- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.741
İlgilendiğin için öncelikle çok teşekkür ederim.Özele gittiğim doktorumu değiştiryorum zaten şuan doktor araştırıyorum,geçenlerde kontrol için sağlık ocağına gittiğimde tansiyonumla ilgili ordaki hemşire uyandırdı,alfameti tek bir tane içme o zaman dedi günde 3 ya da daha fazla içen hastalar var deyince şaşırdım.İlk doğumum normaldi nasip olurda aksilik olmazsa ikinci de öyle olsun istiyorum ama bilmiyorum..Ama bu yüksek tansiyon beni çok tedirgin ediyor,acaba benim cihazım mı yanlış ölçüyor dedim eczane ile karşılaştırdım çok fark yoktu o derece takıldım bu işe....Canm gunde 1 tane pek bi ise yaramiyor zaten. 15lerdeyse daha fazla icmen lazim. Tansiyonun dusmedikten sonra onu bosa icmis oluyorsun. Doktorunla konusup dozu artir bence. Bana kendin olc gunde 3 e kadar cikarabilirsin kendine gore dedi. Bende gunluk olcup yuksek cikiyorsa ona gore artiriyorum. Suan etkilemiyor ama Allah korusun son aylarda riske atmayalim kendimizi. Peki sana dogum yontemi hakkinda birsey dedimi? Biz daha konusmadik ama arastrdigim kadaryla hipertansiyon hastalarina normal dogum onerilmiyormus. Allah korusun annenin hayati tehlikesinden dolayi preeklampsi falan
Sana da geçmiş olsun, ben gittim yaptırdım 1 ay sonra tekrar gel dedi bir kaç gün ağrı yapabilir sol koluna yapalım dedi yaptı bir kaç saat geçti şimdilik ağrı sızı yok yaparkende ağrımadı bakalım :)Tamam canım, geçmiş olsun. Bende yeni geldim bugün mü gitsem yarın mı bilemiyorum.
En önemlisi ilk gündü canım. Daha kolay olacak gör bakBende ucunu kestim zaten emmiyo o sekilde alip firlatiyo ama uykuya dalamadi oglen biberonla sut istiyo surekli onu emzik olarak kullaniyor.gecede dalamadi uykuya baya agladi yataktan kalkmak istedi falan normalde elimi tutar uyur kucagimda salladim ayakta salladim dalsin diye yok banamisin demedi sonunda aglayarak uyudu.bu gunde ara ara soruyor 2 3 gunde unutur diyolar bakalim artik napicaz.
Çok sevindimm, inşallah olmazda. Benim korkumda hemşirenin eli:) inşallah rahat geçer benimde.Sana da geçmiş olsun, ben gittim yaptırdım 1 ay sonra tekrar gel dedi bir kaç gün ağrı yapabilir sol koluna yapalım dedi yaptı bir kaç saat geçti şimdilik ağrı sızı yok yaparkende ağrımadı bakalım :)
Rica ederrim canim evet bende daha onceden iciyordum. Bu doktoruma gunde 1 kez bazen 2 iciyorum deyince sasirdi. 1 tane icmekle hic icmemek arasnda Bir fark yokki ise yariyormu okadari dedi. Normalde 8 tane falan baslatiyoruz dedi. Ilk dogumunda dusukmuyydu hep tansiyonun. Insaallah donemsel biseydir belki normale doner son aylara dogru.İlgilendiğin için öncelikle çok teşekkür ederim.Özele gittiğim doktorumu değiştiryorum zaten şuan doktor araştırıyorum,geçenlerde kontrol için sağlık ocağına gittiğimde tansiyonumla ilgili ordaki hemşire uyandırdı,alfameti tek bir tane içme o zaman dedi günde 3 ya da daha fazla içen hastalar var deyince şaşırdım.İlk doğumum normaldi nasip olurda aksilik olmazsa ikinci de öyle olsun istiyorum ama bilmiyorum..Ama bu yüksek tansiyon beni çok tedirgin ediyor,acaba benim cihazım mı yanlış ölçüyor dedim eczane ile karşılaştırdım çok fark yoktu o derece takıldım bu işe....
insallah canim insallah valla cok guzel oldu gelmeleri dedigin gibi kafan dagiliyorOhh maşallah tadını çıkar sohbetin canım. Kafan dağılsın. Göbüşte çıkmış darısı hareketlerle , cinsiyete inşallah
Çok teşekkür ederim canım sağol ,,Diğerlerini de deniyeceğim inşallah...Ayrica daha gecen gun trt deki doktor programinda izledim. Limondan ziyade bir cay bardagi pancar suyu cok daha etkiliymis tansiyonu düşürmede. Gecen kış denemistim tadi cok harika degil ama ilac niyetine icilebilir. Bir de .en etkilisi nar. Kış da geliyor hazir. Firsat buldukca nar suyu icebilirsin. Allah yardimcimiz olsun.
