2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar detaylı usg devlette 22-24 haftalar arasında dedi ordaki bayan. 3 kasıma gün verdi bana. 22+4 oluyor o gün. Sizce normal mi? İlkinde özele gidiyordum ve 20.haftada çektirmiştik.
Haftayı yanlış yazmışım düzelttim

Son düzenleme:
çoook teşekkür ederim. Linklerine kadar koymuşsun. çok sağol çok teşekkürler

Kızlar detaylı usg devlette 22-24 haftalar arasında dedi ordaki bayan. 3 kasıma gün verdi bana. 23+3 oluyor o gün. Sizce normal mi? İlkinde özele gidiyordum ve 20.haftada çektirmiştik.
banada 21+3'te verdi doktor. 21. ve 22. haftalarda yapılıyor diye okumuştum ama. sanırım bunun tek bir doğrusunu bulamıycam.

Vallahi , bi benimki muallak ta kaldı anlaşılan
Diğer arkadaşlarada tşk ederim. Bir ay sonra net konuşabilcem artık kızımmı oğlummu , çocukta şaşırdı karnımda :)
Hepimizinki inşallah sağlıkla hayırla gelsin de önemli değil bekleyelim :)
MUTLUYUM ki y4zy4qmurum N nursenaoz jtaime020626
geem Cakir123 L leylimley33
Anam birde isim değişikliği çıktı , oğlanı hazır etmiştik , bugün didiklerim artık heryeri isimlere bakarak :)

banada 21+3'te verdi doktor. 21. ve 22. haftalarda yapılıyor diye okumuştum ama. sanırım bunun tek bir doğrusunu bulamıycam.
Al benden de o kadar
Yüzük testi dener misin biii şimdi aklıma geldi ne çıkcak acaba :)

Dayanilmaz olunca mecburen kullaniliyor.

Bende bebegimi çok özledim ya görmek istiyorum artık.haftaya carsamba dr randevum var.ikili test riskli çıkmıştı benim.o yüzden drum üniv.has.yönlendirdi.detaylı ultrason için haftaya o gün ben 17+5 oluyorum.yani 18 haftalık.

Bugün izlediğim video da kadın doktor en iyi ayrıntılı ultrason 20 ve 22 hafta da olduğunu söyledi. Ama tecrübeli doktor en son çıkan cihazlar olursa 20 haftadan erken de olabilirmis ayrıntılı ultrason

Bu yüzük testini iki defa yaptım ben ikisinde de aynı sonuç çıktı, 1. Kız 2. Erkek 3. Erkek 4. Kız çıkmıştı. 1 kızım ve 1 oğlum var bu da erkek dedi doktor yani doğru çıktı ama bu başta ikiz gibiydi o da sayıldıysa bilmiyorum veya birde 4. Mü olacak :)

Yüzük testi nasıl yapılıyor. Bende yapmak istiyorum. Bugün doktora gittim kıza benzetti ama acele etme daha erken dedi. Ilk olacak inşallah sağlıklı olur. Gerisinin hiç önemi yok. Ama yinede bu merak ediyorum

Şimdi tekrar yaptım yine aynı sonuç çıktı :))
Ben düz bir yüzük alıyorum inçe bir zincirim var ona geçirdim. Yattım sırtüstü zinciri karnımın üstüne tuttum tek elle diğer elimle yüzüğü tuttum sonra yüzüğü yavaşça bıraktım. Bıraz bekleyince yüzük hareket etmeye başlıyor daire çizerse kız demek ileri geri giderse erkek demek. Elinle durdurup tekrar başlatınca diğer çoçuğu haber veriyor. Tüm çocuklar düşükler ve ölü doğumlar sayılıyormuş, bende 4 den sonra artık hareket etmemeye başlıyor bitiyor yanı

Bende de hep 3 tane görünüyor. Erkek-kız-kız :) 1 oğlum var, bu gelen kız. Ama üçüncüyü hiç düşünmemiştim tabi Allah bilir hayırlısı olsun :)
Daire çizince ne oluyodu
Bu damı oğlan diyor yoksa :)
O kız demiiiişşşş

Kızlar merhaba bugün zor bir gün geçirdim. Uzun zaman sonda ilk defa midem bulandı ve istifa ettim. Hamileliğim boyunca sadece 1 kere istifra etmiştim. Ve malesef kırmızı renkli çıkardım ve ağzımda kan tadı vardı ( yarın tekrar doktora gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur. İnternette gastrit olabilir yazıyor.

Gözün aydın canım 11 haftadaki bence tahmin. Ama şimdi 16 haftadasin tam cinsiyetin belli olduğu hafta bence kızdır darısı bize inşallah bizde bir kız haberi alırız benimde bir oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…