2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İlgilendiğin için öncelikle çok teşekkür ederim.Özele gittiğim doktorumu değiştiryorum zaten şuan doktor araştırıyorum,geçenlerde kontrol için sağlık ocağına gittiğimde tansiyonumla ilgili ordaki hemşire uyandırdı,alfameti tek bir tane içme o zaman dedi günde 3 ya da daha fazla içen hastalar var deyince şaşırdım.İlk doğumum normaldi nasip olurda aksilik olmazsa ikinci de öyle olsun istiyorum ama bilmiyorum..Ama bu yüksek tansiyon beni çok tedirgin ediyor,acaba benim cihazım mı yanlış ölçüyor dedim eczane ile karşılaştırdım çok fark yoktu o derece takıldım bu işe....

Tamam canım, geçmiş olsun. Bende yeni geldim bugün mü gitsem yarın mı bilemiyorum.
Sana da geçmiş olsun, ben gittim yaptırdım 1 ay sonra tekrar gel dedi bir kaç gün ağrı yapabilir sol koluna yapalım dedi yaptı bir kaç saat geçti şimdilik ağrı sızı yok yaparkende ağrımadı bakalım :)

En önemlisi ilk gündü canım. Daha kolay olacak gör bak
Allah kolaylık versin... Düşünsene elimizden tlefonları , tabletleri , tvleri aldıklarını zor bir durum kıyamam miniklere

Çok sevindimm, inşallah olmazda. Benim korkumda hemşirenin eli:) inşallah rahat geçer benimde.

Rica ederrim canim evet bende daha onceden iciyordum. Bu doktoruma gunde 1 kez bazen 2 iciyorum deyince sasirdi. 1 tane icmekle hic icmemek arasnda Bir fark yokki ise yariyormu okadari dedi. Normalde 8 tane falan baslatiyoruz dedi. Ilk dogumunda dusukmuyydu hep tansiyonun. Insaallah donemsel biseydir belki normale doner son aylara dogru.

Ohh maşallah tadını çıkar sohbetin canım. Kafan dağılsın. Göbüşte çıkmış darısı hareketlerle , cinsiyete inşallah
insallah canim insallah valla cok guzel oldu gelmeleri dedigin gibi kafan dagiliyor kiz benim gobek birden cikti nerden geldi anlamadim misafirlerim ilk geldigi gun bilmediler bile hamile oldugumu ben soyleyince şok oldular ama 2 gundur tam bir 4 aylin hamile gibi gozukuyorum cok sukur. dedigin gibi darisi hareketlere ve cinsiyete insallah. ama cinsiyete bayaa bi var daha dayanacaz artik

Çok teşekkür ederim canım sağol ,,Diğerlerini de deniyeceğim inşallah...

Tansiyonum hep düşüktü gebelikten önce hiç bilmem yüksek olsun,bir aylık mevzu ,dediğin gibi dönemseldir inşallah,ilk doğumda normaldi tansiyonum,tek sıkıntım şekerim yüksekti ve diyet yaparak atlattmıştım,şimdi de tuzu keserek diyet yapıcam,işin enteresan tarafı tansiyonu düşüren herşey şekeri artırıyor,ters orantı var yani,bakalım ne olucaz??

En önemlisi ilk gündü canım. Daha kolay olacak gör bak
Allah kolaylık versin... Düşünsene elimizden tlefonları , tabletleri , tvleri aldıklarını zor bir durum kıyamam miniklere
Aynen oyle valla bu gunde oglen uyumadi insallah uyku duzeni bozulmaz kardeside gelicek cok zorlanirim valla.

Gaviscon ve türevi ilaçlar 2 haftadan fazla kullanımında vücutta aliminyum birikmesine neden oluyormus. Ben hamile olmadan önce kullaniyodum bi arkadaş soylemisti. Unutkanliga sebep oluyormuş böylece diye.

Kızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
11 haftallken erkek demişti doktorum. Bugünde büyük ihtimal kız dedi çıkıntıyı bende göremedim. Eminmiyiz diye sordum? Hayır emin değilim dedi.
Bu hafta olmuş neden emin değilki yaaa bir ay daha nasıl dayanırım ben

Hayda bu doktorlara ne oluyor yav.banada 11.haftada erkek demisti benimkide degisirmi simdi hic sasirmam.

Ben senin usg.ne yorum yapmismiydim?

Canım cok sevindim bak ne güzel hadı hayırlısı kızdır kız

Gözün aydın canım ,iki oglandan sonra kız da güzel olur.insallah bu sefer yanilmamistir doktorun.

Gözün aydin değişmez artik bence. Ben ilk 13.haftada öğrendim 20. Haftadayim hiç değişmedi

Gaviscon ve türevi ilaçlar 2 haftadan fazla kullanımında vücutta aliminyum birikmesine neden oluyormus. Ben hamile olmadan önce kullaniyodum bi arkadaş soylemisti. Unutkanliga sebep oluyormuş böylece diye.
Peki ne kullanıcaz mide için, bazen dayanılmaz oluyor. Oğlumda fayda eden yöntemlerin hiçbiri fayda etmiyor bunda. Ne yazdığınıda merak ediyorum aslında ama eczaneye uğrama şansım yoktu.
Canım sağlıklı olsunda öğrenirsin, beklemek çok sıkıcı oluyor ama başka dr.a gitme şansın varsa belki öğrenebilirsin. Emin olmadan söylemiyorlar hiçbirşeyi.

Gözun aydın canim bu zamandan sonra değişmez benimde iki oglandan sonra kiz 11 haftadan beri hiç değişmedi çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…