2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Rabbim hayallerimizi gerçek yapsın dualarımızı kabul etsin inşallah

Kizlaaaaaaar biz doktordan geldik nasilsiniz kizimiz oluyoorrrr
14. Haftada baska bir dr erkek sanki demişti son saniyede ama emin degildi. Simdi 17. Haftadayiz 165 gram olmus. 10\15 kasim arasi ayriltili ultrason tarihi verdi. Bir takim kan b13 tsh tit gibi testleri tekrar edelim dedi haftaya vericem sonuçları. Yaa yerde miyim gökte miyim bilmiykrum sagsalim alalim insaallah kucagimiza

Bende hix hissetmiyorum ilk oglumda kacinci haftada hissettim hatirlamiyorum ama siz hissetmiyosaniz bana daha cok erken demektir.

23 ekime ayrıntılı ultrason için randevu aldım kızlar.. ikiz olduğu için 600 tl + doktorun muayene ücreti 122 tl dediler Ankara Başkent Hastanesi..

Ben cerrahpaşada yaptırıcam inşallah yarın. sadece doktor prof olduğu için 122 tl ödicekmişim
Benim doktorumda cerrahpaşada Prof Ali benian iyi bi doktordur kızımında doktoruydu bizimde haftaya perşembe güzel haberler alırız inşlh biz cinsiyeti bile öğrenemedik henüz

Canım her şey bebegimizin sağlığı için degil mi?anlıyorum seni okuldan öğrencilerinden de ayrılmak zor olacak.keske hersey bizim elimizde olsa ama malesef değil.senin ve bebeginin sağlığı herseyden daha önemli.dikkat et çok gecmis olsun canım

Kizlar ogluma emzik biraktirma girisiminde bulundum bir kere denedim basaramadim.bu ikinci deneyisim oglen hic uyumadi surekli emzik emzik basimin etini yedi gecede aglayarak yataktan kacarak cebellestik en sonunda kolumda salladim biraz sersemledi mizmizlana mizmizlana uyudu yarin napicaz bakalim haa birde gece uyanirsa napcam bilemiyorum.

Diğerlerinde neden olmadı ki acaba. Nasıl bişey biliyo musun arı sokması gibi biraz şiş biraz kaşıntı hissi birazda ağırlık tabi herkeste farklı şekilde de olabilir, bünye meselesi.
Ben daha önce yurtdışındaydım orda yapılmıyor tetanoz aşısı , ben hamileyken kan testinde kızamıkçık aşım eksik çıkmıştı onu yaptırmıştım sadece

Canım oğlun ne kadarlık?

23 ekime ayrıntılı ultrason için randevu aldım kızlar.. ikiz olduğu için 600 tl + doktorun muayene ücreti 122 tl dediler Ankara Başkent Hastanesi..
Canim yves Rocher den sampuan cilt temizleme ürünü hangilerini kullanıyorsun. Önerdiklerin neler. Haftasonu gidip almayı düşünüyorum da.

Ben daha önce yurtdışındaydım orda yapılmıyor tetanoz aşısı , ben hamileyken kan testinde kızamıkçık aşım eksik çıkmıştı onu yaptırmıştım sadece
Anladım canım, şimdikini ne zaman yaptırıcaksın? Benim yarın kontrolüm var gidip geleyim halim kalırsa sağlık ocağınada uğrar yaptırırım aşımı

Gayet iyi bir zamanlama canım. Benimde oğlum tam 18 aylıktı bıraktığında. Gece özellikle çok düşkündü emziğe. Bir kere eski emziğini bulup emmeye kalkmıştı, ucu hafif delik gibiydi eliylede oynadığı için. Ağzına alınca yadırgadı, birkaç sefer daha denedi geri çıkardı. Baktım ememiyo, ucunu azcık daha deforme ettim parçalanmıcak şekilde tabi. Yeni emziğide kaldırdım. Çok denedi o emziği emebilmeyi ama yapamadı. Gündüz ememediğinden gece de aramamaya başladı. 1 hafta içinde oldu bitti.

Bende oglen ucunu kestim sinek yemis dedim aldi agzina goturdu bakti olmuyo atti bir kac kez iztedi sinek yemis dedim o sekilde atlattik oglen yatmaya gittik uykuya gecemedi cok ustelemedim aksamda iste baya zorladi gece kalkip istiyodu bu gece nolcak bakalim.doktor birakin artik dedi damak bozuklugu ve hijyen acisindan agliyo birakamadik dedim aglasin yapucak bisi yok dedi.kararliyim bu sefer ama duzen bozulcak galiba insallah kolay atlatiriz.

Biraz zor birkaç gün geçirirsiniz ama istikrarlı olduğun sürece o da kabullenir canım hiç merak etme. Bırakması en güzeli. Çok da güzel anlatmışsın, çok hoşuma gitti sinek yemesi:) zaten o bücürler herşeyi ağlayarak yaptırıyorlar, dayanamıyoruz işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…