2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben aile hekimine sordum göbek için badem ve akşam yağı kullanıyorum kendi hekimim de göğüs için bepanten sür dedi

Bir sorum daha olacak sevgili anneler 21. hafta bitiminde tetenoz aşısı oluyomuş bilgisi olan var mı yaptırma ve yaptırmama konusunda ?

Bir sorum daha olacak sevgili anneler 21. hafta bitiminde tetenoz aşısı oluyomuş bilgisi olan var mı yaptırma ve yaptırmama konusunda ?
Ben ise girerken tetanoz olmustum mecburi.bir sene öncesi. Fakat şimdi tekrar yapacaklar. Yaptırıp yaptırmama konusunda daha araştırmadım kötü bir yanı var mi bilmiyorum

Ben ise girerken tetanoz olmustum mecburi.bir sene öncesi. Fakat şimdi tekrar yapacaklar. Yaptırıp yaptırmama konusunda daha araştırmadım kötü bir yanı var mi bilmiyorum

Tetenoz alışı 5 yılda bir oluyor diye biliyorum üst üste yaptırmak zararlı. Ben 2012'de yaptırmıştım

Evisi yapabilenler kervanından bende varım. Masallah nazar değmesin.
Hem çalışmak hem ev hem hamilelik hemde es ile paylaşımlar hem dostlar arkadaşlar hem haftasonu gezmeleri. Bazen sen napiyorsun ya diyorum. Dun gece ucte yatıp sabah sekiz de kalktım. Akşam sekiz de arkadaslari gönderdim. Evi topladım masa topladım masaya yerleştir. Çamaşırları as. Makinaya çamaşır at. Yarın dugun var
Bu kız ne zaman literatur tarayacakta tez önerisi verecek

Tetenoz alışı 5 yılda bir oluyor diye biliyorum üst üste yaptırmak zararlı. Ben 2012'de yaptırmıştım
Ozaman ben yırttım :) ama onun dozları var. 2013te olmustum. 2016da bir daha oldum. Her ise girişte yaptırıyorum evraklar açısından. Ozaman benim hic ihtiyacım Yok. Bir soruyum ben bunu:)

Ben de karın için
Ben aile hekimine sordum göbek için badem ve akşam yağı kullanıyorum kendi hekimim de göğüs için bepanten sür dedi

badem susam ve kakao yağı karıştırmayı düşünüyorum salı günü alacağım inşallah. Bepanten de iyi fikirmiş ama akşam yağı nedir?

Ben mustela krem kullanıyorum. Göğüs içinde Doğumdan önce alıştırmak gerekiyormuş krem sürmeye. Ama sürdükten sonra diyelim belli zaman sonra bebegi emzireceksiniz. Silinmesi gerekmeyenden almak gerekiyormuş. Gogus icinde krem araştırmasına başlıyorum. Ama bu göğüs çatlaklarını önlemek icin gümüş kapaklar gördüm. Kullanan oldu mu aranizda

Tetanoz aşısı hamilelikte 2 doz, dogumdan 3 ay sonra 1 doz, sonrasinda 1 er yıl arayla 2 doz yaptırıldığı takdirde (toplam 5 doz ) ömür boyu koruma sağlıyor.Ilk 3 dozu yaptirdiysaniz 10 yıl koruma sağlıyor.Ben ilk hamileligimde yaptirdim sonrada arkasını bırakmadım tüm dozları tamamladım şimdi çok rahatım.yani 5 yildan önce yapilmaz diye bir kural yok :)

Ayyy canım duygularıma tercüman oldun , şükür hallettim kaygıyı attım :)

Evet lansinohun silinmeyen kremlerinden var yalniz doğum cok yaklastığinda kullanmaya baslamak gerekiyor bi 15 20 gun oceden onu da hemen cok oynamadan surmek gerekli cunku ozellikle meme uclariyla oynamak erken doğumu tetikliyor.yalniz ne yaparsak yapalim yara olacağı varsa oluyor zaten.bebek eme eme geciyor ama ilk haftalarda gözümden yas gelirdi acidan aglardim.

Gecmis olsun. Simdiden basladik fedakarliklara. Anneligin boyle seyler yasadikca ne kadar zor ve kiymetli oldugunu anliyorum
Teşekkürler. Hamilelik en kolay yanı diyor bazıları. Annelik oyle gerçekten, annelerimizin kıymetini daha iyi anliyoruz

Ay canım benim yaa karnın büyümemiş benimde sadece karnım çıktı sanki 9 aylık inşallah istediğin olur ama biraz yoruyor insanı :)
Ciksinda sevmek istiyorum cnm cok guzel bi duygudur bence :)))) bide adet sancilariniz varmi sizinde ben hergun adet sancisi cekiyorum normali acaba

Herkese iyi aksamlar. Artik merdivem yada tempulu yürüyüş nefesimi kesiyor kizlar bebisler buyudu :) bu arada göğüs ucu icin bende dogumsan once kullandim ama yine de yara oldu ilk haftalar resmen dudaklarimi isira isira emzirdim. Garmastan diye bir krem sahane hemen gecirmisti fkt bebek ememiyor göğsü yikamak gerekiyor emzirmeden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…