2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Artık değişmesin
Eminmisiniz diyorum halâ hayır değilim diyor neyi bekliyor anlamadımki zorla pİpi mi çıkar yahu :)
Yanii pipi olsa varya o kadar net olurdu ki bu ayda oglumda 14. Haftada resmen burdayim diyordu bariz cikinti:) oyyy iki erkek uzerine ne nazli.olur o kiz :)

Artık değişmesin
Eminmisiniz diyorum halâ hayır değilim diyor neyi bekliyor anlamadımki zorla pİpi mi çıkar yahu :)
2 erkekten sonra bir prenses :) benim ablaminda oyle oldu kizi simdi 2 aylik evin prensesi durumda oglanlar etrafinda pervane annelerine cok destekci oluyorlar .
küçük oğlu 7 yasinda sabahlari uyanir uyanmaz annecim sen uyu kardesime bakma sirasi bende diyor cok tatlilar bayiliyorum bu hallerine . senin prenses de cok gözde olucak bence :)

Sertleşme için progestan fitil kullanıyorum. Ama benim alt ve yan tarafında oluyor.
Karnım çok yediğim zaman acaip geriliyor. Karnim patlayacak gibi hissediyorum bazen. Şişkinlik yapan şeyler yedgimde özellikle. Hamur işi de şişkinlik yapiyor. Baya büyüdü dışardan belli. Hamile kıyafetleri giyebilirim artik

Belki de benim de öyledir canım valla tahlil temiz ama bukadar ağrı da bosa değildir heralde.simdilik bol bol su içiyorum umarim cok fazla sürmez

Belki de benim de öyledir canım valla tahlil temiz ama bukadar ağrı da bosa değildir heralde.simdilik bol bol su içiyorum umarim cok fazla sürmez
Boşa derken basit bir kas ve gerilme ağrısıda olabilir canım. Çünkü oğlumdayken memleketteydim bu sancıyı yasadıgımda. Dr.umu aradım hastaneye git hemen dedi. En yakın araştırma hastanesine gittik ama ayakta durcak halim bile yoktu o derece kıvrandım. Apandist olabilir mi vs diye iyice paniklettiler ama bişey bulamadılar. eve gelip sıcak su torbama sarılıp yattığımda sabaha geçmişti :)

Merhaba beni de ellerinden sat 01.06.2017 doğum 08.03.2018 yas 29

Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun. Hastaneyi önerir misin
Ben erciyes kartal hastanesine gidiyorum. İki doğumumuda orada yaptım. Memnunum aslında haatane ve doktorumdan sadece cinsiyet konusunda erken tahminde bulunduğu için acaba dedim :)
Siz kayseridemi yaşıyorsunuz?

Banada 22. Haftada demisti doktor

Ayy inşallah , öyle olacak.
Abileri gözünü oymazsa tabii
Ablanızınki oluruz umarım. .

Bizim ayrıntılı randevumuz 20+0’a denk geliyor kızlar.. Sizlerin randevularınız hep 22.hafta civarında.. Bana çok erken mi verdiler randevuyu acaba?

Ben erciyes kartal hastanesine gidiyorum. İki doğumumuda orada yaptım. Memnunum aslında haatane ve doktorumdan sadece cinsiyet konusunda erken tahminde bulunduğu için acaba dedim :)
Siz kayseridemi yaşıyorsunuz?
Ben kirsehirdeyim. Burada ayrıntılı ultrason iyi yapılmadığını söyledi doktor bende çevre illerden biri ne gitmek istiyorum.

Merhaba, Ankara'da hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?

Canım gözün aydın sana sürpriz mi yaptı kızın annesi ? Allahım sağlıkla gelsin bebişler ya bakalım bize de değişmiş diyecek mi kesin demişti ama

Selamlar canim. Ya bende sertleşme derken boyle sabah bisey yok. Rahatım. Ama aksama doğru siskinlik var. O nedenle de rahatsız oluyorum.

Evet canim endişeli ve ayrıntıcıyım. Yeri geliyor doktor bile içime sinmiyor. Sonra bakıyorum herkesin doktoru ayni seyleri yapıyor. :)))
Günde 1000mg kalsiyumun fazla olduğunu belirtmişler genelde. Bu hamile olmayan insan icin elbette.
Hamile olanlarda da bazı yerlerde tavsiye etmeyenler var. Ve prospektüste kanda kalsiyum oranı uzun süreli yüksek olduğunda sıkıntılara sebep olur yazıyor. Bu beni endişelendirdi. İlacı olmazsa yarıya bölüp içeceğim. Yada kalsiyumu İstemicem. Sadece d3 isticem. Bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…