- 25 Temmuz 2017
- 151
- 153
- 23
- 35
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #11.781
Vallahi , bi benimki muallak ta kaldı anlaşılan
Diğer arkadaşlarada tşk ederim. Bir ay sonra net konuşabilcem artık kızımmı oğlummu , çocukta şaşırdı karnımda :)
Hepimizinki inşallah sağlıkla hayırla gelsin de önemli değil bekleyelim :)
@MUTLUYUM kiy4zy4qmurum N nursenaoz @jtaime020626
@geem @Cakir123 @leylimley33
Anam birde isim değişikliği çıktı , oğlanı hazır etmiştik , bugün didiklerim artık heryeri isimlere bakarak :)
Benim ki de özel hastane ama neden böyle yapti bilmemBenim gittiğim özel hastne ve rahime dikiş atıldı 15 gun rapor vermişti. Dün 32.haftaya kadar çalışma ondan sonrada doğum izni başlar dedi. 90 gun yazdı ama rapor bölümündeki arkadaş sorun çıkabilir 45 +45 veriyim dedi tamam dedim. Dr.a imzalatmaya götürdüm dr.90 gun verelim bi daha uğraşma dedi. Ben de sorun değil zaten kontrole geliyorum 45 gun sonuna denk getiririm bi tanesini dedim.
Heyet raporu oluyor bu. 3 kadin dogumcuda imzalıyor.
Kendisi verdi ben de şaşırdım çalışmayı düşünüyordum 16 saatti zaten dersim.
Rahim biraz oval gibi ne olur ne olmaz zaten.kasılmalarinda var çalışma dedi.
Ben detaylı usg için önümüzdeki hafta çarşamba gideceğim erken mi yani bilemedim şimdi :)Kızlar biz kontrolden geldik, sistemler gitmiş tam bir rezaletti. Zaten devlet olunca normalde de ilgi olmuyor malesef. Dr.a kendim sordum kilosunu 300 gr olmuş maşallah. 3 kasıma randevu verildi detaylı usg için. 22-24. Haftalar arasında bakılıyomuş. Mide içinde şurup yazdı, gaviskon kullanayım mı demiştim daha etkilisini yazıcan dedi. Rennie felandır heralde. Eğer farklı birşeyse eczaneden alınca yazarım sizede.
@ilkduyansenolEsmahan38
Kayseri Acıbadem mükemmel bir yer istersen memorial hastanesinde ülkü hanım var onada gidebilirsin orasıda çok iyi :)Bugün bana da doktor kırsehir de ayrıntılı ultrason iyi yapılmadığını ve kayseri acibademe gitmemi söyledi
Ay canım Allah esirgesin inşallah gastrit bile değildir korkma içini ferah tut ..Kızlar merhaba bugün zor bir gün geçirdim. Uzun zaman sonda ilk defa midem bulandı ve istifa ettim. Hamileliğim boyunca sadece 1 kere istifra etmiştim. Ve malesef kırmızı renkli çıkardım ve ağzımda kan tadı vardı( yarın tekrar doktora gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur. İnternette gastrit olabilir yazıyor.
Geçmiş olsun canım Allah korusun. Önemli birşey değildir inşallah korkma. Yediklerinden dolayı olabilir mi?Kızlar merhaba bugün zor bir gün geçirdim. Uzun zaman sonda ilk defa midem bulandı ve istifa ettim. Hamileliğim boyunca sadece 1 kere istifra etmiştim. Ve malesef kırmızı renkli çıkardım ve ağzımda kan tadı vardı( yarın tekrar doktora gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur. İnternette gastrit olabilir yazıyor.
