2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Ben sabah aksam iciyorum canim. Ise yariyor. Ben onu 9 aydir kullaniyorum gerçi.

Ben sadece gün de 1 kez içiyorum ve faydasi
Ben sabah aksam iciyorum canim. Ise yariyor. Ben onu 9 aydir kullaniyorum gerçi.
Ben bir kez iciyorum ve tansiyonum dusmuyo limonlu şu içiyorum denge de tutsun diye 15/9 genelde tansiyonum ve çok uzuluyorum sonumuz ne olucak diye,hayırlısı Allahtan ...

Valla bana hiç sıkıntı çıkarmadı bu ilaç normalde midem ve bünyem çok hassastor ama gayet memnunum...

Ben uyuturken verio gece agzindan aliyordum 1 haftaya geceyide kestim. Kizim kendi atti emzigini

Iyi geceler en son 800 lü sayfalarda kalmışım. Biraz ağır bulantılı uykulu dönemler geçirdim.kizin okulu ufaklığın yemesi içmesi derken anca düzen kurabildim. Bu ara daha iyiyim bulantıların azaldı. Veee 1 prensesim daha oluyor çok şükür umarım hepiniz iyisinizdir

Teşekkürler canım. Pek beklemiyodum da ondan bi şoka girdim.

N nursenaoz canım öncelik senin ve bebeğinin sağlığı. İkinizde sağlıklı olduktan sonra gerisi hallolur gider kendiliğinden. Allah hepimize sağlıcakla doğurmak büyütmek nasip etsin inşallah. Şükür yarıladık bile :) bundan sonra daha iyi oluruz inşallah..

İnşallah canım. Dikkat ederek gecicek benim hamileligimde demek ki. 19+5 olmusum. Yariladik hakkaten

Merhaba kızlar, bacakta kramp yaşayan oldu mu? Az önce şiddetli bir krampla uyandım, erken değil mi ? 6. aydan itibaren oluyordu diye hatırlıyorum.
Bir de osteocare diye bir ilaca başlamıştım kalsiyum magnezyum vs içeriyor. Pek işe yaramamış.

Bahsettiğin ilaçta nasıl bir sıkıntı var? Ben hap kullanmak istemediğim için surup istedim. ferrum fortun içeriğini inceleyeyim bir de
Kanda kalsiyum oranı uzun sure yüksek olduğunda sıkıntıya sebep olur yazıyor prospektusunde. Fazla kalsiyumun da iyi olmadığını okuyorum şimdide. Bu nedenle acikcasi sadece d vitamini verse bana sanki daha iyi olur diye düşünüyorum. Ama tabi doktora bu endişeleri anlatmam lazim

Benim dr um tüp bebek dr u olduğu için pek bilmiyor rapor işlerini ben de plesanta previa yim yarım saat ayakta duramiyorum rapor 3 aylık nasıl verdi size biz bu zamana kadar 10 günlük aylık idare ediyoruz bir sorayım dedi

Günaydın kızlarrrr. Rüyasında bebeğini görenler kervanına bende katıldım ama bende doğuma nasıl gittiğimi hatırlamıyorum, eşime soruyorum nasıl oldu doğum diye, o da huzursuzdun hastaneye gittik diyo esmer bi kız gördüm ben, oğluşumda öyle olduğundan mı ne :)) bi minik halini bi de azcık büyümüş olarak gördüm. Bunca kabustan sonra normal bir rüya beklenmezdi zaten benden de şimdi hazırlanıp görmeye gidicez kızçemi. Bir de detaylı için randevu alıcaz. İnşallah herşey yolundadır.

selam cnm gelince mutlaka kilosunu haftasını yaz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…