2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tmm canım, dr öyle pek bişey anlatmıyot devlette ama sorucam özellikle. Bu arada seninde nadiren de olsa bulantın oluyor mu mesela yediğin ya da içtiğin ufacık bişeyden bile?

sabah oluyor bazen tıpkı bu sabah olduğu gibi ,gün içinde de nadiren ekşimler oluyor soda içmesem yanmışım

Ben uyuturken verio gece agzindan aliyordum 1 haftaya geceyide kestim. Kizim kendi atti emzigini
Cok sanslisiniz bir donem bende yatarken deyip vermiyodum sonra biraktirim dedim iyice baglandi hic agzindan cikarmaz oldu.neyseki gece uyuduktan sonra sorun cikarmadi bu gecede insallah sorun olmaz.

Guzel haberlerini bekliyoruz cnm.

Anladım canım, şimdikini ne zaman yaptırıcaksın? Benim yarın kontrolüm var gidip geleyim halim kalırsa sağlık ocağınada uğrar yaptırırım aşımı
Hemşire 10 ekimden sonra gel demişti az sonra gitmeyi düşünüyorum oğlumda hasta onu da götüreceğim

günaydın güzel anneler.serin hatta soğuğa yakın bir ankara sabahından kocaman günaydınlar.c.tesi doktor randevum var bebeğimi özledimm.karnımın altında pit pit ediyor.sanki kanat çirpiyor minik.bi görsem rahatlasam özledim çok.bu arada eşim geceleri horladığımı söylüyor.ömrümde duymadığım şeyler bu sabah şaşırdım valla

Ben sadece gün de 1 kez içiyorum ve faydasi

Ben bir kez iciyorum ve tansiyonum dusmuyo limonlu şu içiyorum denge de tutsun diye 15/9 genelde tansiyonum ve çok uzuluyorum sonumuz ne olucak diye,hayırlısı Allahtan ...
Canm gunde 1 tane pek bi ise yaramiyor zaten. 15lerdeyse daha fazla icmen lazim. Tansiyonun dusmedikten sonra onu bosa icmis oluyorsun. Doktorunla konusup dozu artir bence. Bana kendin olc gunde 3 e kadar cikarabilirsin kendine gore dedi. Bende gunluk olcup yuksek cikiyorsa ona gore artiriyorum. Suan etkilemiyor ama Allah korusun son aylarda riske atmayalim kendimizi. Peki sana dogum yontemi hakkinda birsey dedimi? Biz daha konusmadik ama arastrdigim kadaryla hipertansiyon hastalarina normal dogum onerilmiyormus. Allah korusun annenin hayati tehlikesinden dolayi preeklampsi falan

Canim yves Rocher den sampuan cilt temizleme ürünü hangilerini kullanıyorsun. Önerdiklerin neler. Haftasonu gidip almayı düşünüyorum da.
canım makyaj temizleme ürünü olarak Bioderma Sensibio H2O Micelle Su kullanıyorum
ardından yüzümü yıkamak için Yves Rocher yüz yıkama jelini kullanıyorum, linki burada: http://www.yvesrocher.com.tr/contro...tici-yuz-temizleme-jeli-390ml/?cmSrc=Category

sonra yüz nemlendiricisi olarak http://www.yvesrocher.com.tr/contro...4-saat-nemlendiren-yogun-krem/?cmSrc=Category kullanıyorum.

şampuan olarak bütün çeşitlerini denedim ama bana en uygun olanı normal saçlar için 3in1 şampuan oldu, yıllardır değiştirmedim: http://www.yvesrocher.com.tr/control/product/~category_id=B1003/~product_id=17801?cmSrc=Category
bu şampuanı kullanınca saç kremine pek gerek kalmıyor ama eşim bunu kullandığımda saçımı kurutmaya taramaya bayılıyor yumuşacık olup güzel koktuğu için : http://www.yvesrocher.com.tr/contro...cin-parlaklik-veren-sac-kremi/?cmSrc=Category

banyo yağı olarak bunu kullanıyorum: http://www.yvesrocher.com.tr/contro...i/dus-jeli-mango-kisnis-400ml/?cmSrc=Category

Mağaza görevlisine hamile olduğumu söylediğimde duş jeli olarak bunları kullanmamı önerdi, içeriği çok daha doğalmış http://www.yvesrocher.com.tr/contro...=B1053/~product_id=21007?cmSrc=Category|Brand
http://www.yvesrocher.com.tr/contro...=B1053/~product_id=84364?cmSrc=Category|Brand

en temel olarak sürekli kullandığım ürünler bunlar. Ben gayet memnunum. Günlük roll-on'larını da kullanıyordum ama sebamed'in organik roll-onlarını daha çok beğenince ağırlıklı olarak sebamed almaya başladım.

Benim gittiğim özel hastne ve rahime dikiş atıldı 15 gun rapor vermişti. Dün 32.haftaya kadar çalışma ondan sonrada doğum izni başlar dedi. 90 gun yazdı ama rapor bölümündeki arkadaş sorun çıkabilir 45 +45 veriyim dedi tamam dedim. Dr.a imzalatmaya götürdüm dr.90 gun verelim bi daha uğraşma dedi. Ben de sorun değil zaten kontrole geliyorum 45 gun sonuna denk getiririm bi tanesini dedim.
Heyet raporu oluyor bu. 3 kadin dogumcuda imzalıyor.
Kendisi verdi ben de şaşırdım çalışmayı düşünüyordum 16 saatti zaten dersim.
Rahim biraz oval gibi ne olur ne olmaz zaten.kasılmalarinda var çalışma dedi.

