- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.721
Tmm canım, dr öyle pek bişey anlatmıyot devlette ama sorucam özellikle. Bu arada seninde nadiren de olsa bulantın oluyor mu mesela yediğin ya da içtiğin ufacık bişeyden bile?
Cok sanslisiniz bir donem bende yatarken deyip vermiyodum sonra biraktirim dedim iyice baglandi hic agzindan cikarmaz oldu.neyseki gece uyuduktan sonra sorun cikarmadi bu gecede insallah sorun olmaz.Ben uyuturken verio gece agzindan aliyordum 1 haftaya geceyide kestim. Kizim kendi atti emzigini
Guzel haberlerini bekliyoruz cnm.Günaydın kızlarrrr. Rüyasında bebeğini görenler kervanına bende katıldım ama bende doğuma nasıl gittiğimi hatırlamıyorum, eşime soruyorum nasıl oldu doğum diye, o da huzursuzdun hastaneye gittik diyoesmer bi kız gördüm ben, oğluşumda öyle olduğundan mı ne :)) bi minik halini bi de azcık büyümüş olarak gördüm. Bunca kabustan sonra normal bir rüya beklenmezdi zaten benden de şimdi hazırlanıp görmeye gidicez kızçemi. Bir de detaylı için randevu alıcaz. İnşallah herşey yolundadır.
Hemşire 10 ekimden sonra gel demişti az sonra gitmeyi düşünüyorum oğlumda hasta onu da götüreceğimAnladım canım, şimdikini ne zaman yaptırıcaksın? Benim yarın kontrolüm var gidip geleyim halim kalırsa sağlık ocağınada uğrar yaptırırım aşımı
Cok tesekkur ederim canimİnternetten Cerrahpaşa randevu diye giriyorsunuz ve alt bölümde Prof seçeneklerinden birini tercih edip randevu almanız yeterli ben orda takipteyim
Canm gunde 1 tane pek bi ise yaramiyor zaten. 15lerdeyse daha fazla icmen lazim. Tansiyonun dusmedikten sonra onu bosa icmis oluyorsun. Doktorunla konusup dozu artir bence. Bana kendin olc gunde 3 e kadar cikarabilirsin kendine gore dedi. Bende gunluk olcup yuksek cikiyorsa ona gore artiriyorum. Suan etkilemiyor ama Allah korusun son aylarda riske atmayalim kendimizi. Peki sana dogum yontemi hakkinda birsey dedimi? Biz daha konusmadik ama arastrdigim kadaryla hipertansiyon hastalarina normal dogum onerilmiyormus. Allah korusun annenin hayati tehlikesinden dolayi preeklampsi falanBen sadece gün de 1 kez içiyorum ve faydasi
Ben bir kez iciyorum ve tansiyonum dusmuyo limonlu şu içiyorum denge de tutsun diye 15/9 genelde tansiyonum ve çok uzuluyorum sonumuz ne olucak diye,hayırlısı Allahtan ...
canım makyaj temizleme ürünü olarak Bioderma Sensibio H2O Micelle Su kullanıyorumCanim yves Rocher den sampuan cilt temizleme ürünü hangilerini kullanıyorsun. Önerdiklerin neler. Haftasonu gidip almayı düşünüyorum da.
Benim gittiğim özel hastne ve rahime dikiş atıldı 15 gun rapor vermişti. Dün 32.haftaya kadar çalışma ondan sonrada doğum izni başlar dedi. 90 gun yazdı ama rapor bölümündeki arkadaş sorun çıkabilir 45 +45 veriyim dedi tamam dedim. Dr.a imzalatmaya götürdüm dr.90 gun verelim bi daha uğraşma dedi. Ben de sorun değil zaten kontrole geliyorum 45 gun sonuna denk getiririm bi tanesini dedim.Benim dr um tüp bebek dr u olduğu için pek bilmiyor rapor işlerini ben de plesanta previa yim yarım saat ayakta duramiyorum rapor 3 aylık nasıl verdi size biz bu zamana kadar 10 günlük aylık idare ediyoruz bir sorayım dedi
Ben sadece gün de 1 kez içiyorum ve faydasi
Ben bir kez iciyorum ve tansiyonum dusmuyo limonlu şu içiyorum denge de tutsun diye 15/9 genelde tansiyonum ve çok uzuluyorum sonumuz ne olucak diye,hayırlısı Allahtan ...
Kolay gelsinnnCok sanslisiniz bir donem bende yatarken deyip vermiyodum sonra biraktirim dedim iyice baglandi hic agzindan cikarmaz oldu.neyseki gece uyuduktan sonra sorun cikarmadi bu gecede insallah sorun olmaz.
Ohh maşallah tadını çıkar sohbetin canım. Kafan dağılsın. Göbüşte çıkmış darısı hareketlerle , cinsiyete inşallahGunaydin kizlar umarim herkes iyidir okuyamadim cunku. ben evdeyim misafirlerim var cok guzel vakit geciriyoruz ve birde bebisimiz var 1.5 aylik ayy bir gorseniz minicik ya cok tuhaf geliyor insana suan 10 aylik oglum var onunla kiyaslayinca minicik yaa .Rabbim bizede sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. haa bu arada kizlar artik gobegim cikti belli oluyor hamile oldugum cok sukur iyiyiz bir tek harrketleri kaldi onlarida yavas yavas hissedecem insallah opuyorum sizleri grsrz
Kizlar 20. Haftada yapılan ayrintili usg hangi hastanede kaca yaptiracaksiniz bilgisi olan varsa paylaşalım. Istanbulda.
Bende ucunu kestim zaten emmiyo o sekilde alip firlatiyo ama uykuya dalamadi oglen biberonla sut istiyo surekli onu emzik olarak kullaniyor.gecede dalamadi uykuya baya agladi yataktan kalkmak istedi falan normalde elimi tutar uyur kucagimda salladim ayakta salladim dalsin diye yok banamisin demedi sonunda aglayarak uyudu.bu gunde ara ara soruyor 2 3 gunde unutur diyolar bakalim artik napicaz.Kolay gelsinnn
Benim oğlumda 26 aylık sadece uykuya dalarken emmek istiyor emziğini. Gün içinde tiryakisi değil ama inanın belki 100 ü aşkın emzik aldık bu zamana kadar...
Isırıp ısırıp tazesini istedi , ve aldık
Birgün yeter dedim artık bitti vermeyeceğim. 3 gün inatlaştım ağlamalı sızlamalı atlattım. Sonra anneme bırakmam gerekti oğlumu, annem ağlamalarına dayanamamış gitmiş 3 tane emzik almış . Hooop başa döndük. Şimdi çok daha fazla düştü emziğin üstüne bilmiyorum nasıl atlatıcaz.bir yakınımda emzik yırtılınca içine zeytin çekirdeği yerleştirmiş birdaha almamış çocuk ama psikolojiside etkilenir diye düşünüyorum böyle yapsam. Neyse Allahtan parmak emmiyorlar , emzik bişekilde bırakılır ama parmak işi zor...
Tamam canım, geçmiş olsun. Bende yeni geldim bugün mü gitsem yarın mı bilemiyorum.Hemşire 10 ekimden sonra gel demişti az sonra gitmeyi düşünüyorum oğlumda hasta onu da götüreceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?