2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın anneler :) bi göğüs ucu diğerinden daha iyi gelişen var mı aranızda benim gibi , diğerinde aynı şekle gelir dimi ilerde ?

Tetanoz aşısına da bu hafta gideceğim asm e. Hemşire arayıp çağırmıştı, önceden hiç olduğumu hatırlamıyorum ama yaptıralım bakalım nasıl bir şeyse
Diğerlerinde neden olmadı ki acaba. Nasıl bişey biliyo musun arı sokması gibi biraz şiş biraz kaşıntı hissi birazda ağırlık tabi herkeste farklı şekilde de olabilir, bünye meselesi.

Kayseride ayrıntılı usg fiyatları çok uygun.. Benim hastane de 150 tl olduğunu ama gerek olmadığını söyledi.
Allah korusun bir sorun olursa nr yapacaksın sonlandıracakmısın gebeliği dedi. Hayır tabiiki dedim , ee o zaman bence gerek yok dedi anlamadım...

bende yaptırmıycam

Burda mi okudum başka bir yerde mi bilmiyorum. Bir sorun çıkarsa Allah korusun. Doğumun yapılacağı hastanenin özelliklerini falan belirleyebilmek adına da önemli diye okumuştum. Sonuçta herhangi bir durum varsa. Ona göre Doğumda da önden bir hazırlıklı olma durumu olur. Bu tarz bisey okumuştum.
Elbette herkes sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsun. Üzüntü keder uzak olsun cumlemizden

Ben lansinoha doğumdan bi ay önce başladım, karbonatlı suylada hergün sildim, ama napsam olmadı tam 1 ay sürdü çoğunlukla sağmak zorunda kaldım sağmanın avantajı sütüm çoğaldı güzel kilo aldı ama biberona alıştı bi süre emzirmekte çok zorlandm o sıra sütüm azaldı kapaklar kaç para bilemiyorum ama önemli diil bdaha aynsını yaşamaktansa

Doktorun baktığyla perinatoloğun baktığı farklı doktor bi yere kadar görebiliyo ztn ayrıntılı yapsaydı 300-400 civarı bi para alırdı

Kızlar havalar soğudukça insanın içi üşüyor. Doğumlarımızda kışın en soğuk zamanlarına denk geliyor ve benim gözümün önüne gelen görüntü, sıcacık evlerde mis gibi bebek kokusu.. ağlamaları, uyumaları, ilk gülücükleri.. böyle düşününce içime heyecan doluyor. Tabi bi de lohusalık gerginliği, uykusuzluktan zombiye bağlamış anneler, zırt pırt çıkarılan memeler felan Allah hepimizi sağ salim kurtarsın, bebişlerimizi kucağımıza versin inşallah..

Kesinlikle öyle illa aldrmak için değil bi organnda vs sorun varsa önceden biliyosun doğduğunda ona göre bi tedavi uyguluyolar ayrıntılı önemli bence

Kizlar 20. Haftada yapılan ayrintili usg hangi hastanede kaca yaptiracaksiniz bilgisi olan varsa paylaşalım. Istanbulda.
ben koç üniversitesi hastanesiyle konustum biraz önce. 300 lira dedi ve Radyalog değil Perinatolog bakıyormuş. istanbul için fena degil fiyatı

Doktorun baktığyla perinatoloğun baktığı farklı doktor bi yere kadar görebiliyo ztn ayrıntılı yapsaydı 300-400 civarı bi para alırdı
Mesajım yarım kalmış. Benim doktorum perinatolog. Ayrıntılı icin hastaneyi aramıştım da. Oyuzden kendi doktorum yapacak

Cok hatali bir yaklasim. Size bunu soyleyen bir dr. Ya da saglikci olamaz. Gebeligi sonlandirmasaniz bile anne karninda iken tedavisi mumkun ama dogunca cok gec olan bircok hastalik var. Bence mutlaka yaptirin. Ben de haftaya yaptiracagim insallah

Mart anneleri merhabalar. Ayrıntılı testi kadın doğum mu yapıyor ya da farklı bi bölümden randevu mu almak lazım?

benim aklıma ekstradan bir de 250-300 tl lik doğalgaz faturaları geliyor

Mart anneleri merhabalar. Ayrıntılı testi kadın doğum mu yapıyor ya da farklı bi bölümden randevu mu almak lazım?
Perinatalog yapması gerekiyor. Kadın doğumu aradığınız da sorun siz perinatologunuz var mi o mu yapıyor diye. Bilgi veriyorlar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…