2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Gözün aydın canım 11 haftadaki bence tahmin. Ama şimdi 16 haftadasin tam cinsiyetin belli olduğu hafta bence kızdır darısı bize inşallah bizde bir kız haberi alırız benimde bir oğlum var

Benim ki de özel hastane ama neden böyle yapti bilmem

Ben detaylı usg için önümüzdeki hafta çarşamba gideceğim erken mi yani bilemedim şimdi :)

Merhaba kızlar, dünden buyana sol belboşluğumda geçmeyen iğrenç bi ağrı var idrar ve kan tahlili yaptirdim gerci daha doktoruma göstermedim ama sonuç normal görünüyor,ama ağrı çok fena ilk etapta kum döküyorum falan sandım ama idrar tahlilimde sadece 1-2 lökasit çıkmış yani cok hafif bi sey.bebek büyürken olur mu acaba böyle ilkinde hic boyle olmamisti valla dunden beri zor ayakta duruyorum

Ay canım Allah esirgesin inşallah gastrit bile değildir korkma içini ferah tut ..

Geçmiş olsun canım Allah korusun. Önemli birşey değildir inşallah korkma. Yediklerinden dolayı olabilir mi?
Ben detaylı usg için önümüzdeki hafta çarşamba gideceğim erken mi yani bilemedim şimdi :)
Her hastane farklı tarih veriyor. Bende anlamadım bişey:)
Benimde oldu birkaç kez. Bazen sağda bazen solda oluyor. Bende genetik taş problemi var. Bu sene iki böbreğimde de vardı aynı anda. Suanda onlar etkiliyor herhalde diye düsündüm. Benimde tahlilimde cıkmıyor bazen, rontgende de görünmüyor cinsine göre. Ultrasona girersem anca öyle. Ama böbrek sancısından farklı gibi biraz. Mesela solum ağrıdığında sol bacağımı kaldırırken felanda sancı artıyor. Sanırım kaslarla ve bağlarla alakalı. Oğlumdayken bir sefer cok siddetli olmustu.

ben oğlumu sütten kestiğimden beri neredeyse gündüzleri hiç uyumuyo daha 28 aylık. inşallah kolay olur senin allah sabır versin

Kızlar artık göbek deliğimin üst tarafıda sertleşiyor sanırım. Ve sırt agrim oluyor bazen akşamları. Karnım bu hafta büyüdü ve gerildi. Ve kaslarımda aci oluyor. Normal dimi bu. Bisey olmaz dimi. 20.haftada biraz daha yukarı çıkıyormuş. Ondan oluyordur dimi. Başka biseyden olmaz dimi.

Mrhb kızlar hepimizin herşeyi güzel gitsin inşallah.
Benim doktor randevum vardı.Doktor bu haftadan sonra elevit dışımdaki ekstra kalsiyum+d3 ve magnezyum verdi.
Diş etlerim yara oldu 10 gündür umarım verdiği kalsiyum diş etlerimi geçirir.

Koreanmom her bebek farklıdır derler endişe etme :)

Hangi kalsiyumu verdi canim

Ya kıyamam sormuşsun bir de. Cok düşüncelisin :)

Ya kıyamam sormuşsun bir de. Cok düşüncelisin :)
Sana o zamanda cvp yazmıştm canım görmedin yoğunluktan :) senin yazıların bana cok benziyor sende benim gibi telaştı ve ayrıntılısın :) bende senin gibiyim 9 ay nasıl bitcek bakalım :)
İçin rahat etmesse bitince başka alırsın canım :) hemen kalsiyum birikme olmaz vücudunda depoları dolduralım önce

Kizlar benim prensesim olacakmis. Annesinin melegi o . Babamizda gordu agzi kulaklarinda su an :)))
Oyy guruba bir suru cici kizlar geldi yaa :)
O kadar merak ediyordum ki senin cinsiyeti bence kesinlikle doğrudur artik bu haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…