2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar Ayrıntılı ne zaman Yapılıyor benim önümüzdeki hafta kontrolüm var ama doktor bişi demedi

Alfamet kullanan arkadaşlar vardı aramızda,günde kaç adet içiyorsunuz ve tansiyonunuzu düşürüyor mu?

Arkadaşlar merhaba ben kan ilacı olarak ferplex fol'e başladım ancak içeriğinde paraben yazıyor biraz tereddutte kaldım içip içmeme konusunda bir dahaki kontrolde doktoruma soracagim ancak sizin de fikrinizi almak istedim siz neler kullanıyorsunuz kan ilacı olarak ?

Ferrum fort kullanıyorum ben. Bende calcimax d3icin şüphede kalmistim

canım bana doktorum gyno ferro sanol diye ilac verdı.

Ben devlet hastanesine gidiyorum. kadın doğum perinatalog a yönlendirir mi
Hic bilmiyorum kı canim. Hastaneyi arayıp sorabilme sansın var mi. Bi ara şansını dene istersen. Ayrıntılı ultrasonu hangi bölüm yapıyor perinatalog mu yapıyor diye. Gidene kadar hem kafandaki sorularla uğraşmazsın canim:)

bugün dr.a kontrole gittim. bebek 360 gr olmuş, 15 gün önce 175 gr. dı.
ama riskli gördü, serklaj olduğum için.. zaten kasılmalarda var. heyet raporu veriyim dedi. 3 gün olmuştu okula başlayalı. yarından itibaren yine raporluyum 32.haftaya kadar.

Gyno ferro sanol verdi bana

Devlette mi öğretmensin? Ben kolejdeyim 10 gün raporluyum sıkıntı oldu... evde dinlenmen daha sağlıklıyaa hiç üzülme, avantajlarını düşün bence...

Gyno ferro sanol verdi bana

Devlette mi öğretmensin? Ben kolejdeyim 10 gün raporluyum sıkıntı oldu... evde dinlenmen daha sağlıklıyaa hiç üzülme, avantajlarını düşün bence...
evet devlettiyim, rapora değil de riskli dedi diye üzüldüm. benim bi tarfata kasılmalar oluyordu. baya bi inceledi sağa sola döndüre döndüre. rahminin şeklinde sanki biraz ovallik var gibi belki de rahim ağzının kısalığının nedeni bu, ondan da kasılma oluyor olabilir dedi. en iyisi sonuna kadar çalışma ne olur ne olmaz, bişey olursa çalıştığımdan mı oldu diye düşünebilirsin dedi.
rahim şekli bozukluğu kesin var diyemem hsg çekilmesi gerekir oda hamileyken olmaz zaten dedi.
yüzde 90 bişey olmaz ama önlem alalım dedi.
bu rahim şekline takıldım
sevindiğim nokta bebeğimin iyi olması.

Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, o iyiyse bir şekilde tutunur merak etme :) dr un verdiği yüzdelik çok iyi canını sıkma demek isterdim ama haklısın bende en ufak şeyi kafama takıyorum... ama şöyle düşün çok riskli bir durum olsa dr seni daha farklı bilgilendirirdi %90 bişey olmaz demezdi emin ol onlar çok net direk söyler. Çalışanlar için bu dönemde evde olmak zor, bende raporluyum ve evde ne yapacağımı şaşırıyorum hiç evde oturmaya alışkın değilim :)

Canim bebek iyi bak boyle düşün. Üzme sen kendini. Evindesin bir de çalışmayacaksın. Boyle düşün canim. Kendini strese sokma. Herşey güzel olacak insallah.

Kızlar ben normalde özel hastaneye gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonu doktorumla konuşmadık ama pahalı birşeyse orda yaptırmak istemiyorum tıp fakültesinde yada devlet hastanesinde yaptırırım. Bunu doktorum kabul eder mi ki? Söylemelimiyim sizce böyle

Merhaba güzel hamisler bayadır siteye giremiyordum umarım herkes iyidir . Maşallah çoğumuzun cinsiyeti belli olmus gibi erkekler çoğunlukta görünüyor sağ salim kucağımiza almak nasip olsun insallah ...hareketlerini hala hissetmiyorum oğlumda daha erken hissetmistim oysaki.sizlerde durum nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…