Rica ederrim canim evet bende daha onceden iciyordum. Bu doktoruma gunde 1 kez bazen 2 iciyorum deyince sasirdi. 1 tane icmekle hic icmemek arasnda Bir fark yokki ise yariyormu okadari dedi. Normalde 8 tane falan baslatiyoruz dedi. Ilk dogumunda dusukmuyydu hep tansiyonun. Insaallah donemsel biseydir belki normale doner son aylara dogru.
Aynen oyle valla bu gunde oglen uyumadi insallah uyku duzeni bozulmaz kardeside gelicek cok zorlanirim valla.En önemlisi ilk gündü canım. Daha kolay olacak gör bak
Allah kolaylık versin... Düşünsene elimizden tlefonları , tabletleri , tvleri aldıklarını zor bir durum kıyamam miniklere
Gaviscon ve türevi ilaçlar 2 haftadan fazla kullanımında vücutta aliminyum birikmesine neden oluyormus. Ben hamile olmadan önce kullaniyodum bi arkadaş soylemisti. Unutkanliga sebep oluyormuş böylece diye.Kızlar biz kontrolden geldik, sistemler gitmiş tam bir rezaletti. Zaten devlet olunca normalde de ilgi olmuyor malesef. Dr.a kendim sordum kilosunu 300 gr olmuş maşallah. 3 kasıma randevu verildi detaylı usg için. 22-24. Haftalar arasında bakılıyomuş. Mide içinde şurup yazdı, gaviskon kullanayım mı demiştim daha etkilisini yazıcan dedi. Rennie felandır heralde. Eğer farklı birşeyse eczaneden alınca yazarım sizede.
@ilkduyansenol @Esmahan38
Hayda bu doktorlara ne oluyor yav.banada 11.haftada erkek demisti benimkide degisirmi simdi hic sasirmam.Kızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
11 haftallken erkek demişti doktorum. Bugünde büyük ihtimal kız dedi çıkıntıyı bende göremedim. Eminmiyiz diye sordum? Hayır emin değilim dedi.
Bu hafta olmuş neden emin değilki yaaa bir ay daha nasıl dayanırım ben
Ben senin usg.ne yorum yapmismiydim?Kızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
11 haftallken erkek demişti doktorum. Bugünde büyük ihtimal kız dedi çıkıntıyı bende göremedim. Eminmiyiz diye sordum? Hayır emin değilim dedi.
Canım cok sevindim bak ne güzel hadı hayırlısı kızdır kızKızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
Gözün aydın canım ,iki oglandan sonra kız da güzel olur.insallah bu sefer yanilmamistir doktorun.Kızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
Gözün aydin değişmez artik bence. Ben ilk 13.haftada öğrendim 20. Haftadayim hiç değişmediKızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
Evet kzum 11 haftalıkken ki fotomuza yorum yapmıştın. Erkek gbiydi dedikBen senin usg.ne yorum yapmismiydim?
Evet bencede pipisi dusmus :) kiz bebek oley :) benimkinede 12 haftada erkege benziyo demisti son usg.mizde boyle ters donmustu dun ogrendimki kiz bebek :)Evet kzum 11 haftalıkken ki fotomuza yorum yapmıştın. Erkek gbiydi dedikson foto 15 haftalıkEki Görüntüle 2054296 Eki Görüntüle 2054297
Hadi bakalım seninde gözün aydın. Tik ederimEvet bencede pipisi dusmus :) kiz bebek oley :) benimkinede 12 haftada erkege benziyo demisti son usg.mizde boyle ters donmustu dun ogrendimki kiz bebek :)
Peki ne kullanıcaz mide için, bazen dayanılmaz oluyor. Oğlumda fayda eden yöntemlerin hiçbiri fayda etmiyor bunda. Ne yazdığınıda merak ediyorum aslında ama eczaneye uğrama şansım yoktu.Gaviscon ve türevi ilaçlar 2 haftadan fazla kullanımında vücutta aliminyum birikmesine neden oluyormus. Ben hamile olmadan önce kullaniyodum bi arkadaş soylemisti. Unutkanliga sebep oluyormuş böylece diye.
Canım sağlıklı olsunda öğrenirsin, beklemek çok sıkıcı oluyor ama başka dr.a gitme şansın varsa belki öğrenebilirsin. Emin olmadan söylemiyorlar hiçbirşeyi.Kızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
Gözun aydın canim bu zamandan sonra değişmez benimde iki oglandan sonra kiz 11 haftadan beri hiç değişmedi çok sevindim senin adınaKızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?