimi emziremiyorum ilac kullaniyorum. ama geceleri süt iciyor . ama acliktan degil. uykusunun bolunmesi. dişlerinide baktim hic birsey yok damaklarda. ya geceleri uyanirdi ama bu kadar cok degil. 4 gundur surekli kalkiyor. insallah bir an once duzelir. napalim dayanacaz artik. valla. mecbur

kizlar valla cok sukir ütüde bitti . hersey tertemiz yarin misafirlerim geliyor 1 hafta kalacaklar. o yuzden hersey yerli yerince cok sukur. darisi sizlere insallah .

valla canim sende bendensin. camlari flan sildim perdeleri yikadim. miss gibi heryer . benim 2 oglum var bir tanesi 2.5 yasinda inan gotunun ustune oturmuyor. topluyorum ardindan hoop yine ayni. ne yapalim cocuk iste oynuyor dort duvar arasi zaten. 2.ci oglumda daha 10 aylik. emekliyor illallah eettiriyor emeklemesine ragmen. odaya gidiyor hoop yanimda arkamda bitiyor ee abisiylede oynamiyor daha kucuk. herseyi kavrayamiyor. yuruseydi abisine eşlik ederdi. . iste boyle canim kadinlarin isi bitmez

Bebeğinin hareketlerini hisseden anneler , karnınızın neresinde hissediyorsunuz? Alt taraflardamı , acaba yoksa yukardamı?
Çözemedim bende bazen aşağıda seyirmeler var bazen yukarıda bebek değilmi acaba.
Ayni seyi soracaktım hatta gecen dr sordum henuz erken bebek degildir dedi ama bence bebek 15. Haftamdi neden hissedemeyeyim ki ztn o doktora devam etmicem o yedekti:) bazilari ikincide 12.haftada bile hissediyor. Benim boyle goz seyirmesi gibi oluyor ama bazen altta bazen tam gobek deligimin hizasi bence ikiside bebek cunku suan minikler ve su icinde yukarı asagi her yere hareket ediyorlar

Kızlar ben hala progestan ve haftada bir kere igne vuruluyorum.bu gidisimde sorucam bitsin istiyorum artık.bu arada benin durumunda olup ilişki serbest olan var mı?söylemesi ayıp esimle birlikte olamıyoruz öyle,yüzeysel gecistiriyoruz.siz de durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…