Her hastane farklı tarih veriyor. Bende anlamadım bişey:)Ben detaylı usg için önümüzdeki hafta çarşamba gideceğim erken mi yani bilemedim şimdi :)
Benimde oldu birkaç kez. Bazen sağda bazen solda oluyor. Bende genetik taş problemi var. Bu sene iki böbreğimde de vardı aynı anda. Suanda onlar etkiliyor herhalde diye düsündüm. Benimde tahlilimde cıkmıyor bazen, rontgende de görünmüyor cinsine göre. Ultrasona girersem anca öyle. Ama böbrek sancısından farklı gibi biraz. Mesela solum ağrıdığında sol bacağımı kaldırırken felanda sancı artıyor. Sanırım kaslarla ve bağlarla alakalı. Oğlumdayken bir sefer cok siddetli olmustu.Merhaba kızlar, dünden buyana sol belboşluğumda geçmeyen iğrenç bi ağrı var idrar ve kan tahlili yaptirdim gerci daha doktoruma göstermedim ama sonuç normal görünüyor,ama ağrı çok fena ilk etapta kum döküyorum falan sandım ama idrar tahlilimde sadece 1-2 lökasit çıkmış yani cok hafif bi sey.bebek büyürken olur mu acaba böyle ilkinde hic boyle olmamisti valla dunden beri zor ayakta duruyorum
ben oğlumu sütten kestiğimden beri neredeyse gündüzleri hiç uyumuyo daha 28 aylık. inşallah kolay olur senin allah sabır versinKizlar ogluma emzik biraktirma girisiminde bulundum bir kere denedim basaramadim.bu ikinci deneyisim oglen hic uyumadi surekli emzik emzik basimin etini yedi gecede aglayarak yataktan kacarak cebellestik en sonunda kolumda salladim biraz sersemledi mizmizlana mizmizlana uyudu yarin napicaz bakalim haa birde gece uyanirsa napcam bilemiyorum.
Peki ayrıntılı ultrason için ücret ne kadar istiyorlar biliyor musunuzKayseri Acıbadem mükemmel bir yer istersen memorial hastanesinde ülkü hanım var onada gidebilirsin orasıda çok iyi :)
Aaa kayseriyi , doktorları iyi biliyosun canım senBen detaylı usg için önümüzdeki hafta çarşamba gideceğim erken mi yani bilemedim şimdi :)
Hangi kalsiyumu verdi canimMrhb kızlar hepimizin herşeyi güzel gitsin inşallah.
Benim doktor randevum vardı.Doktor bu haftadan sonra elevit dışımdaki ekstra kalsiyum+d3 ve magnezyum verdi.
Diş etlerim yara oldu 10 gündür umarım verdiği kalsiyum diş etlerimi geçirir.
Koreanmom her bebek farklıdır derler endişe etme :)
Canım ben solgar marka aldım.Hangi kalsiyumu verdi canim
Ya kıyamam sormuşsun bir de. Cok düşüncelisin :)Canım ben solgar marka aldım.
Senin yazdığın calsimax sordum doktoruma okumuştum yazını.Doktorum onu da tavsiye etti hatta.Bende suda atılanı rahat içemem diye solgar aldım ama miligramlar calsimaxle aynısı yani için rahat olsun bence.
Sana o zamanda cvp yazmıştm canım görmedin yoğunluktan :) senin yazıların bana cok benziyor sende benim gibi telaştı ve ayrıntılısın :) bende senin gibiyim 9 ay nasıl bitcek bakalım :)Ya kıyamam sormuşsun bir de. Cok düşüncelisin :)
Efendim burdayimÇiğköfte aşeren anneler :) benimde bebeğim kızmış nihayet öğrendim :)
Oyy guruba bir suru cici kizlar geldi yaa :)Kizlar benim prensesim olacakmis. Annesinin melegi o . Babamizda gordu agzi kulaklarinda su an :)))
O kadar merak ediyordum ki senin cinsiyeti bence kesinlikle doğrudur artik bu haftadaKızlar ben geldim , şokta gibiyim . İki oğlandan sonra , kızım geliyormuş.
11 haftallken erkek demişti doktorum. Bugünde büyük ihtimal kız dedi çıkıntıyı bende göremedim. Eminmiyiz diye sordum? Hayır emin değilim dedi.
Bu hafta olmuş neden emin değilki yaaa bir ay daha nasıl dayanırım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?