Ben sadece gün de 1 kez içiyorum ve faydasi

Ben bir kez iciyorum ve tansiyonum dusmuyo limonlu şu içiyorum denge de tutsun diye 15/9 genelde tansiyonum ve çok uzuluyorum sonumuz ne olucak diye,hayırlısı Allahtan ...

Ayrica daha gecen gun trt deki doktor programinda izledim. Limondan ziyade bir cay bardagi pancar suyu cok daha etkiliymis tansiyonu düşürmede. Gecen kış denemistim tadi cok harika degil ama ilac niyetine icilebilir. Bir de .en etkilisi nar. Kış da geliyor hazir. Firsat buldukca nar suyu icebilirsin. Allah yardimcimiz olsun.

Cok sanslisiniz bir donem bende yatarken deyip vermiyodum sonra biraktirim dedim iyice baglandi hic agzindan cikarmaz oldu.neyseki gece uyuduktan sonra sorun cikarmadi bu gecede insallah sorun olmaz.
Kolay gelsinnn
Benim oğlumda 26 aylık sadece uykuya dalarken emmek istiyor emziğini. Gün içinde tiryakisi değil ama inanın belki 100 ü aşkın emzik aldık bu zamana kadar...
Isırıp ısırıp tazesini istedi , ve aldık
Birgün yeter dedim artık bitti vermeyeceğim. 3 gün inatlaştım ağlamalı sızlamalı atlattım. Sonra anneme bırakmam gerekti oğlumu, annem ağlamalarına dayanamamış gitmiş 3 tane emzik almış . Hooop başa döndük. Şimdi çok daha fazla düştü emziğin üstüne bilmiyorum nasıl atlatıcaz. bir yakınımda emzik yırtılınca içine zeytin çekirdeği yerleştirmiş birdaha almamış çocuk ama psikolojiside etkilenir diye düşünüyorum böyle yapsam. Neyse Allahtan parmak emmiyorlar , emzik bişekilde bırakılır ama parmak işi zor...

Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir okuyamadim cunku. ben evdeyim misafirlerim var cok guzel vakit geciriyoruz ve birde bebisimiz var 1.5 aylik ayy bir gorseniz minicik ya cok tuhaf geliyor insana suan 10 aylik oglum var onunla kiyaslayinca minicik yaa . Rabbim bizede sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. haa bu arada kizlar artik gobegim cikti belli oluyor hamile oldugum cok sukur iyiyiz bir tek harrketleri kaldi onlarida yavas yavas hissedecem insallah opuyorum sizleri grsrz

Ohh maşallah tadını çıkar sohbetin canım. Kafan dağılsın. Göbüşte çıkmış darısı hareketlerle , cinsiyete inşallah

Kızlar mrb 2 haftadır yazamıyorum girmeye vaktim olmadı çocuklar okula gidiyor osu busu vs cuma sabahı kontrole gideceğiz bakalım çok heyecanlıyım yine akşamları çok baş ağrım oluyor benim eve gelince 7,5 oluyor saat yemek ye dersleri yaptır çok ödev veriyor öğretmenler ayrıca haftada bi kitap ve cumq günleri okutulan kitaptan test yapılıyor oğlum okumak yapmak istemiyor sürekli onu ikna etmeye çalışıyorum hormonlar malum sinirler zayıf sinirden ağlıyorum bazen sonra üzülüp yapıyor baş ağrımı yoğunluğa da bağlıyorum aslında akşama zor yetişiyor yemek işler vs bi bakıyorum saat gelmiş bu saatler böyle çok kötü oldu oturduğum yer çok kötü okul yolu otoban gibi oluyor arabalar hiç fırsat vermiyor vallahi ilk Aydan bunaldım ama bi yandan da enerjime şaşırıyorum maşallah diyorum bu arada gribin somlarına geldim 2 aydır pis şekilde gribim sizlerde dikkat edin kendinize cuma günü bebeğimle alakalı bilgileri paylaşırım inş ters giden bişey yoktur 18 haftamız bitti bizim 19 haftadayız bu arada

Bende ucunu kestim zaten emmiyo o sekilde alip firlatiyo ama uykuya dalamadi oglen biberonla sut istiyo surekli onu emzik olarak kullaniyor.gecede dalamadi uykuya baya agladi yataktan kalkmak istedi falan normalde elimi tutar uyur kucagimda salladim ayakta salladim dalsin diye yok banamisin demedi sonunda aglayarak uyudu.bu gunde ara ara soruyor 2 3 gunde unutur diyolar bakalim artik napicaz.

Kızlar biz kontrolden geldik, sistemler gitmiş tam bir rezaletti. Zaten devlet olunca normalde de ilgi olmuyor malesef. Dr.a kendim sordum kilosunu 300 gr olmuş maşallah. 3 kasıma randevu verildi detaylı usg için. 22-24. Haftalar arasında bakılıyomuş. Mide içinde şurup yazdı, gaviskon kullanayım mı demiştim daha etkilisini yazıcan dedi. Rennie felandır heralde. Eğer farklı birşeyse eczaneden alınca yazarım sizede.
ilkduyansenol Esmahan38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…